Inspiraatio Tuotetieto

Valitsetko Optiman, Luximan vai molemmat?

Four Reasons

Four Reasons -värisarjat Optima ja Luxima tarjoavat luovalle värjärille loputtomat mahdollisuudet luoda mitä upeimpia hiusvärejä. Four Reasons Optima palvelee nykyaikaisena kampaamon luottotyövälineenä peittokyvyllään ja täyteläisillä sävyillään, Four Reasons Luxima puolestaan tarjoaa luonnollisuutta, kolmiulotteisuutta ja trendikästä murrettua sävymaailmaa. 

Kysyimme Four Reasons -kouluttajilta heidän omat täsmävinkit Four Reasons -värisarjoilla työskentelyyn. Lue lisää ja nappaa testatut vinkit käyttöösi heti. 

 

 

Kolmiulotteisuutta, upeaa kiiltoa ja rajaton määrä värisekoittelua – Four Reasons Luxima

Kun toiveenasi on moniulotteinen, luonnollisen näköinen värjäystulos, värituotteeksi kannattaa valita Four Reasons Luxima. Luximan kanssa lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, mitä nykypäivän asiakkaat toivovat. 

Four Reasons -kouluttaja Linda Lehto tunnetaan hänen upeista värjäystöistään ja sykähdyttävistä kuvistaan. Linda on vannoutunut Luxima-käyttäjä ja lähes kaikki värjäystöistä toteutetaan Four Reasons Luximalla.

Missä tilanteissa Linda käyttää Luximaa?

”Valitsen Four Reasons Luximan yleensä sävytyksiin. Etenkin raidoituksissa Luxima on paras vaihtoehto. Luximan kanssa ei ole pelkoa siitä, että värituote nostaisi lämpöä pohjasta. Toteuttaessani eläviä, kolmiulotteisia lopputuloksia, värikippooni tulee järjestäen sekoitus Luximaa! Mutta Luxima ei ole pelkästään sävytyksiin. Käytän sitä myös, kun haluan kirkastaa pohjaa. Näissä tilanteissa lisään värireseptiin Four Reasons Oxid 6 % hapetteen ja Luxima BASE -sävyn. Lopputulos on ihanan luonnollinen vaalentumisesta huolimatta. Luxima BEST <3 En vaihtaisi!”

Lindan Four Reasons Luxima -suosikkireseptit

 

Vaaditko väriltäsi täydellistä suorituskykyä? – Four Reasons Optima

Four Reasons Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä: samaa sarjaa voidaan käyttää monipuolisesti erilaisiin väritöihin. Sävyt ovat samalla kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiukset ovat upean sävykkäät, pehmeät ja kiiltävät Optimavärikäsittelyn jälkeen. Mitä muuta vielä toivoisit?

Four Reasons -kouluttaja Elisa Cavén pitää Optimaa kampaamon värisarjojen peruspilarina. Ilman sitä perusarki ei pyörisi. Optima on parhaimmillaan, kun haluat luoda intensiivisiä lopputuloksia, väritasoituksia, erikoisvärejä tai vaikka tasoittaa epätasaisuuksia.

Nappaa Elisan vinkit Optiman käyttöön!

”Optima on usein valintani, mutta etenkin silloin, kun haluan sävyltä tai väriltä enemmän tasoituskykyä, tarvitsen tarkan tummuusasteen tai tarvitsen enemmän tehoa vaalennukseen. Ei ole Optiman voittanutta, jos haluan väriltä todella intensiivisyyttä esimerkiksi täyteläiset punaiset tai hehkuvat kuparit.”

Elisan Four Reasons Optima -suosikkireseptit

  • Optima 8P + Optima 7GB = Täydellinen lowlights-resepti, kun halutaan luonnonpohjan värisiä, noin 7 asteen tummuisia raitoja.
  • Optima BM -sävyt = Nämä sävyt kaikista tummuusasteista ovat täydellisiä, kun haluat metallista ruusukultahohtoa! Ja hei, voit lisätä joukkoon hieman PINK Mixer -sävyä, jos haluat saada voimakkaamman ruusuefektin!
  • Optima 10AO + Optima 10GP = Sävykkään kaunis lämpimään taittava vaalea kevyellä pastellin vivahteella
  • Optima 5BM + Optima 7R = Tämän hetken trendi: viininpunainen

Haluatko oppia lisää Four Reasons Optimasta ja Luximasta?

Veloituksettomat e-koulutukset – katsottavissa heti:

All about Optima

Monipuolinen Luxima

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin