Tuotteet Uutiset

Palkintokorokkeet odottavat: Four Reasons -tuotteita kansainvälisissä finaaleissa!

Four Reasons

Palkinnot ja kilpailut ovat mahtavia tilaisuuksia uusille tuotteille, sillä ne pääsevät ansaitsemiinsa parrasvaloihin. Voittaminen tai jopa finalistien joukkoon pääseminen voi merkittävästi lisätä tuotteen näkyvyyttä, vahvistaa uskottavuutta ja lopulta lisätä myyntiä. Four Reasons osallistui Pure Beauty Global Awards- ja Swedish Beauty Awards -kilpailuihin jännittävillä uutuuksilla, ja meillä on iloisia uutisia!

Four Reasons kilpailuissa

Four Reasons jatkaa innovointia ja inspiraatiota jokaisen uuden julkaisunsa myötä! Kilpailuissa kyse ei ole vain tunnustuksesta — se on luovuuden, joka vie kauneusalaa eteenpäin.

Pure Beauty Global Awards

Vuosittaiset Pure Beauty Global Awards -palkinnot keskittyvät viime vuoden aikana lanseerattuihin jännittävimpiin ja edistyksellisimpiin kauneustuotteisiin.

Osallistuimme kilpailuun Four Reasons Original Curl Treatment -tuotteellamme, joka lanseerattiin keväällä 2023, parhaan uuden hiusten ja hiuspohjan tuotteen kategoriassa. Kuusi tuomaria arvioi tuotetiedot ja testasi kaikki kilpailuun osallistuneet tuotteet.

Muutama viikko sitten saimme tietää, että Original Curl Treatment valittiin finalistien joukkoon!

Finalistit saavat merkittävää näkyvyyttä Pure Beauty -lehden huhtikuun numerossa.

Lisää finalistista

Four Reasons Original Curl Treatment on kosteuttava 3-in-1-hoitoaine taipuisille ja kiharoille hiuksille ja sitä voidaan käyttää kolmella tavalla: normaalina hoitoaineena, ravitsevana tehohoitona tai hiuksiin jätettävänä hoitona. Tuote poistaa sähköisyyttä ja hoitaa tehokkaasti tehden hiuksista pehmeän tuntuiset ja helpommin käsiteltävät. Sisältää kaikkea ihanaa: gojimarjauutetta, auringonkukkauutetta, aloe vera -geeliä, avokadoöljyä ja arganöljyä. Sopii erityisesti pörröisten, kihartuvien hiusten hoitoon!

Four Reasons Original Curl -tuotteet soveltuvat curly girl -metodia noudattavalle!

Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards järjestetään tänä vuonna 17. kertaa! Gaalassa palkitaan vuoden parhaat tuotteet 31 eri kategoriassa, ja meillä on oma kilpailija mukana: Four Reasons Original Heat Shield! Original Heat Shield on ehdolla Swedish Beauty Award 2024 -palkinnon saajaksi vuoden parhaana viimeistelytuotteena!

Uudet tuotteet, uudet mahdollisuudet

Tunnustukset tarjoavat uusille tuotteille kultaisen tilaisuuden tehdä unohtumaton sisääntulo markkinoille. Ne tarjoavat mahdollisuuden erottua globaalisti, esitellä innovaatioita ja löytää kuluttajia, jotka etsivät uusimpia suuria juttuja. Palkinnot tekevät enemmän kuin tunnustavat kovaa työtä ja työntävät alaa kohti korkeampia standardeja ja luovempia ratkaisuja.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin