Inspiraatio Tuotetieto

CURLS, CURLS, CURLS! Neljä vinkkiä kiharoiden korostamiseen

Four Reasons

Kihara, säkkärä, laineet, korkkiruuvit – you name it! Kaikenlaiset kiharat ovat yhtä ihanat ja kaipaavat oikeanlaista hoitoa. Lue alta vinkit, miten neuvoa asiakastasi kiharan hiuksen hoidossa. 

Luonnonkiharoiden haaste on usein se, etteivät kiharat ole tarpeeksi selkeät ja hiukset näyttävät pörröisiltä. Kiharat saattavat olla myös epätasaiset, jolloin tyvestä suorahkot hiukset jaksavat kihartua vasta latvasta. Kihara hius on luonnostaan suoraa hiusta kuivempi, minkä vuoksi se kaipaa enemmän kosteutta. Jos asiakkaasi käyttää liian raskasta tai rasvaista tuotetta, kiharoista tulee liian painavat, eivätkä suortuvat jaksa kihartua tarpeeksi. Sopivilla kotihoitotuotteilla ja oikeanlaisella muotoilutekniikalla asiakkaasi saa helposti ja nopeasti korostettua omia kiharoitaan, jolloin hiukset näyttävät mahdollisimman upeilta! 

#1 Optimaalista kosteutusta kiharashampoolla 

Olipa kyseessä luonnonkiharat tai permanentti, asiakkaan hiukset kannattaa pestä kiharoille tai taipuisille hiuksille tarkoitetulla shampoolla, kuten avokadoöljyä ja aloe veraa sisältävällä Four Reasons Original Curl Shampoolla, joka kosteuttaa luonnonkiharaa tai permanentattua hiusta juuri oikeassa suhteessa – latistamatta sitä. Tämän kiharashampoon sulfaatiton koostumus pesee hiukset hellävaraisesti, vaahtoaa runsaasti sekä antaa kiiltoa ja kosteuttaa. Shampoo tuoksuu ihanan raikkaalle hunajamelonille! 

#2 Monipuolinen hoitotuote kiharoille 

Shampoopesun jälkeen hius kaipaa kiharoille ja taipuisille hiuksille suunniteltua tehokosteuttavaa hoitoainetta. Vinkkaa asiakkaallesi Four Reasons Original Curl Treatment on 3-in-1-hoitoaineesta, jota hän voi käyttää kolmella tavalla: pikahoitona hoitoaineen tapaan, syväkosteuttavana hiusnaamiona kerran viikossa sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena – etenkin jos asiakkaallasi on paksumpi ja karheampi kihara. Lopputuloksena on pehmeän tuntuiset ja helpommin käsiteltävät hiukset! 

#3 Kosteuta, virkistä ja korosta kiharaa  

Pesun jälkeen kiharaan hiukseen kannattaa suihkia kosteuttavaa Four Reasons Original Curl Mist -kiharasuihketta, joka virkistää kiharaa kovettamatta sitä. Kiharasuihketta voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Se antaa kiharoille uutta elinvoimaa ja loihtii niistä pörröttömät ja kestävät. Suihke sisältää lämpösuojan, joten se sopii loistavasti myös muotoilurautojen alle, mikäli asiakkaasi haluaa freesata edellisillan upeita kiharoitaan raudalla. 

Psst…Tämä kolmen tuotteen Four Reasons Original Curl -hoitorutiini sopii myös curly girl -metodia noudattaville! 

#4 Neuvo asiakastasi kiharoiden hiusten selvittämisessä ja kuivaamisessa 

Hiusten hoitotuotteiden lisäksi asiakasta kannattaa opastaa kiharoiden hiusten harjaus- ja kuivaustekniikoissa. Neuvo asiakastasi selvittämään hiukset kiharoille sopivalla harjalla, kuten Wet Brush Flex Dry -harjalla mieluiten jo suihkussa tai välittömästi suihkun jälkeen, kun hiukset ovat vielä kauttaaltaan märät. Jos asiakkaasi kuivaa hiuksensa föönillä, neuvo häntä käyttämään diffuuseria, joka auttaa kiharaa kuivumaan oikeaan muotoonsa. 

 

Janoatko lisää tietoa? Lue tuotteista lisää täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin