Tuotetieto Vinkki

Kampausideoita festareille

Four Reasons

Festarikausi on täällä, are we ready? Olemme, ainakin näillä festivaalivalmiilla kampauksilla. On aika ottaa kesä haltuun helmillä koristelluilla hiustyyleillä, jotka ilmaisevat ihanasti yksilöllisyyttä. Inspiroidu ja kudo jotain pientä ja jännittävää asiakkaasi hiuksiin, jotta hän loistaa jokaisessa festivaalissa, johon osallistuu!

Puoliksi ylös, puoliksi alas -kampaus, jossa helmiäHiustyyli by Sonja Määttänen @hairbysonja.m

1. Helmillä koristeltu puoliksi ylös koottu kampaus

Kaikki eivät halua pitää jokaista hiussuortuvaa poissa kasvoiltaan. Tuo huolettomuutta asiakkaan tyyliin jättämällä osa hiuksista hulmuamaan festarirytmien tahtiin.

  • Aloita muotoilemalla hiukset laineille tai kiharoille käyttäen Four Reasons Professional Heat Shield -lämpösuojaa.
  • Kokoa hiusten yläosa ja kiinnitä se ponnarilla tai hiusneulalla, jättäen alaosan vapaaksi. Lisää helmiä kootun osion sisään, joko pujottamalla niitä muutamiin suortuviin tai kiinnittämällä pieniin letteihin.
  • Viimeistele tyyli Four Reasons Original Super Strong -hiuskiinteellä.

2. Helmillä koristellut letit

Letit ja helmet ovat festivaalitaivaassa punottu täydellinen yhdistelmä. Valittavana on paljon vaihtoehtoja, kuten perinteisiä kolmiosaisia lettejä, hollantilaisia lettejä tai kalansuomulettejä.

  • Koristele letit helposti näyttävillä helmillä. Helmet voidaan pujottaa letteihin säännöllisin välein tai sijoittaa sattumanvaraisesti leikkisän ilmeen saavuttamiseksi.
  • Käytä Four Reasons Professional Salt Mist -muotoilusuihketta, jotta helmet pysyvät varmasti paikoillaan ja välttyvät liukumiselta.

3. Helmillä koristeltu kampaus

Nuttura on hienostunut ja tyylikäs kampaus, johon helmet tuovat kivan festarifiiliksen.

  • Aloita muotoilemalla hiukset nutturaksi tai kiepautetulla kampauksella ja asettele helmet strategisesti kampauksen ympärille.
  • Helmet voidaan liittää letitettyihin koristeisiin, kiepautettuihin osiin tai yksinkertaisesti kiinnittää pinneillä kampaukseen.
  • Pidä kampaus paikoillaan käyttämällä Four Reasons Strong Hold -hiuskiinnettä.

 4. Helmillä koristeltu tekokeesi

Helmillä koristeltu feikki-irokeesi on aikamoinen show stopper – vai show starter? Katseet tännepäin, meno on edgyä.

 

Ja voilà! Asiakas on festareita vaille valmis.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin