Inspiraatio Tuotetieto

UUTUUS: Ihanan pehmeä, hajusteeton kuivashampoovaahto raikastaa hiukset hetkessä!

Four Reasons

Sano ei rasvaisille hiuksille ja heitä hyvästit nuhjuiselle lookille! Four Reasons No Nothing -sarjan uusi hajusteeton, vaahtomainen kuivashampoo häivyttää hiuksista ylimääräistä rasvaisuutta ja tekee hiuksista raikkaat ja puhtaat aivan kuten rentouttava vaahtokylpy.

Four Reasons No Nothing Dry Shampoo Foam sopii kaikille hiusväreille, eikä jätä tummaankaan hiukseen vaaleaa pölyä tavallisten kuivashampoiden tapaan. Ei hajusteita, rasvaisia hiuksia, ärsyttävää pölyä tai mitään muutakaan ylimääräistä! Kuten kaikki No Nothing -sarjan tuotteet, on myös uusi Dry Shampoo Foam 100 % vegaaninen sekä ekologisesti pakattu, ja sillä on Allergia-, Astma- ja Iholiiton myöntämä Allergiatunnus.

Ohjeet (testattu toimiviksi):

  1. Kurkkaa videolta, kun Dry Shampoo Foam tekee taikojaan.
  2. Mieti: ”Vau, ihan kuin pullotettu vaahtokylpy!”
  3. Sano ei aikaisemmalle käsityksellesi kuivashampoista.
  4. Testaa! Pursota vaahtoa kämmenelle ja työnnä sormesi siihen. Pyörittele vaahtoa käsissäsi ja laita leikkien.
  5. Levitä kauttaaltaan nuhjaantuneiden hiusten tyveen, odota hetki kuivumista ja harjaa läpi.
  6. Katso peiliin ja rakastu.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin