Tätä on odotettu! Four Reasons Original -linja täydentyy kolmella ihanalla kiharoille ja taipuisille hiuksille suunnitelluilla Curl-uutuustuotteella.

Kiharat ovat ihania, mutta kaikki erilaisia − ihan kuten me ihmisetkin. Siksi valloittavimmat, kauniit kiharat vaativat aina juuri niille tarkoitetut puhdistus- ja hoitotuotteet. Yleisimpiä haasteita laineiden ja kiharoiden hoidossa ovat epätasaisesti kihartuvat, pörröiset ja vaikeasti käsiteltävät hiukset. Jotta kiharoista ja taipuisista hiuksista saadaan luonnollisen joustavat, jäntevät ja pörröttömät, kaipaavat ne mahdollisimman paljon kosteutta kerrostettuna. Four Reasons Original Curl -tuotteet on kehitetty erityisesti näihin tarpeisiin hennoille ja keskivahvoille kiharoille hiuksille, ja ne tuovat esiin luonnonkiharien ja laineikkaiden hiusten parhaat puolet. Kiharatuotteet sisältävät kaikkea ihanaa, kuten gojimarjauutetta, auringonkukkauutetta, aloe veraa ja avokadoöljyä. Kolmen tuotteen hoitorutiini on tarkoitettu niin luonnonkiharoille kuin permanentillekin.

Psst… Four Reasons Original Curl -tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai silikoneja, joten ne sopivat loistavasti myös Curly Girl -metodia noudattaville!

Lue neljä vinkkiä kiharoiden korostamiseen!

Four Reasons Original Curl Shampoo

Four Reasons Original Curl Shampoo

Four Reasons Original Curl Shampoo on pörröisille, taipuisille ja kiharoille hiuksille tarkoitettu shampoo, joka kosteuttaa luonnonkiharaa tai permanentattua hiusta juuri oikeassa suhteessa – latistamatta sitä. Shampoon sulfaatiton koostumus pesee hiukset hellävaraisesti, vaahtoaa runsaasti sekä antaa kiiltoa ja kosteuttaa. Shampoo tuoksuu ihanan raikkaalle hunajamelonille!

#1 Kiharoille ja taipuisille hiuksille
#2 Puhdistaa hellävaraisesti, antaa kiiltoa ja kosteuttaa
#3 Korostaa kiharaa ja poistaa pörröisyyttä
#4 Hunajamelonin tuoksu

 

OSTA TÄÄLTÄ

 

Four Reasons Original Curl Treatment

Four Reasons Original Curl Treatment on kosteuttava 3-in-1-hoitoaine taipuisille, kiharoille ja kiharakäsitellyille hiuksille, jota voi käyttää peräti kolmella eri tavalla: normaalina hoitoaineena, ravitsevana tehohoitona ja hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Tuote hoitaa tehokkaasti ja poistaa sähköisyyttä tehden hiuksista pehmeät ja helpommin käsiteltävät.

#1 Kiharoille ja taipuisille hiuksille
#2 Hoitoaine, hiusnaamio ja jätettävä hoito samassa
#3 Sopii erityisesti pörröisille ja kihartuville hiuksille
#4 Tekee hiuksista pehmeän tuntuiset ja helpommin käsiteltävät

 

OSTA TÄÄLTÄ

 

Four Reasons Original Curl Treatment
Four Reasons Original Curl Mist

Four Reasons Original Curl Mist

Four Reasons Original Curl Mist on kosteuttava kiharasuihke taipuisille, kiharoille ja kiharakäsitellyille hiuksille. Tämä hiuksiin jätettävä hoitosuihke virkistää ja jäntevöittää kiharoita, ja auttaa niitä pysymään upeana pidempään. Kiharasuihke poistaa pörröisyyttä ja kosteuttaa, tekee hiuksista pehmeät ja ilmavat sekä antaa lämpösuojan 232 °C asti.

#1 Kiharoille ja taipuisille hiuksille
#2 Kosteuttava kiharanvirkistäjä
#3 Kestävät ja pörröttömät kiharat
#4 Sisältää lämpösuojan muotoilurautojen alle

 

OSTA TÄÄLTÄ

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin