Uutiset

Parturi-kampaaja, kiinnostaako ilmainen näkyvyys verkossa?

Four Reasons

Four Reasons avaa huhtikuussa uudistetun verkkopalvelun, joka tarjoaa parturi-kampaajille lisänäkyvyyttä veloituksetta sekä mahdollisuuden lisäansioihin tuotemyynnillä verkkokaupan kautta. Verkkopalvelu auttaa kuluttajia löytämään paikkakunnaltaan Four Reasons -tuotteita käyttävät ja jälleenmyyvät kampaamot sekä hiushaaveisiinsa sopivan kampaajan. Kampaaja voi myös suositella ja myydä tuotteitamme verkkokaupan kautta ja tienata sitä kautta komissiota, jonka voi käyttää omiin tuoteostoihinsa syksyllä avattavassa tukkuverkkokaupassa.

Profiilisivu verkkopalvelussa tuo lisänäkyvyyttä täysin veloituksetta

Profiilisivu on kaikille kampaamoalan ammattilaisille tarkoitettu veloitukseton palvelu. Profiilin luominen ei maksa mitään eikä aiheuta mitään lisäkuluja. Pääset täyttämään profiilin saman tien, kun olet rekisteröitynyt sivuillemme.

Huom! Kun verkkokauppakomissiosi on aktivoitu, omalle tilillesi tulee näkyviin Suosittele ja tienaa -välilehti, tämän jälkeen voit alkaa suosittelemaan ja jakamaan oman profiilisi linkkiä. Mikäli sinulla ei näy kyseistä välilehteä, mutta olet luonut profiilisivun ja vuoden Four Reasons -jälleenmyyntituoteostosi ovat yli 1 000 euroa, ole meihin yhteyksissä: hello@fourreasons.fi.

Kampaamo voi käyttää omaa profiilisivuaan ilmaisena ’kotisivunaan’, jossa kaikki kampaamon tärkeät tiedot ja kanavat löytyvät näppärästi samasta osoitteesta. Vaikka kampaamolla olisikin oma verkkosivusto, profiilin huolellinen täyttäminen kannattaa, koska kampaamon oman kotisivun linkitys tunnetulle, isolle verkkosivustolle parantaa sen näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Sen lisäksi profiilisivu on erinomainen – ja täysin veloitukseton – mahdollisuus saada näkyvyyttä  verkkosivustollamme, jossa käy päivittäin tuhansia kampaamotuotteista ja -palveluista kiinnostuneita ihmisiä.

Profiilisivun voi luoda joko yhteisesti koko kampaamolle tai vaihtoehtoisesti henkilöbrändäystä tavoitteleva voi luoda henkilökohtaisen kampaajasivun. Jokainen kampaamo tai kampaaja luo profiilisivunsa itse ja täydentää sinne haluamansa tiedot. Profiilisivu kannattaa täyttää mahdollisimman huolellisesti, jotta siitä saa parhaan mahdollisen hyödyn. Profiiliin täytetään esittelyteksti ja kuva, osaamisalueet (esim. balayage, parturointi, permanentit tms.) sekä linkit some-kanaviin, kotisivuille ja ajanvaraukseen. Voit kertoa profiilisivulla myös, mitä tuotesarjoja sinulla on liikkeessäsi sekä antaa tuotesuosituksia.

Tuntuuko sopivan kuvan löytäminen, rajaaminen sopivaksi ja oikean kokoiseksi omalle profiilisivulle hankalalta? Saat ladattua materiaalipankistamme valmiita kuvia, joita saat vapaasti käyttää pro.fourreasons.fi-sivuston profiilissasi vaikkapa aluksi! Voit aina muuttaa kuvia, kun haluat.

Huom! Et tällä hetkellä pääse esikatselemaan omaa profiilisivuasi, koska kuluttajaverkkosivustoa ei ole vielä julkaistu.

NÄMÄ KAIKKI HYÖDYT SAAT VELOITUKSETTA PROFIILISIVUSTASI:

#1 Kampaamohaku ohjaa kuluttajat ostoksille

Edustamistamme Four Reasons-, Paul Michell- ja Olaplex-tuotteista kiinnostunut kuluttaja löytää tuotteiden ostopaikat helposti uuden verkkosivustomme kampaamohakutoiminnolla. Jokaisen tuotesarjan sivulla on ohjaus tuotesarjan jälleenmyyjähakuun, jossa voi hakea ostopaikkaa paikkakunnan tai oman sijaintinsa perusteella. Listaus alueen tuotesarjaa myyvistä kampaamoista näytetään satunnaisessa järjestyksessä.

#2 Palveluhaku tuo uusia asiakkaita

Verkkosivustomme palveluhaulla kuluttaja voi etsiä itselleen sopivaa kampaajaa kampaamon sijainnin ja kampaajan osaamisalueiden mukaan. Osaamisalueita voivat olla esimerkiksi balayage-värjäys, harmaanpeitto tai parturointi. Nämä hakutuloksiin vaikuttavat osaamisalueet jokainen kampaaja täyttää itselleen omalla profiilisivullaan.

Uudella hakutoiminnolla kuluttaja voi myös etsiä paikkakunnaltaan Four Reasons Luxima- ja Optima-värituotteita käyttäviä kampaamoita. Kuluttajat tiedustelevat meiltä yhä useammin, missä kampaamoissa värejämme käytetään, joten nyt pystymme palvelemaan heitä paremmin, ja samalla tarjota lisänäkyvyyttä asiakkaillemme!

#3 Profiilisivu toimii verkkokauppanasi

Voit halutessasi käyttää profiilisivuasi myös lisäansioiden hankkimiseen. Profiilisivu toimii käytännössä verkkokauppanasi. Saat profiilisivullesi oman suoran linkin, esimerkiksi fourreasons.fi/kampaamo/liisan-salonki, jota voit jakaa käyntikortissa asiakkaiden kampaamokäyntien yhteydessä tai digikanavissasi, kuten nettisivuilla tai somessa. Verkkokaupan kautta voit myydä mitä tahansa verkkokaupan valikoimassa olevia Miraculoksen edustamia tuotteita, myös niitä tuotesarjoja, jotka eivät kuulu kampaamosi valikoimaan. Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat kaikki Four Reasons -tuotesarjat, Paul Mitchell -tuotesarjat ja Olaplex.

Kun kuluttaja tekee ostoksia jakamasi linkin kautta tai käyttää antamaasi alennuskoodia fourreasons.fi-verkkokaupassa, sinulle kirjautuu automaattisesti ostoksista myyntikomissiota, jonka voit käyttää myöhemmin omiin tuoteostoihisi ammattilaisten verkkokaupassamme.  Verkkokauppaetu on tarkoitettu vain Four Reasons -tuotteiden jälleenmyyjille – saat tästä lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä tai rekisteröitymällä verkkopalveluumme. http://localhost/fourreasons_pro/olenmukana/

#4 Oma kotisivu ja ilmaista lisänäkyvyyttä

Oma profiilisivu tarjoaa sinulle myös ilmaisen mainospaikan! Ohjaamme kuluttajia kampaamohakuun some- ja Google-kampanjoiden avulla. Meillä on myös resursseja sisällöntuottamiseen ja mainontaan, jonka avulla tavoitamme suuren määrän kuluttajia ­– yksittäisellä kampaamolla mahdollisuudet ovat usein huomattavasti rajallisemmat. Profiilisivusi myötä pystyt hyötymään entistä paremmin kaikesta tekemästämme mainonnasta.

Oman verkkosivusi ja somekanaviesi linkitys tarjoamallemme profiilisivulle nostaa myös kampaamosi hakukonenäkyvyyttä. Oma profiilisivu kannattaa siis täyttää huolella ja lisätä sinne kaikki tärkeät linkit!


TOIMI HETI, NIIN PÄÄSET HYÖTYMÄÄN UUDESTA VERKKOPALVELUSTAMME ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA! Uusi verkkopalvelu avataan huhtikuun alussa.

Rekisteröidy verkkopalveluun täällä ja täytä profiilisivu huolellisesti omalla tililläsi.

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sivullesi täältä, niin pääset heti täyttämään profiiliasi.

Kaipaatko apua profiilisivun täyttämiseen tai heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä: hello@fourreasons.fi ­– kerromme mielellämme lisää!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin