Koulutukset

Tukea Optiman käyttöön livenä & diginä

Johanna

Uuden värisarjan käyttöönotto on aina jännittävä ja ehkä pelottavakin tilanne. Tutut työvälineet tuovat turvaa arkeen ja meillä jokaisella on työssämme omat suosikkituotteemme, joita ilman tuntuisi mahdottomalta pärjätä. Joskus tulee kuitenkin tilanne, että on vain uskallettava hypätä uuteen, jotta työvälineet ja ammattitaito säilyvät ajantasaisina. Silloin on mukavaa, kun vierellä kulkee luotettava ja arjessa tukeva kumppani!

Meille tuotteidemme käyttöön liittyvä koulutus on aina ollut olennainen osa tarjoamaamme kokonaispalvelua. Optima-hiusvärin lanseeraus tekee koulutuskeväästämme erityisen poikkeuksellisen. Tämän kevättalven koulutustarjontamme keskittyy erityisesti Optiman käyttöönottoon, jota tuemme sekä digitaalisesti uusilla koulutusvideoilla että livenä koko Suomen kattavalla veloituksettomalla koulutuskiertueella.

Henkilökohtaista tukea tarjoamme puhelimitse ja aktiivisen Facebook-ryhmämme kautta. Tarvittaessa voit tulla jatko-opiskelemaan studiollemme tai yhteistyökampaamoihimme maakunnissa, joissa tarjoamme oman personal trainerin avuksi ongelmia tuottaviin värjäystilanteisiin!

Optima-painotteisen koulutuskeväämme aikana uudistamme samalla koulutuskonseptiamme, jonka lanseeraamme vielä ennen kesälomia. Syksyn koulutustarjonnastamme löytyy uutta ja mielenkiintoista opiskeltavaa niin värien peruskäyttöön ja yrittäjyyden alkutaipaleelle tukea tarvitseville kuin värjäys- tai leikkausteknistä ammattitaidon hiomista ja inspiraatiota kaipaaville. Nyt voit vaikuttaa tulevaisuuden koulutustarjontaamme – kerro omat toiveesi koulutustiimillemme!

Optima kouluttajien kertomana – katso ohjevideot verkossa!

Koulutukseen osallistuminen on aina satsaus tulevaisuuteen; investoinnit oman ammattitaidon ylläpitämiseen tuovat itsevarmuutta ja iloa tekemiseen, mikä näkyy pitkällä tähtäimellä myös viivan alla. Koulutuspäivään osallistuminen aiheuttaa kuitenkin myös kulua ja ansionmenetystä, kun samaan aikaan kampaamossa on lappu luukulla. Onneksi tänä päivänä on runsaasti tarjolla myös ilmaista verkkokoulutusmateriaalia, jota voi katsoa silloin kun itselle sopii. Tähän tarpeeseen halusimme tuoda myös oman ratkaisumme toteuttamalla Optiman käyttöönottokoulutuksen
veloituksettomalla videomateriaalilla.

Four Reasons Optima on helppo käyttää kenelle tahansa, joka on aiemmin värjännyt jollain hiusvärillä, joten sen käyttöönotto ei vaadi koulutuspäivään osallistumista. Käyttöönoton helppouden varmistamiseksi laadimme kuitenkin verkkosivuillemme ohjevideoita, joissa kouluttajamme opastavat kaiken tarvittavan Optiman käytön aloitukseen. Koulutusvideo on siitä mukava työkalu liiketyöhön, että siihen on helppo palata aina uudelleen, kun joku asia jää askarruttamaan. Muutaman minuutin mittaisiksi pätkityt videot voi katsoa joko yksittäisinä, eri aihealueisiin liittyvinä pistoina, tai noin puolen tunnin mittaisena kokonaisuutena, joka vastaa liikekoulutuksen sisältöä.

Optima-koulutusvideot löydät verkkosivuiltamme – tutustu omassa tahdissa ja kysy tarvittaessa lisää kouluttajiltamme!

Lisää mielenkiintoisia aiheita sinulle

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin