Koulutukset

Four Reasons E-koulutus nousee uudelle levelille

Elisa

Videokoulutuksen suosio kasvaa kiihtyvällä tahdilla, ja sen myötä myös e-koulutustarjontamme. Haluamme olla ensimmäisten joukossa tarjoamassa asiakkaillemme uusia kouluttautumisen muotoja. Tänä keväänä kouluttautuminen onnistuu vaivattomasti missä ja milloin vaan!

fourreasons ekoulutus desktop

Koulutusta omaan tahtiin, missä ja milloin vain

Me Four Reasonsilla haluamme tarjota vain parasta koulutusta kampaajakollegoillemme ympäri maata niin, että kaikilla on mahdollisuus kouluttaa itseään – missä ja milloin vain. Teetimme suomalaisille parturi-kampaajille kyselyn, jonka mukaan yli 75 % on kiinnostunut kouluttautumaan jatkossa enemmän videokoulutusten avulla.

Olimme siis oikeilla jäljillä, kun keväällä 2020 aloitimme uudenlaisen koulutuskonseptin, joka kantaa nimeä Four Reasons e-koulutus. E-koulutuksemme avulla voit kouluttautua omaan tahtiisi, ajasta ja paikasta riippumatta! Voit kerrata oppimaasi koska vain ja edetä oman taitotasosi mukaan tai työstää omaa mallia samaan tahtiin kouluttajan kanssa – omalla työpaikallasi.

Videokoulutuksen varjopuoleksi 45 % vastanneista koki sen, että suomenkielisiä koulutusvideoita on hankala löytää. Ja olemme täysin samaa mieltä! Vastauksissaan asiakkaamme mainitsivat myös kokevansa ongelmaksi sen, ettei videon välityksellä voi kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä kouluttajalta.

Four Reasons e-koulutusta suomenkielellä

Me teemme videoita selvällä suomenkielellä ja tarjoamme teille mahdollisuuden vaikuttaa koulutuksen kulkuun!

Videokoulutus toteutetaan livelähetyksenä, johon voit osallistua omalta tietokoneeltasi tai puhelimeltasi. Livelähetyksen etuna on mm. se, että osallistuessasi koulutukseen sen ollessa livetilassa, pystyt esittämään kouluttajalle lisäkysymyksiä ja pyytää apua juuri sinua askarruttaviin ongelmiin. Lisäksi voit jutella kollegoillesi kommenttikentän välityksellä koko kurssin ajan.

Jos et ehdi osallistua livelähetykseen, löydät kaikkien koulutusten tallenteet verkkokaupastamme lähetyksen jälkeen. Voit siis katsoa koulutuksen myös myöhemmin ja kerrata kurssin vaikka sata kertaa! Kaikki livelähetykseen osallistuneet saavat automaattisesti koulutuksen tallenteen käyttöönsä.

Four Reasons e-koulutus tarjoaa sinulle

  • koulutusta silloin, kuin sinulle sopii
  • paljon erilaisia ja ajankohtaisia koulutusvaihtoehtoja
  • edullisen vaihtoehdon kouluttautumiseen
  • ideaalin oppimisympäristön juuri sinulle – päätät itse, missä kouluttaudut
  • koulutusta sinulle sopivaan tahtiin ja mahdollisuuden kerrata koska vain
  • mahdollisuuden vaikuttaa koulutusportaalin sisältöön

Mitä, missä ja milloin?

Uusi e-koulutustarjontamme sisältää informatiivisen, 1,5 tuntia kestävän koulutusvideon kaksi kertaa kuukaudessa ja jatkuvan pääsyn jo lähetettyihin koulutuksiin. Koulutuksen ajankohta on helppo muistaa – joka toinen tiistai, kello 9.30-11.00! Laita ylös kalenteriin!

Yhden e-koulutuksen hinta on 39 € (+ alv. 24 %), kun ostat koulutuksen ennen livelähetystä ja hyödynnät kaikki livelähetyksen edut! Livelähetyksen jälkeen koulutustallenne on myynnissä verkkokaupassamme hintaan 49 € (+ alv. 24 %).

Kay aloittamassa kouluttautuminen jo nyt – ota haltuun trendaava Airtouch-tekniikka vaalennus- ja raidoitustaituri Elisa Cavéninopastuksella! Lue lisää Airtouch-webinaarikoulutuksesta täältä.

Tutustu videokoulutustarjontaamme uudistuneessa verkkopalvelussamme osoitteessa pro.fourreasons.fi/tuotteet/koulutukset/e-koulutukset.

Elisa

Lahjakas ja aurinkoinen vaaleiden hiusten kuningatar ja raidoitusten ruhtinatar. Jos Elisa ei jotain tiedä, kääntää hän kaikki kivet selvittääkseen asian. // A talented and sunny queen of blond hair and lightening techniques. If there’s something Elisa doesn’t know, she will stop at nothing to find out.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin