Koulutus Vinkki

Nuttura 101: vinkit muunneltavaan klassikkoon

Four Reasons

Nutturat ovat ajattomia, monikäyttöisiä ja yllättävän helposti muokattavia kampauksia. COLLAB vol.2 -tapahtuman lavalla kampaustaituri Laura kävi läpi helpon ja muunneltavan nutturan vaiheet, käyttäen pohjalla klassista kiharrettua ponnaria. Lue Lauran vinkit ja onnistu luomaan upeita nutturakampauksia!

Kiharasta ponnariksi

IG: bylauracarita

Aloita tekemällä kiharat hiuksiin: tekstuuri tuo volyymia ja eloisuutta. Käytä tuotteita, jotka tukevat kiharoiden muotoa, mutta eivät tee hiuksista raskaita. Esimerkiksi Paul Mitchellin Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray ja Four Reasons Original Volume Mousse antavat kevyen pidon ja lisäävät volyymia. Viimeistele kampaus Four Reasons Original Volume Texture Spraylla saadaksesi hiuksiin lisää rakennetta.

Kun kiharat ovat valmiit, kerää hiukset haluamallesi korkeudelle ja sido ne ponnarille. Tässä vaiheessa voit myös hieman löysätä ponnaria saadaksesi rennomman ilmeen.

Piilota ponnari ottamalla pieni hiusosio ponnarin alta ja kieputtamalla se ponnarin ympärille. Viimeistele ja kiinnitä hiusosio piiloon pinnillä.

Ota latvasta kiinni ja kiepsauta

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta lyhykäisyydessään ota latvoista kiinni jämäkästi ja kiepsauta hiukset toisen käden sormen avulla, jotta saat kauniin silmukan aikaiseksi.

Kiinnitä ja viimeistele

Kiinnitä kampaus pinneillä ja käytä haluamaasi lakkaa viimeistelyyn. Laita esimerkiksi Four Reasons Professional Extreme Hold Spray voimakkaan pidon saavuttamiseksi tai Four Reasons Professional Finishing Spray, jos haluat joustavaa ja kestävää tukea sekä kiiltoa.

Valmista!

Vinkki: Nutturaa voi varioida monella tavalla. Yksi tapa on jakaa hiukset useampaan osaan ja tehdä useita pienempiä ponnareita, joita voi kiepsauttaa eri tavoilla nutturoille.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin