Uutiset

Muutoksia Four Reasons -koulutustiimissä

Johanna

Pitkän linjan Four Reasons -kouluttajapioneeri Markku Ruotsalainen siirtyy koulutustiimistä myyntiedustajan saappaisiin niin ikään pitkän uran Four Reasonsilla tehneen Leila Rantalan jäädessä eläkkeelle 30.11.2022. Markku ottaa hoitaakseen Leilan alueet (Pori, Rauma, Sastamala, Loimaa, Somero, Forssa ja Uusikaupunki).

Markun terveiset: ”Nöyrät kiitokset teille kaikille parturi-kampaaja kollegoille ympäri Suomen joita olen saanut kohdata kolmella vuosikymmenellä. Olen näillä kohtaamisilla oppinut paljon teiltä ja nyt olen saanut mahdollisuuden jakaa oppimaani jatkossa myyntiedustajan ominaisuudessa.”

Leilalle toivotamme mitä ihanimpia eläkepäiviä ja Markulle tsemppiä uusiin haasteisiin!

 

Freelancer-koulutustiimi vahvistuu!

Freelancer-koulutustiimi vahvistuu kahdelle uudella kouluttajalla kun Sanna Hakosalo ja Aino Juola astuvat mukaan joukkoon.

Sanna Hakosalo aloittaa Freelancer-kouluttajana Kuopiossa.

”Moikka, olen Hakosalon Sanna, Siilinjärven kasvatti. Olen työskennellyt kampaajana Kuopiossa Hiusstudio Artiquessa jo vuodesta 2005 lähtien. Artiqueen jäin suoraan ammattikoulun viimeisestä harjoittelusta kahden päivän kesäloman jälkeen enkä ole päivääkään katunut.

Kampaajan työssä minua sytyttävät jatkuva kehittyminen, uuden oppiminen, omien vahvuuksien käyttäminen sekä mahtavat asiakassuhteet. Erikoisosaamisalueisiini kuuluvat kampaukset ja erilaiset värjäystyöt. Kouluttajana haluan olla helposti lähestyttävä, rento ja liiketyöskentelylähtöinen.”

Pohjois-Suomen Freelancer-vahvistuksena aloittaa Aino Juola Viivi & Wagner -kampaamosta.

“Olen 31-vuotias parturi-kampaamoyrittäjä Oulun Kiimingistä. Alalle olen valmistunut vuonna 2013 ja töitä on tullut tehtyä tiiviisti viimeiset kuusi vuotta. Intohimoni on muutostyöt, joissa pääsen toteuttamaan omaa visiotani. Pidänkin työssäni eniten siitä, että saan korostaa omalla osaamisellani jokaisen ainutlaatuista kauneutta.

Luonteeltani olen positiivinen ja huumorintajuinen heittäytyjä. Sosiaalisen työn vastapainoksi harrastan vapaa-ajallani pitkiä ja rauhallisia metsälenkkejä. Myös tanssi ja maalaaminen ovat lähellä sydäntäni.

Odotan innolla alkavaa yhteistyötä ja sen mukanaan tuomia uusia kuvioita!”

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin