Tuotetieto

Ärsyttääkö? 4 syytä valita hajusteeton hiustuotesarja

Four Reasons

Sano ei viikosta toiseen hyllyssä seisoville tuotteille. Sano ei asiakkaalle, joka on aina myöhässä. Pudista päätäsi kaikille, jotka eivät ole parturi-kampaajia, mutta tuoliisi istuessaan tietävät leikkauksesta kaiken ja osaavat sujuvasti levittää värin kuin värin. Kerro totuus työkaverille, joka tuntuu vakaasti uskovan siihen, että kampaamossanne asuu öisin työskentelevä, näkymätön siivoojatonttu.

  

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään. Four Reasons No Nothing sanoo tiukasti ei hajusteille, yleisesti herkistäville ainesosille ja kaikelle ylimääräiselle.

#1 Ei hajusteita

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Tiesitkö, että jopa 30 % suomalaisista on hajusteyliherkkiä?

#2 Ei tyhjiä lupauksia

Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Allergiatunnus on tuotteen laadun ja luotettavuuden osoitus. Se takaa, etteivät tuotteet sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

#3 Ei kompromisseja

Vihdoin hajusteettomia, herkän ihon hiustuotteita, joita ostaessa ei tarvitse tinkiä laadusta. Four Reasons No Nothing -sarjasta löydät shampoot ja hoitoaineet neljälle eri hiustyypille, antamaan kosteutta, tuuheutta, hiusvärin ylläpitoa tai vaurioiden korjausta.

Runsaasti vaahtoavien shampoiden ja ravitsevien sekä kiiltoa antavien hoitoaineiden lisäksi sarja pitää sisällään muotoilutuotteet vaativampaankin käyttöön. Tuotesarjan pakkausdesign on juuri uudistettu, ja kauniit pullot ja purkit voi hyvin mielin asettaa esille kampaamon paraatipaikalle. Kosteuttavat pesu- ja hoitotuotteet ovat saatavilla myös pesupaikkakoossa.

#4 Ei mitään ylimääräistä

Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista.

Biomuovien käyttö vähentää öljyriippuvuutta ja niiden valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät kuin perinteisellä muovilla. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä. Kaikki Four Reasons -tuotteet ovat 100 % vegaanisia eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Lupaus siitä, ettei tuotteissa ole mitään ylimääräistä, tarkoittaa meille myös ylimääräisten kuljetusmatkojen ja välikäsien karsimista. Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Suomessa tehtaallamme, jossa käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa. Sarjan aerosolituotteet, kuten hiuslakat, valmistetaan Ruotsissa.

Tee siis valinta hiusten ja ympäristön hyväksi – sano ei kaikelle ylimääräiselle. 

 

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin