Inspiraatio Tuotetieto

Sano ei ylimääräisille kemikaaleille

Four Reasons

Hajusteettomille kampaamopalveluille löytyy järkisyitä sekä kampaamon työntekijöiden että asiakkaiden näkökulmasta. Four Reasonsin valikoimasta löydät kaikki tuotteet myös hajusteettoman palvelukokemuksen tarjoamiseen vaalennuksesta ja värinlevityksestä aina kotihoitotuotteisiin saakka.

Katseenkiinnittävä kampaus ilman kemikaalikuormaa

Kaikkien kampaamoiden liikeideaan ei sovi 100 % hajusteettomuus ja harva asiakas sitä vaatiikaan. Silti voi olla hyvä harkita kampaamon kemikaalikuorman pienentämistä. Kemikaaleille altistuminen on yksi yleisimmistä syistä kampaajan työuran ennenaikaiseen lopettamiseen. Kampaamossa, jossa on useita tekijöitä, voi hiustuotteiden aiheuttama tuoksupilvi kasvaa päivän aikana melkoiseksi. Hajusteettomien tuotteiden käyttö onkin helppo tapa vähentää sekä omaa että asiakkaiden kemikaalialtistumista.

Tuoksujen vähentäminen on myös kanssaihmisten huomioonottamista. Noin joka kolmas suomalainen oireilee ainakin joskus tuoksuista tai hajuista. Jos tiedät asiakkaasi työskentelevän paikassa, jossa on paljon ihmisiä, kuten koulussa tai sairaalassa, on huomaavaista ottaa puheeksi työyhteisön suhtautuminen hajusteiden käyttöön ja suositella tarvittaessa tuoksuttomia vaihtoehtoja. Tuoksutonta hiusvahaa tai muotovaahtoa on kiva sipaista myös lapsiasiakkaille!

Luo hajusteeton kampaamokokemus Four Reasons -tuotteilla

Toimivat, hajusteettomat vaalennus- ja värituotteet ovat avainasemassa miellyttävän kampaamokokemuksen tarjoamisessa tuoksuherkille asiakkaille. Four Reasonsin kaikki vaalennustuotteet ovat hajusteettomia, ammoniakittomia ja vegaanisia. Eri vaalennustuotteista löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista.

Suomalaisten parturi-kampaajien toiveiden pohjalta kehitetty Four Reasons Optima -värisarja on paitsi hajusteeton myös koostumukseltaan täyteläinen ja siksi helposti sekoittuva ja miellyttävä levittää. Optiman sisältämä kasvipohjainen korjaava ja kosteuttava HydroRepair™-teknologia sekä ravitsevat luonnonöljyt tekevät hiusten värjäämisestä hemmottelevan hetken, johon voi yhdistää asiakkaan toiveiden mukaan myös tuoksun Mood Booster -tuoksutipoilla.

Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pesu- ja hoito- sekä muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat myös herkkäihoisille ja tuoksuherkille mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan esiintuovan hiustyylin luomiseen sekä katseenkiinnittäviin kampauksiin. Sarjan kaikille tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus, sillä ne eivät sisällä mitään yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä raaka-aineita.

Uutta! Sensitive No Yellow Shampoo & Sensitive Hair Oil

Four Reasons No Nothing Sensitive No Yellow Shampoo on hajusteeton, herkälle hiuspohjalle sopiva keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä taittava shampoo. Shampoon sisältämät violetit sävypigmentit auttavat neutralisoimaan hiuksista kellertäviä vivahteita. Kasvipohjainen proteiiniyhdiste suojaa hiuksia tehokkaasti vaurioilta. Shampoo sopii erityisesti vaalennetuille ja raidoitetuille sekä harmaille ja luonnostaan vaaleille hiuksille.

Four Reasons No Nothing Sensitive Hair Oil on hajusteeton, herkälle hiuspohjalle sopiva hiusöljy. Ylellinen öljy kosteuttaa, antaa kauniin kiillon ja tekee hiuksistasi silkinpehmeät. Täynnä hiuksia hemmottelevia ainesosia, kuten argan-, jojoba- ja kookosöljyä.

Suosittu! Sensitive Wax

Four Reasons No Nothing Sensitive Wax on hajusteeton, herkälle hiuspohjalle sopiva muotoiluvaha. Antaa joustavaa, rouheaa rakennetta hiuksiin sekä voimakkaan pidon kaikille hiustyyleille. Bambunmahlauute vahvistaa ja ravitsee hiuksia.

 

Lähteet: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, allergia.fi

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin