Koulutus Tapahtumat Uutiset

Four Reasons Collab – syksyn suurin koulutustapahtuma

Four Reasons

Syksyn suurin koulutustapahtuma Four Reasons Collab – koulutuksen uusi aikakausi keräsi 300 hiusalan ammattialaista oppimaan ja inspiroitumaan paikan päälle Scandic Park Helsinkiin. Lisäksi 100 ammattilaista seurasi tapahtuman live-striimiä etänä. Tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Kolmetoista alansa parasta kouluttajaa ja hiusalan vaikuttajaa nousivat lavalle 26:n mallin kanssa ja kävivät erilaisia liiketyötekniikoita aina tekovaiheesta upeisiin lopputuloksiin. Kouluttajat johdattivat osallistujat luovan värjäyksen, kampausten, erikoisvaalennusten ja hiusten leikkaamisen ytimeen.

 

 

Tapahtuma koostui neljästä koulutusmoduulista:

Art of Color – luovaa hiustenvärjäystä 

Art of Color -koulutusmoduulissa Laura Malmberg (@hairartistlaraboo), Janina Willgren (@janinawillgren) ja Harri Paananen (@harri.paananen) inspiroivat syksyn makeimmista värjäystrendeistä, jakoivat parhaat värireseptivinkkinsä sekä opettivat uusia värjäystekniikoita. Jos suoravärit olivat jostain syystä jääneet kaapin perälle pölyttymään – tämän osion jälkeen ne teki mieli kaivaa uudestaan esiin! 🔥

 

 

Blonding, Branding & Social Media – Erikoistuminen ratkaisee

Blonding, Branding & Social Media -koulutusmoduulissa Linda Lehto (@hairbylindal), Ulla-Riitta Koskinen (@umppu) ja Elisa Cavén (@hairbyelisa) keskittyivät tämän hetken kuumimpaan erikoisosaamiseen: kampaajan henkilöbrändiin ja vaalennustekniikoihin, sekä niillä erottautumiseen. Nämä kouluttajat tietävät mitä tekevät, ja parhaimmat jutut ovat niitä, jotka voidaan jakaa. Koulutuksessa opittiin erilaisia vaalennustekniikoiden kikkoja ja miten kehittää omaa henkilöbrändiään niin, että se iskee kohderyhmääsi.

 

 

Hair Cutting & Barbers – Tekninen leikkaaminen puhtaalla logiikalla

 

Tässä koulutusmoduulissa lavalle nousivat Nikolaos Giakoumis (@barber_nikos), Antero Lahtinen (@anterolahtinen), Olli-Pekka Pietilä (@oppietila) ja Iman Khalaf (@iman_khalaf). Tiedätkö sen tunteen, kun tarkkaa leikkaustyötä tekevän kouluttajan työskentelyn seuraaminen rauhoittaa omaa pulssia ja saa ajattelun selkeytymään? Hair Cutting & Barbers -moduuli pureutui hiustenleikkaamiseen ja parturoinnin olennaiseen: loogisella ajattelulla ja tekniikalla luot hiuksiin mallin, joka toimii. Saimme kasaan parturitöiden ja leikkaamisen rautaisen nelikon!

 

 

Hairdo’s  & Upstyling – Kauneimmat kampaukset

 

Kampausten taikaa! Kampauskuningattaret Laura Aaltonen (@bylauracarita), Julia Delli (@_juliadelli) ja Sonja Määttänen (@hairbysonja.m) ottivat lavan haltuun kauden sykähdyttävimmillä kampauksillaan! Ja mikä parasta, näiden kampausten tekeminen onnistuu vaikka et vielä luonnehtisikaan itseäsi kampausneroksi.

 

 

Iso kiitos kaikille osallistuneille, palaute tapahtumasta oli huikea!

 


Haluatko oppia lisää Four Reasons Optimasta ja Luximasta?

Veloituksettomat e-koulutukset – katsottavissa heti:

All about Optima

Monipuolinen Luxima

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin