Tuotteet Yleinen

”Ihan omaa luokkaansa, ei vaan kerta kaikkiaan ole mitään, mihin verrata!” Bio-Molecule Repair® -kertomuksia ammattilaisilta

Four Reasons

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -sarjan tuotteet ovat mullistaneet monen kampaajan työpäivän, puhumattakaan asiakkaiden hiuspäivistä. Moneen käyttötarkoitukseen sopivat tuotteet, positiiviset käyttökokemukset ja lopputulokset puhuvat puolestaan, lue ammattilaisten koottuja kokemuksia tuotteista!

Tehokkuus ja monipuolisuus suuri plussa

Roosa Mononen kertoo Bio-Molecule Repair® Protect Sprayn monipuolisuudesta: “Hoito teknisellä suihkeella on nopea ja vaivaton, ja sen voi yhdistää saumattomasti joko omana hoitonaan tai värjäyksen yhteydessä.” Ero on todella huomattu, sillä tuotteen ihana tuoksu ja selvittävä vaikutus pesupaikalla on nopeuttanut Roosan työskentelyä huomattavasti. Roosan kädenjälkeä löydät Instagram-tililtä @hairstylistroosa

Hanna Q -parturikampaamon Hanna on vakuuttunut uuden tuotelinjan erityisyydestä: “On ollut ennenkin hyviä tuotteita hiusten hoitoon, mutta tämä on kyllä jotain ihan omaa luokkaansa! Ei vaan kerta kaikkiaan ole mitään, mihin verrata.” Hannan löydät Instagramista @Parturikampaamohannaq tilin takaa.

Vaikutus näkyy välittömästi

Maarit Heinonen tunsi eron ensimmäisen käyttökerran jälkeen: “Bio-Molecule Repair® Treatmentin vaikutus pesupaikalla oli nähtävissä heti. Miten hiukset tulivatkaan saman tien aivan eri tuntuiseksi ja pehmeiksi?” Maarit ihastelee.

Tähtikampaamossa huomattiin hiuksien pitkään kestävä pehmeys: “Treatmentin jälkeen hiukset eivät ainoastaan selvity, vaan myös tuntuvat silottuvan. Hiusten latvat pysyvät pehmeinä ja sileinä jopa seuraavaan päivään, ja mikä parasta:

“Tuote jättää hiuksiin pidempään hoidetun tunteen, verrattuna moneen isompaan brändiin.”

Vahvemmat ja vastaanottavaisemmat hiukset

Vain viikon käytön jälkeen Hanna Q:ssa oltiin valmiita suosittelemaan tuotteita kaikille, erityisesti niille, jotka käsittelevät hiuksia kemiallisesti tai käyttävät lämpötyökaluja.

“Voin vilpittömästi tällä vajaan viikon käyttökokemuksella suositella ihan kaikille, etenkin jos yhtään käsittelet hiuksia kemiallisesti tai lämpötyökaluilla.”

Ja Hannan mukaan Bio-Molecule Repair® -tuotteiden teho ei rajoitu vain hetkellisiin tuloksiin. “Jo yhdellä käyttökerralla huomaat eron: hiukset ovat vahvemmat ja vastaanottavaisemmat värjäykselle ja vaalennukselle. Jopa vaalennuksen jälkeen hiukset tuntuvat paremmilta kuin aloittaessa, mikä on todella harvinaista.”

Heavyhair-kampaamossa on huomattu tuotteiden vahvistava vaikutus: “Ensimmäisellä kerralla jo huomasi, kuinka paljon vahvempi hiuksesta tuli ja hius oli erittäin helposti selvitettävissä. Jokainen tietää miten ärsyttävä takkuuntuva latva on, mutta Bio-Molecule Repair® Treatmentilla ei tarvinnut edes pesupaikalla ”repiä” hiuksia, vaan hius selvittyi melkein jopa itsestään.”

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin