Koulutukset

Color Placement – värin ja leikkauksen yhteensulautuminen

Four Reasons

Color placement -värjäystekniikan idea on luoda kontrasteja ja vahvoja, selkeitä väriosioita, joiden avulla voidaan korostaa leikkauksen parhaita puolia ja yksityiskohtia. Värinasettelutekniikoilla, kuten blocking, sliding tai root shadow -tekniikalla, luodaan upeita monisävyisiä, leikkausta tukevia lopputuloksia erityisesti lyhyisiin ja puolipitkiin hiuksiin.

Intensiivisiä kontrasteja Block-tekniikalla

Arin hiuksiin valittiin intensiivinen sävymaailma ja Block-värjäystekniikka, koska niiden avulla haluttiin tuoda esiin hänen hyvin värikästä persoonaansa. Yhtä hyvin blokkivärjäystekniikkaa voi käyttää kuitenkin myös pehmeämmässä sävymaailmassa – asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaan. Block-tekniikka sopi hyvin Arin hiusten melko lyhyeksi leikattuun malliin, jossa oli jo valmiiksi nähtävissä selkeät erisävyiset värialueet aiemmalta värjäyskerralta.

1. Esivaalennus

Arin hiusten lähtötilanne oli melko kirjava; reilu tyvikasvu, värjätyt paneelit sekä vaaleammat pituudet ja latvat. Värjäys aloitettiin esivaalennuksella, jossa edettiin tummemmalta kruunualueelta kohti vaaleampia ulkoreunoja. Vaalennusaineena käytettiin KC Blonde Multibleach -vaalennusainetta 6 % hapetteella, joka levitettiin tyvestä alkaen värjätyn paneelin päälle. Vaikutusajan jälkeen vaalennusaine lisättiin vielä pituuksiin ja latvoihin muutamaksi minuutiksi.

2. Jaottelu

Hiusten jaottelu aloitettiin päälaen korkeimmasta kohdasta, josta hius lähtee laskeutumaan luontaisesti eteenpäin. Eteen muodostettiin kolmiomainen, korvan taakse ulottuva alue. Tämän jälkeen etuosasta blokattiin päälaelle kolmio, ja kiinnitettiin otsahiukset ja pidemmät sivuosiot omiksi osioikseen.

3. Värjäys

Värjäys aloitettiin blokkialueiden ulkopuolelta takaosasta, johon levitettiin Four Reasons Optiman Mixer Blue (1,5 %) tyvestä latvaan. Samaa sävyä käytettiin otsahiusten alueella. Tämän jälkeen värjäyksessä siirryttiin muihin sivublokkeihin, joihin valittiin sävyksi Optiman Mixer Red (1,5 %). Lopuksi päälliosa värjättiin noin sentin paksuisissa viistoissa osissa aloittaen latvasta. Pituuksiin ja latvoihin valittiin Optiman 10P kirkastamaan vielä pohjan vihertävyyttä. Tyveen ja muutamaan erilliseen päälliosan folioon levitettiin Optiman Mixer Red.

4. Kotihoito

Lopputulos on sävykäs kuin kantajansakin! Värin ylläpitoon Arille suositeltiin Color Mask Art -suoravärisarjan Red Ruby– ja Blue Sapphire -sävyjä käytettäväksi kerran viikossa.

Katso Arin hiusten koko värjäysprosessi koulutusvideolta Four Reasonsin YouTube -kanavalta

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin