Tuotetieto

Vinkit itsepäisimpienkin harmaiden hiusten peittoon

Jonna

Kuulostaako tutulta: Teet värjäyskäsittelyn asiakkaallesi huolellisesti ja täysin ohjeita noudattaen ja silti ne jouhimaisimmat harmaat hiukset jäävät aavistuksen kuultamaan.

Et ole yksin! Harmaanpeitto ja siihen liittyvät haasteet ovat yksi kysytyimpiä ja puhutuimpia aiheita aina kun hiustenvärjäyksestä keskustellaan. Kaikki harmaat hiukset eivät käyttäydy samalla tavalla ja se tekee harmaiden hiusten peitosta jopa yllätyksellistä.

Keräsimme sinun työtäsi helpottamaan yleisimmät ongelmatilanteet ja helpon 7-kohdan check-listan, jonka avulla varmistat onnistuneen harmaanpeiton joka kerta.

Näin onnistut harmaanpeitossa!

1. Tummuusaste kohdilleen

Valitse värissä käytettävä tummuusaste tarkasti. Voimakkaammassa ja vaikeasti peittyvässä harmaassa voit valita astetta tummemman tummuusasteen mitä haluttu lopputulos on. Hennossa ja pehmeässä hiuslaadussa valitse tummuusaste halutun lopputuloksen mukaan.

2. Mikä hapete?

Yksi polttavimmista kysymyksistä on hapetevalinta ja tässä siihen simppeli vastaus:

Harmaita hiuksia on alle 60 % VALITSE 3% hapete
Harmaita hiuksia on yli 60 % VALITSE 6% hapete
Kun käytät Four Reasons Optima Total -väriä VALITSE 8 % Total Activator 8% -hapete

3. Tarkkuutta levitykseen

Levitä väri erittäin huolellisesti ja tarkasti värjättävälle alueelle. Värimassa ikään kuin painetaan tyvelle – liika sutiminen ja työstö siirtää massaa, joka vaikuttaa oleellisesti harmaanpeiton onnistumiseen.

4. Extra-pienet osiot

Työskentele erittäin pienissä ja tarkoissa osioissa, jotta varmistat värimassan tasaisen levityksen.

5. Levitä massaa vain käsiteltävälle alueelle

Noudattamalla viereisiä ohjeita, onnistut tässäkin! Tarkka levitys estää myös värin kerrostumisen edellisen tyvivärjäyksen kohdalla ja lopputulos on tasainen.

6. Noudata vaikutusaikaa

Wait and see! Kun on vaikutusajan aika: Odota todellakin koko vaikutusaika, jotta kaikki pigmentit värissä kehittyvät. Mikäli käytät Optima Total -väriä harmaiden peitossa, 10 minuutin vaikutusaikaa ei kannata ylittää, jotta väri ei tummu.

7. Varmista värimassan määrä

Mikäli massaa on harmaissa hiuksissa liian vähän, jää harmaa kuultamaan erittäin helposti. Tarkista siis, että käytät massaa tarpeeksi. Huomioi etenkin voimakkaasti harmaantuneet alueet (tyypillisesti ohimoseudut).

100 % harmaanpeitto vain 10 minuutin vaikutusajalla!

Oletko jo kuullut Four Reasons -värituoteuutuudeesta: Optima Total? Optima Total on erityisesti harmaanpeittoon suunniteltu värituote, joka peittää itsepäisimmätkin harmaat hiukset vain 10 minuutin vaikutusajalla.

Lue lisää >>

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin