Inspiraatio Koulutus Vinkki

Pikkujoulukausi on täällä! Vinkit kestäviin ja upeisiin kampauksiin

Four Reasons

Pikkujoulukausi on tunnetusti kiireistä aikaa, kun asiakkaat haluavat upeat hiukset sekä firman pikkujouluihin että näyttävämpiin joulujuhliin. Four Reasons -koulutustiimin kampausguru, Sonja Määttänen, jakaa 
“Pikkujoulusesongin tyylikkäimmät kampaukset” -e-koulutuksessaan parhaat vinkit sekä kampausinspiraatiota tulevalle juhlakaudelle. Lukaise kuitenkin pikavinkit pikkujoulukauden kestäviin kampauksiin ennen e-koulutuksen aloittamista!

Juhlakampaus tehdään tähtihetkiin

Juhlakampauksia tehdään hetkiin, jolloin asiakas haluaa olla itsevarma ja näyttää hyvältä joka kulmasta. Juhlakampauksia tehdessä Sonja usein korostaa kampauspohjan tärkeyttä. Panosta siis pohjan valmisteluun ja varmistu, että lopputulos ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös kestää koko illan.

Tuotevalinnat: ammattilaisen työkalut

Olipa kyseessä pikainen stailaus tai tyylikäs nuttura, kampauspohjan merkitys korostuu aina. Asiakkaat luottavat kampaajansa suosituksiin, joten valitse sellaisia tuotteita, jotka tarjoavat pitoa, mutta jättävät hiukset joustaviksi. Kiinnityssuihkeet, volyymijauheet ja laadukkaat hiuslakat ovat avaimia kestäviin ja kauniisiin lopputuloksiin.

Kuinka takaat kampauksen kestävyyden?

Kun asiakas investoi juhlakampaukseen, hän odottaa sen kestävän. Muutamalla yksinkertaisella vinkillä saat kampauksiin kilometrejä ilman, että hiukset valahtavat ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

  • Valmistele hiukset huolellisesti: puhtaat ja hyvin hoidetut hiukset on paras pohja, jolle voi lähteä rakentamaan pitoa ja tekstuuria.
  • Pohjatyön lisäksi viimeistele kampaukset asiakkaan hiuksiin sopivilla tuotteilla.
  • Neuvo asiakasta: varoita, mitä hiusten liiallinen koskettelu juhlien aikana voi tehdä kampaukselle.

Four Reasons Educator Sonja Määttäsen e-koulutus pikkujoulukampauksiin antaa valmiudet tehdä upeita, kestäviä kampauksia vuoden parhaimpaan glitter-ajanjaksoon. Koulutuksessa käyt läpi pikkujoulukauteen sopivia pikakampauksia sekä myös hieman enemmän aikaavieviä juhlakampauksia. Sonjalta saat parhaat opit kampausten luomiseen – jotta loistat pikkujoulukaudella!

“Pikkujoulusesongin tyylikkäimmät kampaukset” -e-koulutuksen jälkeen osaat tehdä

  • Pikakampauksia
  • Juhlakampauksia
  • Oikeita tuotevalintoja
  • Kestäviä kampauksia

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin