Tuotteet Uutiset

Tutustu uusiin Bio-Molecule Repair™ -tuotteisiin

Four Reasons

Tutustu uuteen innovaatioon, josta saat täydellisen työvälineen kemiallisiin käsittelyihin. Uuden innovaation sisältävä Bio-Molecule Repair™ Protect Spray on ainutlaatuinen työväline kaikkiin kemiallisiin käsittelyihin. Bio-Molecule Repair™ -linjan shampoo, tehohoito ja seerumi täydentävät käsittelyn niin kampaamossa kuin kotonakin.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ tuotteet – hiusteknologian huipulla

Hius vaurioituu kemiallisissa käsittelyissä muualtakin kuin yhdestä sidoksesta: siksi ei riitä, että vain yksi ongelma ratkaistaan.

On aika suojata ja korjata hiusta teknologialla, joka huomioi hiuksen kokonaisuudessaan.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -linjan tuotteet suojaavat, korjaavat ja ylläpitävät suomukerroksen toimintaa sekä korjaavat hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä.

Bio-Molecule Repair™ Protect Spray

Tekninen suihke on hiusta korjaava, suojaava ja ylläpitävä tuote ammattikäyttöön. Suihkeessa tiivistyy kaikki Bio-Molecule Repair™ -teknologian vaikuttavat aineet, tehden siitä edistyksellisen työvälineen kemiallisiin käsittelyihin. Suihke ylläpitää suomukerroksen toimintaa ja korjaa hiuksen sisäisiä vaurioita.

Professional Bio-Molecule Repair™ Shampoo

Bio-Molecule Repair™ -teknologian sisältävä shampoo auttaa suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää niiden kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sekä sisältä että ulkoa.

Bio-Molecule Repair™ Treatment

Vaurioituneille hiuksille sopiva tehohoito sisältää Bio-Molecule Repair™ -teknologian, joka suojaa hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä.

Bio-Molecule Repair™ Serum

Vaurioituneille hiuksille sopiva seerumi. Valitse seerumi käsitellyille tai rasittuneille hiuksille, jotka kaipaavat vahvistusta. Seerumi ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyn, ympäristön sekä kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta.

Näin otat täyden tehon irti Bio-Molecule Repair™ -tuotteista

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -tuotteiden tehon huomaat parhaiten käsiteltyjen tai vaurioituneiden hiusten hoidossa sekä vaalennustöiden yhteydessä. Teet kokonaisvaltaisen Bio-Molecule Repair™ -hoidon käyttämällä kaikkia Bio-Molecule Repair™ -linjan tuotteita.

Ohjeet

  1. Suihkuta Bio-Molecule Repair™ Protect Sprayta 2–5 suihkausta noin 2 cm:n paksuisiin osioihin riippuen hiuksen pituudesta, kampaa ja anna vaikuttaa 4 minuuttia ennen kemiallisen käsittelyn (vaalennuksen, värjäyksen, permanentin tai keratiinikäsittelyn) aloittamista.
  2. Kemiallisen käsittelyn jälkeen huuhtele hiukset, vaahdota pieni määrä Bio-Molecule Repair™ Shampoota kauttaaltaan hiuksiin ja huuhtele. Toista tämä vaihe, sillä sulfaatittomat shampoot vaahtoavat yleensä paremmin toisella pesukerralla.
  3. Shampoopesun jälkeen levitä Bio-Molecule Repair™ Treatment pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele vedellä huolellisesti.
  4. Pyyhekuivaa hiukset ja viimeistele hoito levittämällä Bio-Molecule Repair™ Serum hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Kiinnostuitko? Tule koulutukseen tai ennakkotilaa!

Hiusteknologian huipulla -koulutukseen on koottu kaikki Four Reasons Professional -tuotesarjan uusista teknisistä tuotteista!
Tervetuloa uusien Four Reasons Professional -tuotteiden koulutukseen, joka vie sinut syvemmälle uudistuneeseen ja innovatiiviseen Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -tuotelinjaan ja teknologiaan.

Koulutuksessa päivitetään myös asiakaspalvelutaitoja ja tuotesuosittelun jaloa taitoa, jotta voit tarjota parempaa palvelua ja kasvattaa liiketoimintaasi!

Missä ja milloin?
2.5.2024 klo 9–11, Helsinki

Pssst! Jos et pääse tapahtumaan livenä – voit osallistua myös etänä livestreamin välityksellä: ilmoittaudu tästä!

Voit myös tutustua uutuuteen lataamalla esittelymateriaalin täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin