Uutiset

Kampaajasta verkkokauppiaaksi?

11.11.2021, Marika

Four Reasonsin ”avaimet käteen” -ratkaisu tekee kampaajasta verkkokauppiaan! Ajattele, jos voisit tienata somepostauksilla ja saada kassaan rahaa myös verkkokaupasta ilman huolia verkkokauppatoimituksista ja sivuston ylläpidosta. Mahtavia uutisia: se on todella mahdollista!

fourreasons-verkkokauppias 1

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden verkkokauppapalveluun, josta jokainen Four Reasons -tuotteita jälleenmyyvä kampaamo voi myydä tuotteita omalle tililleen. Me huolehdimme logistiikasta, sivuston ylläpidosta ja taloushallinnosta – tämän helpommaksi ei kampaamon verkkokaupan perustaminen voi tulla!

Mobiililaitteille optimoitu fourreasons.fi -verkkokauppa palvelee sekä kampaajia että kuluttajia. Tälle  verkkosivustolle voit saada kampaamollesi oman profiilisivun, joka tuo kampaamollesi näkyvyyttä ja toimii samalla verkkokauppanasi. Verkkokauppaan ohjaamasi asiakkaiden tekemät ostokset kerryttävät sinulle myyntikomissiota, jota voit käyttää omiin tukkuostoksiisi ammattilaisten verkkokaupassamme.

fourreasons-verkkokauppias 2

Mitä verkkokauppa vaatii ja mitä se maksaa?

Vastaus: verkkokauppa ei aiheuta sinulle juuri mitään lisätyötä, eikä aiheuta lisäkuluja!

Parhaan hyödyn verkkokaupasta saat, kun teet omasta profiilisivustasi mahdollisimman kattavan päivittämällä sinne tietosi – tämä vie noin viisi minuuttia. Lisäksi sitä enemmän komissiota tilillesi kilahtaa, mitä aktiivisemmin ohjaat asiakkaitasi verkkokauppaan, esimerkiksi somekanavissasi.

Me hoidamme kaiken puolestasi aina tilausten toimituksesta varastoltamme mahdollisiin kuluttajareklamaatioihin – sinä voit keskittyä tuotteiden markkinointiin ja suositteluun resurssein, jotka sinulta verkkokauppamyyntiin liikenevät.

fourreasons-verkkokauppias 3

Miten pääsen mukaan?

Verkkokauppaetu on tarkoitettu Four Reasons -asiakkaille. Komissiojärjestelmään pääseminen on sidottu vuotuisten jälleenmyyntituoteostojen määrään. Lisätietoja verkkokaupan ehdoista saat myyntiedustajaltasi tai kirjauduttuasi kampaamoalan ammattilaisena verkkosivuillemme.

Kuka tahansa kampaamoalan ammattilainen pystyy luomaan verkkopalveluumme oman profiilisivun. Verkkosivustollemme luomasi profiilisivu toimii käytännössä verkkokauppanasi. Jos vuosittaiset ostosi eivät ylitä verkkokaupan edellyttämää rajaa, voit silti käyttää omaa profiilisivua ilmaisena ’kotisivunasi’ ja näkyä kampaamo– ja jälleenmyyjähauissamme. Profiilisivulle voit täyttää kampaamosi esittelyn ja linkit ajanvaraukseen ja somekanaviin – näin kaikki kampaamosi tärkeät tiedot ja kanavat löytyvät näppärästi samasta osoitteesta.

Profiilisivun luominen vaatii rekisteröitymisen palveluumme sekä Four Reasons -asiakasnumeron.

Pääset rekisteröitymään palveluun osoitteessa pro.fourreasons.fi. Hyväksymme uudet asiakkaat ennen julkaisua varmistaaksemme, että kaikki käyttäjät ovat ammattilaisia. Rekisteröitymiset käsitellään 1-2 arkipäivässä. Rekisteröityminen ei velvoita sinua mihinkään.

Kiinnostuitko?

Jos sinua kiinnostaa yrityksesi lisänäkyvyys tai lisämyynnin tekeminen verkkokaupan avulla, kirjaudu osoitteeseen pro.fourreasons.fi. Kun olet luonut tunnuksen, pääset heti muokkaamaan profiilisivuasi ja saat lisätietoa verkkokauppapalveluihin liittyvistä ehdoista ja mahdollisuuksista.

Jäikö jokin mietityttääkö verkkopalvelussa? Täältä löydät kysymyksiä ja vastauksia.

Marika

Oma-aloitteinen "jalat maassa" -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digi- ja someguru, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock! // "Feet on the ground" persona and calm on the outside, she is actually packed with spunk! A digital and social media guru with a great sense of humor. Marika is pure rock’n’roll.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin