Tuotetieto Uutiset

Four Reasons Professional -sarja uudistuu: lanseeraus tuo uutta hiusteknologiaa kampaamoihin

Four Reasons

Oletko jo kuullut Professionalin uudistuksesta ja sen uusista teknisistä tuotteista? Uusittavia Four Reasons Professional -tuotteita on kulissien takana kehitetty ja testattu pitkäjänteisesti ja nyt on viimein aika tuoda upeat ja entistäkin laadukkaammat tuotteet käyttöönne.

Four Reasonsin toimitusjohtaja Jyrki Hakala valottaa tulevaa uudistuksien vuotta: ”Vuosi 2024 on Professional-sarjan vuosi! Upeiden tuoteuutuuksien sekä markkinointimme keskiössä olet sinä kampaajana ja vain kampaamosta myytävä Professional-sarja. Sarjaan lanseerataan vuoden aikana asteittain sekä täysin uusia että teidän palautteiden pohjalta muokattuja olemassa olevia tuotteita”, Jyrki summaa. Ei hätää, hyväksi havaittuja suosikkeja pysyy uudistuksessa visusti mukana. Kurkistetaan tulevaan →

Odotetut uutuudet vievät hiusten käsittelyn uudelle tasolle

Hiukset ovat alttiita rasitteille niiden koko elinajan, aina UV-säteistä kemiallisiin käsittelyihin. Ensimmäinen kurkistus uudistuneeseen Four Reasons Professional -sarjaan on uudet Bio-Molecule Repair™ -linjan tuotteet, jotka auttavat korjaamaan, tasapainottamaan ja suojaamaan hiusta täysin uudella tavalla.

Miltä näyttää tulevaisuuden tehohoidot tai miten suojaat hiuksia, kun vaalennus- ja värjäyskerrat alkavat kerrostua? Ilmoittaudu Hiusteknologian Huipulla -aamupalakoulutukseen, jossa kuulet kaiken Four Reasons Professional -tuotesarjan uusista teknisistä tuotteista. Jos et pääse tapahtumaan livenä – voit osallistua myös etänä livestreamin välityksellä!

Ajatus Professional-sarjan takana

Yksinkertaisuudessaan uudistunut Professionalin tuotevalikoima tarjoaa kaiken kattavan työkalupakin kampaamossa tehtäviin töihin ja lisäpalveluihin.
Professional tarjoaa välineet sekä hiustenhoitoon että muotoiluun. Täydellisestä pakista kampaajat voivat yhdistellä tuotteita jokaisen asiakkaan hiustarpeisiin: hoitavuutta ja suojaa oikeassa suhteessa sekä rakennetta, pitoa, siloisuutta tai kiiltoa tarpeen mukaan, jopa erittäin vaurioituneille hiuksille. Laaja muotoilutuotevalikoima taas antaa luotettavat ammattilaistason välineet tehdä viimeistelyjä, jotka kestävät.

Jyrki on optimistinen uudistuksesta:

”Koko vuoden kestävä vaiheittainen lanseeraus on innostava ponnistus kohti entistä parempaa menestystä sekä sinulle kampaajana että Four Reasons Professional tuotesarjalle.”

Julkaisemme uutta tietoa tuotteista ja aikatauluista sosiaalisen median kanavissa, uutiskirjeissä ja verkkokaupassa. Pysy siis mukana, jotta pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan Professional-sarjaan sekä miten se tulee auttamaan ammattilaisia työssään.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin