Tapahtumat Yleinen

London Baby! Hyppää mukaan vuoden 2023 Salon Internationaliin

Four Reasons

Salon International on hiusalan ammattilaisten messu, joka järjestettiin 14.–16. lokakuuta massiivisessa messu- ja näyttelykeskus ExCeL Londonissa. Salon International antaa ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitua ja löytää alan uusimpia innovaatioita sekä markkinatrendejä. Kävimme pyörähtämässä Salon Internationalin hulinoissa, mitä tarttui mukaan?

 

Messut ovat verkostoitumisen a & o

UK-jakelijallamme oli oma Four reasons -osasto messuilla, jossa tuotekehitysjohtajamme Harri Paananen esitteli erilaisia värjäystöitä Four Reasons -värisarjoilla koko viikonlopun ajan. Messukävijät pääsivät testailemaan muotoilutuotteita Test & Play -pisteellä ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.

Messuosasto investointina, kannattaako?

Jos olet koskaan miettinyt astuvasi näytteilleasettajan roolissa messuille, se voi kannattaa! Oma aktiivisuus ja hyvin harkittu messukonsepti vievät pitkälle ja saavat aikaan positiivista kuhinaa sekä itsellesi että edustamallesi brändille.

 • Messuosasto tarjoaa mahdollisuuden esitellä tuotteita ja palveluita suuremmalle yleisölle.
 • Messuosastolla voit keskustella suoraan potentiaalisten asiakkaiden kanssa.
 • Kun alan parhaimmisto kokoontuu yhteen, avautuu hyvä tilaisuus saada ja antaa palautetta sekä ymmärtää markkinoiden tarpeita, trendejä ja kilpailijoiden toimintaa.
 • Alan toimijoita kuhisevassa ympäristössä saat mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaverkostoasi sekä tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Seminaarit ja Masterclassit

Tapahtumassa järjestetään seminaareja, työpajoja ja live-demonstraatioita. Kävijöille on tarjolla Business Live -ohjelmaa, neljä live-lavaa sekä Salon Masterclasseja. uusi maksullinen Salon Masterclass -konsepti tarjoaa kävijöille mahdollisuuden päästä katsomaan maailman johtavia kouluttajia, jotka jakavat inspiraatiota ja koulutusvinkkejään. Lanseerausvuonnaan Masterclasseja oli yhteensä kymmenen ja aiheet vaihtelivat värjäys- ja leikkaustekniikoista aina pukeutumis- ja tyyliohjeisiin. Lue alta kolmen Masterclassin sisällöistä.

Salon Masterclass 2023: Patrick Cameron On Trend-Led And Timeless Updos 

Patrick Cameron esitteli ensimmäisessä Salon International Masterclassissaan vinkkejä ja tekniikoita pitkien hiusten käsittelyyn, tarjoten sekoituksen klassisia ja nykyaikaisia tyylejä liiketyöhön.

 • Patrick tunnetaan ikonisista askel askeleelta -ohjeistaan. Hänen masterclassinsa oli ajattomien hiustenleikkaustekniikoiden ja huipputrendien fuusio.
 • Patrick jakoi lähestymistapansa kauniiden, yksinkertaisten kampausten luomiseen ”askel askeleelta” -tekniikoilla.
 • Patrick korosti sopeutumisen tärkeyttä jatkuvasti muuttuvassa hiustenmuotoilun maailmassa.

Salon Masterclass 2023: Jack Howardin “Balayage Problem Solving” Masterclass 

Jack Howard sekä Kimberley Michelle tarjosivat uusia näkökulmia balayage-tekniikkaan ja kertoivat yleisistä tekniikoista kampaamotyöhön.

 • Jack Howard toi balayage-tekniikan Iso-Britanniaan yli 10 vuotta sitten ja on tunnettu työstään muotivaikuttajien ja toimialan johtajien kanssa.
 • Balayagessa Kimberley maalasi hiusväriä kevyesti hiusten takaosaan erittäin paksun hiusosion läpi. Hän nosti hiuksia maalatakseen väriä hiusten alapuolellekin. “Hiusosion alapuolelta maalaaminen saattaa olla hieman pelottavaa, koska maalattu osio lasketaan lopulta alas, mutta se toimii. Harjoittele kerran tai kaksi, mutta muista, että useimmat asiakkaasi pitävät hiuksiaan kiinni suurimman osan päivästä, joten se on tärkeä alue, jota ei pidä unohtaa!” Tuloksena hiusväriin saatiin liikettä ja luonnollista tekstuuria.

Salon Masterclass 2023: Sassoon On Technique, Creativity And Discipline

Vidal Sassoonin kansainvälisen luovan johtajan, Mark Hayesin, isännöimä Masterclass keskittyi ammattitaitoon, kurinalaisuuteen  ja puhtaaseen tekniikkaan.

 • Mark kertoi, että nykypäivän kampaamoaikana pitkiin hiuksiin etsitään mielenkiintoa. Mark jakoi 46-vuotisen matkansa Sassoonin kanssa, tarjoten neuvoja ja oppeja menestyksen saavuttamiseksi ja korostaen proaktiivisuuden tärkeyttä.
 • Mark keskusteli myös “arvokkaan hiustenleikkauksen” käsitteestä, korostaen, että kaikki on sopivuudesta ja yksilön ymmärtämisestä. Tekniikka on hänen näkemyksensä mukaan salainen ainesosa, joka saa hiukset näyttämään vaivattoman kauniilta. Hän kannusti havainnoimaan korvilla, silmillä ja sydämellä konsultaation aikana, korostaen, että kommunikaatio on avain onnistuneeseen lopputulokseen.

Mitä trendejä näkyi?

Business-live lavalla kuumimpina aiheina olivat strategiat! Digitaalisen markkinoinnin tärkeys, vahvan salonkibrändin rakentaminen ja hyvä kampaamostrategia puhututti erityisesti. Puhetta oli myös systemaattisesta hiusteollisuuden muuttamisesta; on aika ymmärtää paremmin eri hiustyyppejä ja ottaa sekä hiustyypit että kulttuurilliset erot mukaan koulutusohjelmiin. Myös teknologian merkitys oli kaikkien huulilla, mutta tänä vuonna kulma oli, miten teknologia voi vaikuttaa oman liiketoiminnan suojeluun.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin