Inspiraatio Tuotetieto Vinkki

Kouluttajien Four Reasons Professional -suosikit

Four Reasons

Four Reasons Professional

Loimme Four Reasons Professional -hiustuotesarjan sinulle, koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa. Tuotteemme on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Four Reasons Professional -tuoteperheeseen kuuluu ammattilaislaatuisia pesu-, hoito- sekä muotoilutuotteita jokaiselle hiustyypille. Puhdasta premiumia, sinun ja asiakkaidesi hyväksi.

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Smoothing Foam ja Styling Primer

Smoothing Foam on paras taipuisaan tai kihartuvaan hiukseen, koska se sitoo pörröt kevyen tukensa ansiosta ja pitää hiuksen pehmoisena aina seuraavaan pesuun. Styling Primer on koostumukseltaan aivan ihana. Tasoittaa hiusta muiden muotoilutuotteiden alla vähän niin kuin meikkiprimer tekee iholle. Vinkkivitonen: yhdistä näitä kahta tuotetta keskenään. Super kombo. <3”

– Linda Lehto @hairbylindal

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Fiber Mousse ja Heat Shield

Fiber Mousse sopii tosi monelle hiuslaadulle ja sen kanssa saan tehtyä tosi kestävän ja kuohkean föönipohjan. Käytän Fiber Moussea myös lähes aina, kun teen pohjatöitä kampauksiin. Silloin laitan sen kuiviin hiuksiin osio osiolta, kampaan läpi ja föönaan pyöröharjalla. Näin saan liukkaasta ja käsittelemättömästäkin hiuksesta paljon helpommin kampautuvan. Heat Shield on yksi parhaista lämpösuojista mitä on. Tykkään kun voin suihkuttaa sitä osio osiolta raudan alle kastelematta yhtään hiusta. Tuote antaa myös hyvän pidon ja raudalla tehdyt kiharat tai suoristus kestää paremmin.”

– Sonja Määttänen @hairbysonja.m

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Fiber Mousse ja Smoothing Foam

“Mä olen föönausmies henkeen ja vereen. Föönaan melkein kaikki asiakkaani fööniä ja pyöröharjaa apuna käyttäen – pituudesta riippumatta. Mulle on tärkeää et lopputulos on kuohkea, täyteläinen, pehmeä, kestävä, sileä, kiiltävä ja kaunis. Näillä kahdella tuotteella se onnistuu varmasti. Fiber Mousse antaa sen sisältämien kuitujen ansioista ihan mielettömän upean rakenteen, täyteläisen ja pullean. Sitoo hiukset joustavan pehmeästi yhteen ja antaa kestoa, jossa kuitenkin hiuksen liikkuvuus säilyy. SUPER!

Lisäksi käytän föönauksessa samalla Smoothing Foamia, joka hoitaa, silottaa, sitoo, kiillottaa ja antaa pehmeän pidon. Smoothing foamia voi upeesti käyttää vielä loppusilotteluun, kun hiukset on jo kuivattu. Tämäkin SUPER. Näiden kanssa on mukava työstää föönausta kaikentyyppisiin hiuksiin, koska tietää et lopputulos on varmasti onnistunut.”

– Piatu Puhakka @piatupop

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Shot Lively Lengths ja Dry Shine Spray

“Four Reasons Professional Shots -hoitoampullisarjaan sisältyvässä Lively Lengths -hoidossa yhdistyy täydellisesti kosteutus ja silotus. Jättää pitkänkin hiuksen ihanan kevyeksi ja hiuksesta tulee todella helposti käsiteltävä. Tuotetta on myös mukava käyttää. Four Reasons Professional Dry Shine Spray on loistava tuote palauttamaan luonnollisen, hyväkuntoisen hiuksen kiilto, tekemättä keinotekoisen näköistä pintaa hiukseen. Vinkki: Dry Shine Sprayn käytön kanssa ei tarvitse olla varovainen, eli voit käyttää huolella myös vähän enemmän. Raudalla tehtyihin laineisiin loistava viimeistelytuote, “Instahiusten” viimeistelyyn.

– Harri Paananen @harri.paananen

Four Reasons Professional Body Boost ja Working Spray

Body Boost – mun luottotuote arkeen ja juhlaan! Itselleni sekä asiakkaille! Body Boost tuo ihanasti kuohkeutta ja tukea hiuksiin. Ihan suosikki myös kampausten tekoon, tuo sopivasti rakennetta, mutta hius jää kuitenkin muotoiltavaksi! Body Boost on myös yksi meidän liikkeen myydyimmistä tuotteista. Helppo myydä, kun suihkuttelee tyvelle viimeistelyn yhteydessä ja antaa asiakkaan myös fiilistellä minkälaisen tunteen se hiukseen jättää!

Tykkään mielettömästi Working Sprayn joustavasta, kevyestä pidosta. Hius jää ihanan ilmavaksi ja liikkuvaksi! Tuotetta enemmän suihkuttelemalla saa kuitenkin parempaakin pitoa tarvittaessa. Tää on mun ihan ehdoton ja korvaamaton luottotuote myös kampauksia tehdessä. Kampauksia työstäessäni Working Sprayta voi huoletta käyttää tuomaan osioihin pitoa, ilman pelkoa siitä, että hius menisi tönköksi tai liian kosteaksi.”

– Annika Allenius @annikaallenius

Four Reasons Professional No Yellow Shampoo ja No Yellow Conditioner

No Yellow Shampoo ja No Yellow Conditioner -tuotteet pitää vaaleiden asiakkaiden hiukset kylmänsävyisinä kampaamokerrasta toiseen ilman, että pigmentti kerrostuu hiukseen tehden niistä tunkkaisia. Sävy on kirkas ja puhtaan viileä käyttökerrasta toiseen.”

– Elisa Cavén @hairbyelisa

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Salt Mist ja Texture Wax

“Käytän Salt Mistiä aina hiustenpesun jälkeen, kun föönaan hiukseni. Tuote antaa mukavasti mattaista rakennetta ja tukea. Föönauksen jälkeen viimeistelen tyylin Texture Wax -hiusvahalla, jossa on mielestäni erinomainen tuki ja sitovuus. Nämä kaksi tuotetta ovat ehdottomasti suosikkejani Four Reasons Professional -sarjasta.”

– Antero Lahtinen @antero.fourreasons

Four Reasons Professional -tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakataan biopohjaiseen sokeriruokomuoviin. Biopohjaisen muovin käyttö pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä.

Four Reasons Professional -tuotesarja on saatavilla vain kampaamoista ja kampaamoiden omista verkkokaupoista. Tutustu koko Four Reasons Professional -valikoimaan täältä.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin