Tuotetieto

Toivottuja uutuussävyjä Four Reasons Optimaan!

Johanna

Four Reasons Optima -värisarja on ollut vuoden markkinoilla ja sen vastaanotto on ollut huima! Tyytyväisiä värinkäyttäjiä on jo lähes 2 000 ja saamamme palaute värisarjasta on vientimaitamme myötä ylittänyt villeimmätkin odotuksemme. Four Reasons Optima kehitettiin kampaajien toiveiden pohjalta; lähes tuhat suomalaiskampaajaa vastasi kyselyymme unelmien värisarjasta ja lopputulos on sen mukainen.

Toivotut uutuussävyt

Haluamme jatkaa Optiman kehitystä edelleen asiakkaitamme kuunnellen. Viime syksynä kysyimme värinkäyttäjiltä toiveita sävyvalikoiman täydentämiseksi. Vastauksenne on kuultu ja nyt tuomme Optiman väripalettiin kampaajien toivomia lisäsävyjä. Kuuden uutuussävyn joukosta löydät kaksi uutta sävyä vaalennusväreihin!

11NO: Sävyltään pehmeän hunajainen, paljon kysytty lämmin vaihtoehto vaalennusväreihin. Sävyä voi käyttää yksistään, sekoituksina muiden vaalennusvärien kanssa tai buustaamaan kirkastusta muiden lämpimien Optima-sävyjen kanssa!

11BM: Murrettu taitto vaalennusväreissä! Sopii käytettäväksi silloin, kun halutaan tehokas keltaisuuden taitto ja lopputuloksen ei tarvitse olla äärimmäisen kirkas. Toimii loistavasti sekoituksissa muiden vaalennusvärien kanssa rauhoittamaan lopputulosta sekä esim. keltaisen pohjan taittoon kun lopputuloksesta halutaan metallinen.

Muut Four Reasons Optima -uutuussävyt täydentävät olemassa olevia väriperheitä tuoden suosikkisävyihin lisää kaivattuja tummuusasteita. Vaalennusvärien lisäksi kevään uutuussävyjä ovat 9O, 9BM, 8BM ja 7MB. Numero kirjaintunnuksen edessä kertoo sävyn tummuusasteen, ensimmäinen kirjain päävivahteen ja toinen kirjain taittovivahteen.

Reseptejä uusilla Optima-sävyillä

  • Esivaalennus kamparaidoilla, 6 %, jonka jälkeen latvaan 9O
  • Tyvessä 7O + 6AO
  • Tyvessä uusia sävyjä: 11BM + 9BM, 6 %
  • Latvassa myös uutuus: 9BM + 8G, 1,5 %
  • Pesupaikalla huokoiseen latvaan vielä pinnoitus Four Reasons Color Mask Bronze Shampoo ja latvassa Color Mask Treatment Apricot + hoitoaine.
  • Tyvessä 7AO + hiukan 7O, 1,5 %
  • Latva 10NNB + 9O vajaa 1/3, 1,5 %
  • Tyvi 8BM ensimmäiset 10 cm, 1,5 %
  • Loppu pituus + latva 9BM, 1,5%

Tutustu Four Reasons Optimaan tarkemmin videokoulutuksen avulla!

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin