Tuotteet Uutiset

Uutta huipputeknologiaa hiusammattilaisille: Bio-Molecule Repair™

Four Reasons

Kuinka usein tulet ajatelleeksi, millaista materiaalia työstät päivittäin? Hiukset ovat kunnossa ollessaan erittäin vahva rakenne. Hius joutuu kovalle rasitukselle sekä sen pinnalta että sisällä olevista rakenteista sekä kampaamossa tehtävissä kemiallisissa käsittelyissä mutta myös jatkuvasti kampaamon ulkopuolella. Siksi ei riitä, että sitä suojataan vain yhdestä sidoksesta. 

On aika suojata ja korjata hiusta teknologialla, joka huomioi hiuksen kokonaisuudessaan.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -linjan tuotteet suojaavat, korjaavat ja ylläpitävät hiuksen suomukerroksen toimintaa sekä korjaavat hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä.

Hiuksen rakenne – mistä hyväkuntoinen hius koostuu?

Hiukset koostuvat pääasiassa keratiiniproteiinista, joka on välttämätöntä hiuksen rakenteelle. Toki hiuksessa on muutakin: ne sisältävät 10–15 % kosteutta, 3–6 % lipidejä, 1 % pigmenttiä ja 0,5–1 % mineraaleja. Hiusten perusrakennetta ylläpitävät 18 erilaista aminohappoa, joista yleisimpiä ovat kysteiini, seriini ja glutamiinihappo. Nämä proteiiniketjut ovat yhteydessä toisiinsa rikki-, vety- ja suolasidoksin.

Hiuksen uloin kerros, on kova rakenne, joka koostuu 5–15 päällekkäisestä suomukerroksesta. Tämä kerros suojaa hiusta ulkoisilta rasitteilta, kuten UV-säteiltä, lämmöltä ja mekaaniselta rasitukselta. Suomukerros toimii ikään kuin hiuksen panssarina: kun se on kunnossa, se suojaa hiuksen rakennetta ja vaikuttaa siihen, miltä hius näyttää ja tuntuu.

Hiusten vauriot: mitä tapahtuu, kun hiukset vaurioituvat?

Suomukerroksen vauriot voivat johtua kemiallisista käsittelyistä, mekaanisesta rasituksesta tai ulkoisista tekijöistä, kuten UV-säteilystä ja ilmansaasteista. Vaurioituessaan suomukerros ei pysty pitämään yllä luonnollista kosteustasapainoa eikä suojaamaan kuitukerrosta vaurioitumiselta. Näemme tämän muun muassa hiuksen karheutena ja velttoutena: hiusta on hankala föönata ja se ei pysy asetetussa muodossaan.

Kuitukerroksen vauriot puolestaan aiheutuvat happivaurioista, korkeasta pH-arvosta ja proteiinien tai niiden välisten sidosten heikkenemisestä. Nämä vauriot voivat johtaa hiusrakenteen muuttumiseen ja hajoamiseen, mikä johtaa pahimmillaan hiusten katkeamiseen.

Hiukset joutuvat kestämään vuosien ajan niin kemiallisia käsittelyitä, mekaanista rasitusta kuin rajuja sääolosuhteitakin, ja mitä pidemmät hiukset, sitä kauemmin ne joutuvat kestämään rasitusta. Hiuksen suojaamista tulee lähestyä kokonaisuutena.

Bio-Molecule Repair™ -teknologia toimii kolmella tasolla

  1. Ylläpitää – Mineraalisuolat yhdessä biopolymeerien kanssa ylläpitävät hiuksen kosteustasapainoa ja ehkäisevät hiuksen suomukerroksen vaurioitumista, estäen kuitukerroksen haurastumisen.

2. Suojaa – Biopolymeerit suojaavat hiusta, antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja omenahappo tasapainottaa hiuksen pH-arvoa, vähentäen hiuksen vaurioitumista.

3. Korjaa – Aminohapot auttavat korjaamaan hiuksen proteiinirakenteita kemiallisten käsittelyjen aikana ja niiden jälkeen.

Hiusten hoitaminen ei ole vain yhden ongelman ratkaisemista; se on kokonaisvaltaista huolenpitoa, joka kattaa kosteustasapainon ylläpitämisen sekä hiusten suojauksen hapettumiselta ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta rakennemuutoksilta. Bio-Molecule Repair™-teknologian ja Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -tuotteiden avulla koet ja näet eron hiusten terveydessä ja ulkonäössä.

Pyöriikö päässä kysymyksiä? Tässä muutama yleinen kysytty kysymys ja niihin sopivasti jo vastaus!

Q: Mitä voin odottaa, kun aloitan Bio-Molecule Repair™ tuotteiden käytön?
A: Välittömästi teknisten käsittelyiden jälkeen tunnet hiuksen sileyden sekä luonnollisen jäntevyyden sekä näet kiillon ja elinvoimaisuuden. Pidemmällä aikavälillä huomaat, etteivät hiukset katkeile samalla tavalla ja ne kestävät käsittelyitä aikaisempaa paremmin.

Q: Mihin Bio-Molecule Repair™ vaikuttaa?
A: BMR-teknologia™ vaikuttaa hiuksessa kokonaisvaltaisesti:
• Ylläpitää suomukerroksessa sijaitsevan lipidikerroksen toimintaa, varmistaen suomukerroksen toiminnan ja suojan.
• Tasapainottaa hiuksessa olevaa pH:ta käsittelyjen aikana ja varmistaa vety- ja suolasiltojen toiminnan, jolloin hius pysyy jäntevänä.
• Muodostaa kalvon suomukerroksen pintaan ja estää vapaiden radikaalien sekä UV-säteiden vaikutuksen hiuksessa.
• Korjaa proteiinirakenteeseen syntyneitä vaurioita paikkaamalla aminohappoketjuja.

Q: Kenelle Bio-Molecule Repair™ on tarkoitettu?
A: Bio-Molecule Repair voidaan käyttää kaikille hiustyypeille, mutta se sopii erityisesti käsitellyille hiuksille. Bio-Molecule Repair™ Protect Spray -tekninen suihke on erinomainen suoja hiuksille ennen kemiallisia käsittelyitä.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin