Tuotteet

Four Reasons Optima testissä: kampaajat kokeilivat

Marika

Palamme halusta päästä kuulemaan asiakkaidemme kommentteja ja käyttökokemuksia uudesta värisarjastamme, Four Reasons Optimasta. Niinpä emme malttaneet odottaa lanseeraukseen saakka, vaan kutsuimme pääkaupunkiseudun kampaajia testaamaan Optimaa jo ennen joulua, kun osa värituubeista oli vielä matkalla kohti Espoossa sijaitsevaa varastoamme.

Omat kouluttajamme uusi värisarja on jo ehtinyt vakuuttaa lukuisissa tuotetestauksissa mutta halusimme kuulla palautetta Optiman käyttökokemuksesta myös kampaajilta, jotka eivät olleet ennen sitä käyttäneet. Halusimme tietää, millaisia ensireaktioita Four Reasons Optiman käyttö herättää ja millaisiin lopputuloksiin kampaajat pääsevät ensimmäisellä kerralla.

Käyttökokemus: helppo ja luotettava

Tunnelma studiolla oli innostuneen iloinen, kun kampaajat saivat kouluttajiemme opastamana tutustua uuteen värisarjaan. Kommentit Optimalla värjäämisestä olivat hyvin samanlaisia kaikkina testipäivinä: kaikki pitivät väriä todella miellyttävänä sekoittaa ja levittää, ja sävyjen luotettavuus oli osallistujien mielestä huippuluokkaa. Sävyjen valinnan testaajat kokivat helpoksi, kun olivat ensin tutustuneet sävyjen kirjainkoodituksen logiikkaan.

Optima ja Luxima – huippukaksikko!

Optiman sävykkyys ja tasoituskyky ihastuttivat testiryhmäläisiä jokaisena päivänä. Kiitosta saivat myös valmiit, pehmeän ruskeat sävyt harmaanpeittoon, jotka olivat monen suosikkilistalla päivän päätteeksi. Kaikki testaajat toteuttivat onnistuneen lopputuloksen heti ensimmäisellä käyttökerralla. Moni olikin lähtiessään jo suunnittelemassa kampaamonsa värivalikoimaa uusiksi todettuaan Luximan ja Optiman yhdistelmän niin täydelliseksi – näillä kahdella värisarjalla kun on toisiaan täydellisesti täydentävät ominaisuudet.

Oli ilo seurata kehitystyömme tuloksia käytännön testissä ja huomata miten Optima lunasti kaikki lupauksensa ja hurmasi kampaajat upeilla lopputuloksillaan; sekä mallit että testaajat lähtivät kotiin varsin tyytyväisinä uuteen väriin! Valtaosa Optimaa testanneista kampaajista aikoi ottaa värisarjan käyttöönsä.

Optimaa testanneiden kampaajien kommenttisatoa:

“Todella miellyttävä levittää ja työstää hiukseen. Riittoisa massa.”

“Vivahteet toimivat sävysekoituksessa hyvin ennustettavasti. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen, mitä olin itse suunnitellut.”

“Tasoituskykyyn voi luottaa, kauniin tasalaatuinen lopputulos tyvestä latvaan.”

“Hiusväri ei tuoksunut miltään, mikä oli myös itselleni tärkeää.”

“Aivan täydellinen kumppani Luximalle, näillä kahdella sarjalla tulen jatkossa värjäämään.”

“Sävyjen valinnan logiikka on yllättävän helppo, kun ensin hoksaa sen periaatteet.”

“Värisekoitukseen lisätyt vivahteet tulevat todella kauniisti esiin lopputuloksessa, ja tuovat siihen mielenkiintoista eläväisyyttä.”

“Erittäin täyteläinen ja vivahteikas lopputulos, jossa on mukana kaunista, modernia kuulakkuutta.”

“Ei näytä ollenkaan maalatulta, vaikka sävyt ovat hyvinkin täyteläisiä.”

“Valmiit harmaanpeittosävyt ovat suosikkini – ihanaa, kun ei tarvitse sekoitella mitään, vaan kaikki on ajateltu valmiiksi, helpottaa työtä huomattavasti!!”

“Kiilto on niin upea!”

“Pidän etenkin sävyjen luotettavuudesta. Värisekoitusta tehdessä voi olla varma, että lopputulos on juuri oikeansävyinen eikä sinnepäin.”

“Värikoodit on erittäin helppo sisäistää.”

“Optiman taittokyky yllätti positiivisesti.”

“Aiemmin mallini on saanut reaktion kestoväreistä ja hiusraja on punoittanut. Nyt Optimalla värjätessä ei tuntunut hiuspohjassa väri eikä punoitusta tullut, sekä minä tekijänä sain happea myös ilman pistävää tunnetta kurkussa!”

“Ihan 5/5!”

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin