Inspiraatio Tuotetieto

Kevään ja kesän 2023 kuumimmat hiustrendit – edelleen kerrostettuja leikkauksia ja rohkeita värejä!

Four Reasons

Four Reasons DUETS Collection SS23 -kokoelma esittelee tämän kevään ja kesän kuumimmat hiustrendit! Tänä vuonna hiuksissa nähdään edelleen kerrostettuja leikkauksia sekä kirkkaita ja rohkeita värejä. Four Reasons DUETS Collection SS23 -kokoelma on rakennettu neljästä erilaisesta duetosta, joissa on toteutettu kaksi erilaista lopputulosta samalla tekniikka-ajattelulla: voimakkaampi rough look ja kaupallisempi soft look. Mikä seuraavista hiustyyleistä on suosikkisi tulevalle kaudelle?

DUET 1

Tämän dueton yhdistävinä tekijöinä ovat kerrostettu leikkaus ja kokopään vaalennus (global bleach). Kerrostuksen mittapituutta ja kulmaa säätelemällä lookista saa voimakkaamman tai pehmeämmän. Voimakkaammassa lookissa on käytetty Four Reasons Color Mask Intense -suoravärejä, jotka tekevät lopputuloksesta erottuvamman. Dueton pehmeämmän version hiukset sävytettiin nestemäisellä Four Reasons Optima Liquids -värisarjalla, joka hunnuttaa hiuksen kevyesti sävyllään.

DUET 2

Tämän dueton yhdistävänä tekijänä on väritekniikka, jota kutsutaan ylijännitetyksi blokkausvärjäykseksi. Molemmissa lookeissa on myös yhdistelty lämpimiä ja viileitä sävyjä – näin väreihin saadaan yllätyksellistä vivahdetta ja pehmeyttä. Lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistely näkyy nyt niin vaatetuksessa, sisustuksessa kuin hiusväreissäkin. Värjäykset on toteutettu Four Reasons Luxima -värisarjalla, joka tekee lopputuloksesta moniulotteisen ja erityisen kiiltävän.

DUET 3

Tässä duetossa yhdistävänä tekijänä on kiharat, niiden erityyliset leikkaukset sekä hoito ja muotoilu. Duetossa näet kerrostetun kiharaleikkauksen sekä porrastetun kiharaleikkauksen. Molemmissa lookeissa hiukset hoidettiin uudella Four Reasons Original Curl -kiharasarjalla. Oikeilla tuotevalinnoilla voidaan ylläpitää upeaa kiharapilveä – oli kyseessä sitten permanenttikihara tai luonnonkihara hius.

DUET 4

Tämän dueton ideana on leikkaustekniikan muotolinjojen pituuden säätely ja suunta. Voimakkaammassa lookissa muotolinja lyhenee kasvojen suuntaan mentäessä jättäen mittaa ja kerrostuneisuutta hiusten pääli- ja keskiosiin. Pehmeämmässä lookissa muotolinja on puolestaan perinteisempi, kasvojen suuntaan pitenevä linja. Molemmat leikkaukset on suunniteltu niin, että kampaussuunta on eteenpäin.

Tekniikat ja reseptit jokaisen lookin toteuttamiseen näet täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin