Inspiraatio Tuotetieto Vinkki

Hi Barbie! Halloween on tulossa, näin teet sesongin halutuimman Barbie -lookin

Four Reasons

Halloween on aivan nurkan takana, ja Barbie goes boo-tiful! Tänä vuonna ikoninen Barbie ei ole vain plastic, vaan myös fantastic, sillä ensi-iltansa kesällä 2023 saanut Barbie-elokuva vei kaikilta jalat alta – ja on varma hitti Halloweenjuhlissa! Luo Four Reasonsin freelancer-kouluttaja Sonja Määttäsen inspiroivilla vinkeillä Barbie-look, joka sopii jokaiselle Barbielle.

Tee pohjatyöt hyvin – kiitos seisoo lopussa

Aloita tekemällä hyvä föönipohja pyöröharjalla, varsinkin hiusten pääliosaan. Tuotteiksi esimerkiksi tyvelle Four Reasons Professional Root Booster ja pituuksiin Four Reasons Professional Fiber Mousse. Jos sinulla on todella liukkaat ja lasimaiset hiukset, Fiber Moussen tilalle kannattaa kokeilla Four Reasons Professional Salt Mistiä. Suolasuihke antaa hyvää kitkaa hiukseen ja hiusta on helpompi käsitellä.

Vinkkejä kiharrukseen

Viimeistely pitää kampauksen upeana koko illan

  • Kampaa sivut ja etuosa samalla kaavalla kuin takaosa ja yhdistä latvat harjaamalla rohkeasti. Varo kuitenkin kampaamasta liian voimakkaasti tyveä, ettei kaikki tupeeraukset ja tuki katoa.
  • Kun olet saanut halutun muodon aikaiseksi, kiinnitä kampaus lakalla. Esimerkiksi Four Reasons Professional Humidity Shield -kosteussuojasuihke toimii tähän loistavasti. Se antaa luonnollisen, pehmeän pidon ja suojaa kampausta samalla myös ilmankosteudelta. Vielä suihkaus säihkyvää kiiltoa lisäävää Four Reasons Professional Final Glam Leave-in Treatment -hoitosuihketta ja tadaa – Barbie-unelmat toteutuvat!

 

Psst.. Katso myös Sonjan sesongin e-koulutus, josta löydät varmasti kampausinspiraatiota loppuvuoden juhliin.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin