Tuotteet Uutiset

Matcha Bleach: yksi vaalennusaine, lukemattomia käyttömahdollisuuksia

Four Reasons

Matcha tee ja Matcha latte ovat historiaa, trendien aallonharjalla liihottaa nyt Four Reasons Matcha Bleach – uusi vaalennusaine, joka yhdistää ajanmukaiset teknologiat ja vakuuttavan vaalennustehon. Mitä miltei tuhat vuotta vanha tee-erikoisuus voi tarjota kampaamoihin? Four Reasonsin kouluttaja Jasmin Hurskainen käy läpi uutuustuotteen ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia.

Mikä Matcha Bleach?

Four Reasons Matcha Bleach on trendikäs uutuustuote moderneihin vaalennustöihin. Vaalennusjauheen ainesosat vievät vaalentamisen uudelle tasolle ja koostumus sopii hyvin monenlaisiin tekniikoihin. Vastaavaa ei ole Suomessa vielä nähty”, Jasmin kertoo.

Matcha Bleach sisältää fermentoitua hyaluronihappoa ja toiset kateudesta vihreäksi saavaa vihreän teen uutetta. Nämä ainesosat auttavat ylläpitämään hiusten kosteustasapainoa ja suojaavat hiusta vaalennuksen aikana. Matcha Bleach kelatoi epäpuhtauksia hiuksista ja pitää vaalennusmassan stabiilina vaalennuksen aikana, jolloin työskentely on varmempaa ja tarkempaa.

”Vaalennusjauheen uniikki vihreä sävy on peräisin vihreästä teestä ja miellyttää silmää, mutta ei vaikuta lainkaan hiusten lopulliseen väriin”, toteaa Jasmin.
Helppohoitoisuus näkyy asiakkaiden toiveissa

Jasminin mukaan tämän päivän vaalennustrendeissä korostuvat low maintenance -tekniikat. ”Asiakkaat haluavat värjäystuloksia, joita on helppo ylläpitää ja jotka näyttävät hyvältä kampaamokäyntien välillä”, hän valottaa. Sen vuoksi sekä luonnollisen pehmeät värit että erilaiset raidoitukset tulevat näkymään asiakkaiden toiveissa enenevissä määrin.

Koostumus ja tasainen vaalennusteho avaavat lukemattomia käyttömahdollisuuksia

Koostumuksensa vuoksi Matcha Bleach sopii erityisen hyvin erilaisiin raidoitustöihin, kuten tupeerausraitoihin tai babylightseihin.
Raidoituksia tekevälle on tärkeää, että vaalennusmassa pysyy vakaasti paikoillaan: ”Matcha Bleachin massa ei turpoa, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi folioraitoihin. Pehmeän kermaista koostumusta on helppo työstää, mikä taas tekee siitä täydellisen vapaamuotoisiin hiustenvärjäystekniikoihin, kuten balayageen”, Jasmin vinkkaa.

Tasaisen vaalennustehonsa ansiosta Jasmin kehottaa kokeilemaan Matcha Bleachia myös koko pään vaalennuksiin: ”Tasainen vaalennusteho antaa kampaajalle pidemmän työstöajan ja tasaisempia lopputuloksia”.

Tutustutaan! 4 syytä tarttua Matcha Bleachiin

#1 Vaalentaa jopa 9 astetta
#2 Kelatoi ja suojaa hiuksia
#3 Voidemainen koostumus
#4 Pölyämätön ja hajusteeton

Käytä purnukkaa täyttöpurkkina Four Reasons Matcha Bleach -vaalennusaineelle.

  • Uudelleenkäyttö on konkreettinen askel kohti vastuullisempaa kulutusta.
  • Täyttöpakkaukset ovat usein edullisempia kuin ostaa aina uusi tuote alkuperäisessä pakkauksessa.
  • Tyhjä purkki tarjoaa siistin tavan säilyttää vaalennusjauhetta. Purkkiin on helppo kaataa jauhe täyttöpakkauksesta, ja sen ansiosta tuotteen annostelu on helpompaa. Lisäksi tiiviisti suljettava kansi suojaa jauhetta kosteudelta ja pölyltä!
  • Uudelleenkäytettävä purkki auttaa pitämään työtilasi siistinä ja järjestyksessä.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin