Koulutus Vinkki

Onnistu vaalennuksissa

Four Reasons

COLLAB vol.2 vaalennusmoduulissa nähtiin muun muassa upea ja edgy vaalea polkka. Sara tekee paljon isoja muutoksia ja rakastaa tasaista kirkkaan vaaleaa polkkaa: tyyli on super trendikäs ja aina freesin näköinen. Kampaajien kanssa jutellessa Sara on törmännyt epävarmuuteen,: missä järjestyksessä vaalennustyö kannattaisi tehdä? Uskallanko edes aloittaa? Saran vinkeillä teet onnistuneita vaalennuksia ja saat varmuutta konsultointiin. Muista ottaa myös resepti talteen, löydät sen artikkelin lopusta!

Konsultaation aika!

Sara etsii aina hiuksista tummimman kohdan, jonka mukaan hän lähtee vaalentamaan. Saran mallilla ei ole runsasta tyvikasvua, mutta jos olisi, Sara vaalentaisi sen viimeisenä. Mallin nykyinen väri on vaalennusvärillä tehty, mutta se on tumma ja hänellä on omaa väriä väleissä. Mallilla on myös vaaleanpunaista latvoissaan, joka piilottaa itseensä lämpöä, mutta lämmön saa kyllä taitettua pois. Alla Sara huomasi selkeästi tummempaa lämpöä, joten sinne laitetaan lopuksi vaalennusaine.

Vaalennus

Saran malli on pessyt syväpuhdistavalla shampoolla hiuksensa ennen tuloaan, mutta muussa tapauksessa voit pestä asiakkaasi hiukset detox-tuotteella, jotta varmistat, ettei vaalennusaine reagoi esimerkiksi hiuksiin jääneiden metallikertymien kanssa. Jos asiakkaallasi on paljon hopeeshampoojäämiä, voit putsata hiusta Makeoverilla ennen vaalennuksen aloittamista.

Vaalennusaine: Sara miksailee van sen verran massaa kuin ajattelee käyttävänsä puolessa tunnissa, jotta aine ei seiso ja menetä tehoaan.

”Tykkään käyttää vaalennus creemejä, sillä ne jaksavat vaalentaa pidempään matalillakin hapetteilla, täytyy vain olla kärsivällinen.”

Lähde vaalentamaan tummimmasta kohdasta ensimmäisenä, katso miten se lähtee vaalenemaan, jonka jälkeen voit siirtyä vaaleampiin kohtiin. Tarkkaile, kestääkö hius ja tapahtuuko reaktioita.

Vinkki: Sara laittaa vanua mallinsa korvan päälle, ettei vaalennusaine osu ikävästi korvaan.

Käy hiusta läpi koko ajan ja emulgoi kunnolla, jotta hiukset varmasti saturoituvat kauttaaltaan. Kun lopulta vaalennat tyveä, ole varovainen jo vaalennettujen osioiden kanssa. Levitä vaalennusainetta niin pieniin osioihin kuin vain voit ottaa, niin väleihin ei jää värittömiä osioita. Jos asiakkaallasi on tumma ja pitkä tyvi, voit laittaa folion, sillä folio varaa lämpöä ja tehostaa vaalennusta. Kun tyvi on saturoitu, anna vaikuttaa maksimissaan 30 minuuttia.

Vinkki: Voit tehdä kruunualueen erikseen, jotta pystyt hallitsemaan vaalennusta tarkemmin. Tee hiusraja viimeisenä, koska siellä piilee aina haurain hius.

Tässä nähdään vaalennustilanne pesun jälkeen, ennen sävytystä. Tummimmatkin kohdat ovat vaalentuneet mukavasti sekä tasaisesti. Muista, että kaikki värit näyttävät aina tummemmalta märässä hiuksessa, joten pidä se mielessä, kun arvioit välivaiheen tuloksia.

Sävytys

Pyyhekuivaa hiukset kunnolla ennenkö alat sävyttämään. Todella märässä hiuksessa sävyt näyttävät erilaisilta, joten vaarana on ylitaittaminen. Asiakkaan latvassa on havaittavissa pikkaisen persikkaisuutta; jotta saavutetaan tasainen väri, Sara sävytti tyveäkin hieman persikkaisella sävyllä.

Levitysjärjestys

 1. Tummimmat kohdat
 2. Pituudet ja latvat
 3. Tyvi: Four Reasons Optima Makeover vasta pesupaikalla

Resepti vaalennukseen ja sävytykseen

Vaalennus

  Sävytys

   

  Etkö päässyt COLLABiin, mutta vähän tekisi mieli oppia lisää? Upea, kuusi tuntia kestävä COLLAB-tallenne on ostettavissa vuoden loppuun asti! Pääset fiilikseen vaikka villasukat jalassa, omalta kotisohvalta.

  Four Reasons

  Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

  Huomio!

  ×

  Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin