Tuotetieto Vinkki

Vinkit vaaleiden hiusten sävytykseen

Four Reasons

Four Reasons -värisarjojen kanssa hiusten värjääminen sujuu kuin tanssi! Sekä Four Reasons Luximalla että Optima Liquidsilla saat luotua upeita vaaleita lopputuloksia, mutta tiedätkö, miten värisarjat eroavat toisistaan, tai missä tilanteessa värihyllystä kannattaa napata Optima Liquids ja milloin taas Luxima?

Luxima_Liquids

Miten Luxima ja Optima Liquids eroavat toisistaan?

Four Reasons Luxima -hiusvärin sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota monet asiakkaat toivovat! Luximan vaaleiden sävyjen valikoima koostuu puolestaan murretummista sävyistä.

Four Reasons Optima Liquids on nestemäinen hiusväri vaalennettujen hiusten sävytykseen, taittoihin ja värin kirkastukseen. Optima Liquids -sarjan täydellinen valikoima puhtaita sävyjä on suunniteltu vaalennustöihin, joissa vaalennuspohja halutaan hunnuttaa ylläpitäen värin kirkkautta.

Optima Liquids -väreille optimaalisin vaalennuspohja on tummuusasteelle 10 tai vaaleammille, kun taas Luximalla vaaleimmilla sävyillä värjättäessä optimaalinen vaalennuspohja on 8–10. Optima Liquids sekoittuu helposti vaahdottuvaksi massaksi, joka on nopea ja kustannustehokas käyttää pesupaikalla. Luximan voidemaisen koostumuksen voi levittää halutessaan myös asiakaspaikalla.

Kumman valitset?

Kysyimme Four Reasons -tuotekehitysjohtaja Harri Paanaselta milloin hän valitsee Four Reasons Optima Liquidsin ja milloin Luximan.

Optima Liquids -värit ovat Four Reasons -värituotteistamme vaaleimmat ja kirkkaimmat vaihtoehdot. Ne on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan silloin, kun hiukset vaalennetaan kokonaisuudessaan ja kun halutaan ylläpitää maksimaalista kirkkautta. Eli silloin kun tavoittelet vaalean hiuksen lopputuloksesta todella kirkasta, helmiäistä tai jotain muuta kuin perinteistä ja pehmeää sävyä, niin Optima Liquids on siihen täydellinen valinta!

Luximan hienous taas on sen helppokäyttöisyydessä sekä murretuissa sävyissä. Luximan sävyt tasapainottavat niin pohjaa kuin lopputulostakin – sävy ei ”hyökkää” mihinkään suuntaan, sillä kaikki Luximan sävyt sisältävät sekä kylmiä että lämpimiä pigmenttejä.

Luximaa on mahdollista laveerata Clearillä, jolloin lopputulos vaalenee, mutta samalla myös sävykkyys haalenee hieman eli sävy kevenee. Sen sijaan Optima Liquids -väreissä sävy on nimenomaan rakennettu valmiiksi vaalealle lopputulokselle.”

Jos siis asiakkaasi toiveena on kirkkaan vaalea ja puhdas lopputulos, valitse Optima Liquids. Kun hius sävytetään Optima Liquidsilla, pohja pysyy kirkkaan ja puhtaan sävyisenä. Jos taas asiakkaasi vaalennuspohja on hitusen tummempi vaalea tai raidoitettu, jolloin hiuksissa on enemmän tummuuseroja – valitse Luxima, sillä se ei kirkasta alla olevaa vaalennuspohjaa.

Joko olet kokeillut double toning -menetelmää?

Double toning on trendikäs sävytysmenetelmä, jossa sen sijaan että sekoittaisi kaksi sävyä keskenään, hius sävytetäänkin kaksi kertaa peräkkäin; ensin pohja tasoitetaan ja neutraloidaan ensimmäisellä sävyllä, minkä jälkeen hius sävytetään uudelleen toisella sävyllä. Optima Liquids -värien hienous on se, että vaikka värin laittaa kahteen kertaan, se ei tummenna lopputulosta!

Harrin vinkki!

”Kokeile double toningia esimerkiksi levittämällä hiukseen ensin Optima Liquids PP ja sen jälkeen Optima Liquids AA. Double toning myös lisää sävyn kestoa kahden erillisen vaikutusajan ansiosta!”

Lue lisää Luximasta täältä ja Optima Liquidsista täältä.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin