Tuotetieto Tuotteet Uutiset

Four Reasons -tekniikkatuotteiden valikoima laajenee uudella nestemäisellä värisarjalla – tervetuloa Optima Liquids!

Four Reasons

Four Reasons Optima Liquids

Suosittu Four Reasons Optima-väriperhe täydentyy pian uudella Optima Liquids -värisarjalla. Four Reasons Optima Liquids on nestemäinen hiusväri ammattikäyttöön, jonka upeat pastelliset sävyt ovat tarkoitettu vaalennusten sävytykseen, taittoihin ja värin kirkastukseen.

4 syytä valita Optima Liquids

#1 Vaalennusten sävytykseen ja taittoon

Four Reasons Optima Liquids

Four Reasons Optima Liquids on kehitetty vaalennetun hiuksen sävytykseen ja taittoon, ja värisarja toimiikin erinomaisesti silloin, kun hiukset vaalennetaan kokonaisuudessaan ja kun halutaan ylläpitää puhtaaksi vaalennettujen hiusten maksimaalista kirkkautta. Optima Liquids sisältää ainutlaatuisen hiusta korjaavan ja vahvistavan hydrolisoiduista proteiineista muodostuvan yhdisteen, joka estää hiusten haaroittumista ja suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aiheuttamilta vahingoilta. Muita hemmottelevia raaka-aineita ovat muun muassa hiukset kiiltäväksi ja pehmeäksi jättävä Ecocert-sertifioitu valkohilpansiemenöljy sekä luomu baobab-öljy, jonka korkeat A-, D-, E- ja F-vitamiinipitoisuudet kosteuttavat tehokkaasti hiuksia.

#2 Kirkkaat, puhtaat sävyt

Four Reasons Optima Liquids

Täydellinen sävyvalikoima koostuu kahdeksasta puhtaasta sävystä, jotka on suunniteltu vaalennustöihin, joissa vaalennuspohja halutaan hunnuttaa kevyellä sävyllä, ylläpitäen samalla värin kirkkautta. Lisäksi Optima Liquids -valikoimaan kuuluu sävyjen laveeraukseen tarkoitettu kirkas Clear. Four Reasons Optima Liquids -värivalikoimasta löytyy niin viileitä helmiäisiä, pinkkiä kuin murrettuja persikkaisiakin sävyjä.

#3 Nopea levitys ja vaikutusaika

Four Reasons Optima Liquids

Koostumukseltaan nestemäinen tuote sekoitetaan yhdessä Optima Liquids Activator 3 % -hapetteen kanssa 1:1 helposti levittyväksi massaksi, jonka levitys pesupaikalla on helppoa ja nopeaa. Värin vaikutusaika on 10 – 20 minuuttia halutusta voimakkuudesta riippuen.

#4 Hajusteeton

Four Reasons Optima Liquids

Kuten muutkin Optima-värit, myös nestemäiset Optima Liquids -värit ovat hajusteettomia sekä vegaanisia.

Ennakkotilaa Optima Liquids -värejä jo nyt oman edustajasi kautta. Sarja lanseerataan verkkokaupassa viikolla 16.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin