Kampanjat Uutiset

Arvostele suosikkisi ja voita huipputuotteita!

Four Reasons

Haluamme kuulla, mitä mieltä olet tuotteistamme ja mitä suosittelisit muillekin. Miksi? Koska arvostelusi auttavat meitä parantamaan tuotteitamme – ja parhaimmillaan hyödyttävät myös muita ammattilaisia tulevaisuuden tuotevalinnoissaan!

Osallistu arvontaan ja voita Bio-Molecule Repair® PRO -paketti

Voit jättää tuotearvosteluja mihin tahansa Four Reasons -tuotteisiin koko kesäkuun ajan ja olet mukana arvonnassa! Voit voittaa upean Professional Bio-Molecule Repair® PRO -paketin, jonka arvo on yli 200 €. Bio-Molecule Repair® Pro -paketti sisältää kaiken tarvittavan hiusten tehokkaaseen ja hellävaraiseen korjaukseen, ylläpitämiseen ja suojaukseen. Psst… Myös palkittu Professional Bio-Molecule Repair® Treatment on mukana!

Näin osallistut

Kampanja on käynnissä koko kesäkuun 2024 ajan, tässä ohjeet:

  1. Kirjaudu sisään verkkokauppaamme: Mene verkkosivuillemme ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.
  2. Valitse lempituotteesi: Valitse vähintään kolme tuotetta, joita suosittelisit muillekin. Haluamme kuulla, mikä tekee niistä suosikkejasi!
  3. Jätä arvostelusi: Mene kunkin tuotteen sivulle ja jätä oma arviosi kohdassa “kirjoita arvostelu”. Kerro, miksi suosittelet juuri kyseistä tuotetta!

Voit jättää arvosteluja 30.6.2024 asti. Kaikkien tuotearvostelun jättäneiden kesken arvotaan yksi voittaja, joka saa Professional Bio-Molecule Repair® PRO -paketin. Tarkemmat tiedot paketista löydät täältä.

Miksi arvostelut ovat tärkeitä?

Palaute auttaa meitä kehittämään tuotteitamme entistä paremmiksi ja saamme tärkeää tietoa siitä, mitkä tuotteet ovat hittejä! Asiakaspalautteen avulla voimme kuulla suoraan sinulta, mikä toimii ja mikä ei – ja tietenkin, mikä tekee tuotteistamme juuri niin erinomaisia kuin ne ovat.

Lisäksi arvostelut auttavat myös muita asiakkaita tekemään parempia valintoja. Kun jaat kokemuksesi, voit inspiroida muita löytämään uusia suosikkituotteita.

Säännöt lyhyesti

  • Kampanja on voimassa 1.6.-30.6.2024.
  • Osallistu jättämällä arvostelut vähintään kolmesta lempituotteestasi.
  • Arvostelut tulee jättää tuotteen “kirjoita arvostelu” -kohtaan.
  • Arvonta suoritetaan 1.7.2024 ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
  • Kerro kokemuksesi ja ehkä juuri sinä voitat huikean Professional Bio-Molecule Repair® PRO -paketin!

Pro-paketin sisältö:
1 kpl Bio-Molecule Repair® Protect Spray 400 ml
3 kpl Bio-Molecule Repair® Shampoo 300 ml
1 kpl Bio-Molecule Repair® Shampoo 1000 ml
3 kpl Bio-Molecule Repair® Treatment 300 ml
1 kpl Bio-Molecule Repair® Treatment 500 ml
3 kpl Bio-Molecule Repair® Serum 100 ml

Seuraa meitä somessa

Pysy ajan tasalla uusimmista tapahtumista, tuotteista, trendeistä ja arvonnoista Instagramissa @fourreasonspro

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin