Tuotetieto

Sädehtivä Four Reasons Luxima -värisarja täydentyy uusilla värisävyillä!

Jonna

Four Reasons Luxima -värisarja on mitä täydellisin värisarja, jonka vertaista ei ammattilaistekniikkatuotteiden markkinoilta löydy. Luximan suosion salaisuus perustuu sen helppouteen, monipuoliseen sävyvalikoimaan sekä huikeaan kiiltoon. Käsissämme on kampaamotyöskentelyn työkalu, joka on värisarjojen timantti! Pysähdyimme silti kysymyksen ääreen: Puuttuuko Luximan värivalikoimasta vielä jotkut värisävyt? Vastauksen saimme teiltä, Four Reasons -asiakkailta.

Vaaleiden sävytykseen ja taittoon kaivattiin sävyä, jossa yhdistyy viileä raikkaus ilman helmiäisen vivahdetta. Kupari-sävyihin nousi asiakkaiden keskuudesta toive: Puhdas ja selkeä kupari. Lisäksi Base-sävyperheeseen toivottiin sävyä, joka mukailee tyypillistä skandinaavista luonnonsävyä. Me kuuntelimme teitä ja tässä ne nyt ovat!

Kokeile Luxima-uutuuksia luottoreseptiesi joukkoon tai vie sävyt sellaisenaan hiukseen – ihastut varmasti!


Ruby Silver, Dusty Rose, Cinnamon, Sunrise sekä Base 6-7  

Tutustu uusiin Luxima-sävyihin:


7-9.15 DUSTY ROSE 
8-10.15 RUBY SILVER 

Uudet Luxima-sävyt, Dusty Rose ja Ruby Silver, tuovat utuisen pehmeän, viileän sävyn hiuksiin. Viileissä sävyissä on juuri sopivasti ripaus mahonkia, joka säilyttää hiusten sävyn raikkaana. Loistavat luottotuotteet vaaleiden hiusten taittoihin silloin kun lopputulokseen ei haluta helmiäistä ja toiveena viileä sävymaailma ilman mattaisuutta. Pesupaikan taittosävyjen kuningattaret ovat tässä! 
 

7-9.34 CINNAMON
8-10.34 SUNRISE 

Cinnamon ja Sunrise ovat juuri ne kuparisävyt, joita olet aina metsästänyt – täydellisiä sellaisenaan. Sävyissä on oiva sekoitus puhtaita kultakuparin sävyjä, jotka toistuvat hiuksissa puhtaan lämpöisinä. Yksinään käytettynä sävyt ovat hiuksissa pehmeän kultakuparisia, mutta halutessasi voit buustata lämpöä, viileyttä tai neutraalisuutta sekoittamalla muihin Luxima-sävyihin. Kun toiveenasi on klassisen kaunis kupari, valitse nämä sävyt!  

 
BASE 6-7 

Base-sävyperheen puuttuva palanen esittäytyy! Nappivalinta silloin kun haet skandinaaviseen pohjaan hienostunutta syvyyttä tai kaipaat 6-8 -sävyihin intensiivisyyttä. 

Kampaaja, tilaa Luximan uutuussävyt kampaamoosi jo tänään! >>

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin