Koulutukset

Tutustu kevään 2024 koulutuksiin!

Four Reasons

Kevään 2024 koulutuksissa koetaan kampaamokoulutuksen uusi aalto! Vahvista johtamistaitojasi, hio föönaustekniikkasi huippuunsa ja syvenny trendikkäisiin parturointimenetelmiin. Löydä inspiraatiosi somen viraaleista hiushiteistä ja opi toteuttamaan asiakkaiden unelmatyyliä. Keväällä pääset mukaan hiusväriteorian saloihin, opit hallitsemaan erilaisia vaalennustekniikoita ja pääset tutustumaan hiustenhoitoteknologian uusimpiin innovaatioihin. 

Johtamisen taidot

Kurssikokonaisuuden vetää kouluttaja Meeri, joka on Folk Helsinki -kampaamoiden omistaja ja hiusmuotoilija sekä KTM ja sertifioitu Business Coach, joka osaa puhua liiketoimintaa sujuvasti.

Henkilökunta oppimisen ytimessä

Kahden päivän koulutuskokonaisuuden  tavoitteena on laajentaa omaa johtajuusosaamistasi henkilöstöhallinnan näkökulmasta.

  • Mikä on työpaikan kulttuurin merkitys ja kuinka muokata sitä?
  • Kuinka toimia ja kommunikoida erilaisten työntekijöiden kanssa?
  • Miten hallita työpaikan kriisitilanteita?
  • Kuinka onnistua rekrytoinnissa ja sitouttaa hyvät työtekijät?
  • Miten siirtää omat voimavarat asiakkaista ja liikkeen ylläpidosta henkilöstöstä huolehtimiseen?

Itsensä johtamisen taito

Yhden päivän koulutuskokonaisuuden tavoitteena on kehittää liiketoimintaasi omannäköiseksi ja sinua palvelevaksi kokonaisuudeksi:

  • Millainen olen ja mitä haluan?
  • Mihin kuoppiin yleensä kaadun ja kuinka välttää ne?
  • Rohkenenko tarkastella oman liiketoiminnan osa-alueita kriittisesti ja löytää kohdat, jotka kaipaavat uudistamista?
  • Kuinka hallita ja ennakoida kaikkea työhön liittyvää?
  • Kuinka edistää parempaa työssäjaksamista ja työilmapiiriä?

Föönaustaitojen mestariksi

Opi kaikki hyödyllinen föönauksesta ja muotoilusta!

Koulutuksen aikana osallistujat oppivat perusteellisesti, kuinka luoda upeita ja kestäviä hiusten föönaustuloksia.
Opit koulutuksessa miten eri hiustyypit ja -rakenteet vaikuttavat valittavaan tekniikkaan ja tuotevalintaan. Koulutus keskittyy perusföönaustekniikoiden opetteluun, kuten oikeanlämpöisen ilman käytön, harjaustekniikoiden ja muotoilutuotteiden valintaan.

Koulutuksen aikana korostetaan myös asiakaspalvelua ja tuotesuosittelua asiakkaille, jotta koulutukseen osallistujat voivat tarjota omille asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Tärkeimmät tekniikat kestäviin kampauksiin Helsinki ja Turku

Opi syvällisesti kampausten luonnin perusteet, ymmärrä, mitä näet: tulkitse asiakkaiden inspiraatiokuvia oikein ja kehitä omaa kampaustaituruuttasi tässä koulutuksessa!

Jos kaipaat lisää itseluottamusta ja monipuolisuutta kampaustaitoihisi, tämä koulutus on suunniteltu juuri sinua varten.
Aloitamme koulutuksen kampaustaitojen perusteista, mukaan lukien erilaiset kampauspohjat sekä kiinnitystavat. Opimme tulkitsemaan asiakkaiden toivekuvia ja ymmärtämään, millaiset pohjatyöt tai lähtötilanteet ovat niiden takana. Seuraavaksi siirrymme demotöiden tekoon kouluttajan ohjauksessa.

Koulutuksen aikana omaksut luotettavat niksit, jotka auttavat sinua luomaan upeita kampauksia, jotka pysyvät tyylikkäinä myöhään iltaan asti. Tule mukaan ja anna inspiraation viedä!

Hashtageista hiuksiksi -tekniikkakoulutukset

Hiustenvärjäys- ja leikkausoppia juuri siihen, mihin sinä sitä kaipaat! Tuo mukanasi oma inspiraatiosi!

Nykyään parturi-kampaamoiden asiakkaat selaavat inspiraatiokuvia uuteen hiusväriinsä tai hiusleikkaukseensa somesta. Tämä ilmiö nostattaa meidän kaikkien feedeihin ns. viraaleja hiushittejä, joita asiakkaat toinen toisensa perään tuovat näytille kampaamoon.

Värjäystekniikkakoulutuksessa keskitytään jokaisen kurssilaisen omaan inspiraationlähteeseen ja opetellaan monipuolisesti erilaisia värjäystekniikoita sekä reseptiikan luontia. Koulutukseen tarvitset siis mukaasi yhden hiuskuvan, joka inspiroi sinua ja jonka värjäyksen haluaisit oppia toteuttamaan.

Leikkaustekniikkakoulutuksessa keskitytään jokaisen kurssilaisen omaan inspiraationlähteeseen ja opetellaan monipuolisesti “boksin ulkopuolelta” leikkaustekniikoita. Koulutukseen tarvitset siis mukaasi yhden hiuskuvan, joka inspiroi sinua ja jonka leikkauksen haluaisit oppia toteuttamaan.

Luximan ABC

Luxima on tehty kampaajien tarpeisiin ja on helppokäyttöinen värisarja. Haluatko monipuolistaa värin käyttöäsi ja hyviä vinkkejä liiketyöhön? Siinä tapauksessa tämä koulutus on juuri sinulle.

Tämä koulutus ei ole pelkkä värisarjan käyttöönottokoulutus; se tarjoaa syvällisen katsauksen myös väriteoriaan, jotta ymmärrät paremmin sävyjen toimintaa.
Koulutuksen avulla menestyt Luximan avulla liiketoiminnassasi, sillä saat työkalut monipuoliseen työskentelyyn värisarjasi kanssa ja inspiroidut käyttämään reseptejä luovasti.

Saat neuvoja hiusten vaalentamiseen tai harmaiden hiusten peittämiseen sekä hyödyllistä tietoa värisarjasta; tiesitkö että Luximan vaaleissa sävyissä on sisäänrakennettuna keltaisuuden taitto?

Optiman ABC

Optima on tehty kampaajien tarpeisiin ja on helppokäyttöinen värisarja. Haluatko kuitenkin monipuolistaa värin käyttöäsi ja hyviä vinkkejä liiketyöhön? Siinä tapauksessa tämä koulutus on juuri sinulle.

Optiman ABC -koulutus laajentaa värjäystaitojasi ja inspiroi kokeilemaan uutta. Opit myös ymmärtämään monipuolisesti hiusvärin toimintaa. Koulutus avartaa tietämystäsi ja saat sen annista enemmän irti kuin tavallisesta värin käyttöönottokoulutuksesta. Valmistaudu mielenkiintoiseen sisältöön ja inspiroidu käyttämään värejä luovasti!

Trendikästä parturointia Kuopio, Turku ja Helsinki – Four Reasons x Nöberu of Sweden iltanäytös

Opi ottamaan luottavaisemmin trimmeri, partaveitsi ja sakset käteen, kun penkkiin istuu parturiasiakas! Four Reasons x Nöberu of Sweden Barber Craft -illan aikana näet kattauksen erittäin kaupallisia ja näyttäviä miesten hiustenleikkauksia Nikolaoksen sekä Anteron opastuksella. Opit luomaan trendikkäitä leikkauksia ja viimeistelemään ne Nöberu of Sweden tuotteilla. Näet erilaisia käyttötapoja tuotteille ja opit samalla suosittelemaan tuotteita myös omille asiakkaillesi! Saat myös niksejä partakarvojen hallintaan, leikkaukseen ja muotoiluun.

Koulutuksessa opit niin trendikkäitä parturointimalleja kuin myös parturoinnin perusperiaatteet, jotka ovat avain onnistuneisiin leikkauksiin. Käyt yhdessä kahden huippukouluttajan kanssa läpi erittäin ajankohtaisia ja trendikkäitä parturointitekniikoita, ja illan jälkeen osaat myös monipuolisesti käyttää sekä suositella tuotteita parturiasiakkaillesi!

Four Reasons ERAS -näytöskiertue: Collection SS24

Four Reasons ERAS -Collection SS24 -näytöskiertue tuo yhteen liiketyöläheiset hiustrendit ja niiden toteuttamiseen tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet. Hiusnäytöksessä inspiroidut käytännön värikoulutuksesta sekä erilaisista värjäys-, leikkaus- ja muotoilutekniikoista!

Tule mukaamme inspiroitumaan Four Reasons ERAS -Collection SS24 -lookeista, uusista trendeistä ja nappaa samalla tekniikka-, tuote- ja reseptivinkit käyttöösi. Jos haluat pysyä ajan tasalla, this is the place to be. Mitkä värit, tekstuurit ja tyylit sanoittavat koko alkuvuoden ja miten ysäri näkyy trendeissä? Kohta tiedät!

Suosituimpien vaalennustekniikoiden salat

Opi modernit vaalennustyöt ja erikoistu niihin! Tällä kurssilla käyt läpi vaalennustekniikoita aasta ööhön. Opit babylightsien salat, lowlightsien onnistumisen avaimet, airtouchin perusteet, balayagen sudinvedot ja vaikka mitä muuta! Saat kattavan paketin erilaisia tekniikoita, joita pääset heti teoriaosuuden jälkeen testaamaan käytännössä.

Koulutus on koottu supersuositun Modern Blondes by Elisa -koulutuksen pohjalta ja sisältää yhtä monipuolisesti tekniikoita ja vinkkejä kuin Elisan koulutus.

Hiusväriteorian ABC

Värillä on väliä: hiusväriteorian perusteet! Koulutuksessa lähestytään hiusväriteoriaa uudelta kantilta – tätä ei ole ennen Suomessa nähty. Tämä intensiivinen teoria-aamu saa aikaan useita AHAA-elämyksiä ja kerrankin on muistiinpanovälineille käyttöä.

Tule laajentamaan käsitystäsi värjäämisestä ja ymmärtämään taustoja sille, miksi kaivat juuri kyseiset värituubit kaapista!

Koulutuksessa opit kaiken (ja hiukan enemmän), mitä tarvitset onnistuaksesi hiustenvärjärinä. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten hiuksen rakenne vaikuttaa värilopputulokseen, osaat miettiä harmaan hiuksen tarpeet reseptiikassa sekä ymmärrät väriteorian ja miten sovellat sitä käytännössä.

Aamupalakoulutukset

Aamupalakoulutukset ovat täydellinen tapa verkostoitua, rentoutua aamupalan voimalla, inspiroitua ja samalla tietysti oppia uutta. Kevään aamupalakoulutuksissa käydään läpi isoimpia tuotelanseerauksia sekä  tuotekoulutuksia, jotta voit viedä tuotesuosittelusi seuraavalle tasolle liiketyössäsi sekä oppia käyttämään uusimpia teknisiä tuotteita.

Hiusteknologian huipulla: uusi Four Reasons Professional

 

Tervetuloa uusien Four Reasons Professional -tuotteiden koulutukseen, joka vie sinut syvemmälle uudistuneeseen ja innovatiiviseen tuotesarjaamme. Oletko jo kuullut uusista teknisistä tuotteistamme? Lanseeraamme uutta teknologiaa hiustenhoitoon!

Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattimaisessa hiustenhoidossa ja -muotoilussa: perehdymme uusiin Four Reasons Professional teknisiin tuotteisiin sekä niiden käyttöön ja mahdollisuuksiin.

Koulutukseen on koottu kaikki Four Reasons Professional -tuotesarjan uusista teknisistä tuotteista! pppst! Jos et pääse tapahtumaan livenä – voit osallistua myös etänä livestreamin välityksellä! Lue lisää e-koulutus sivultamme

Olaplex: 10 vuotta vahvojen hiusten puolesta

Olaplex mullisti hiusalaa 10 vuotta sitten ja toi käyttöömme työkalun, joka mahdollisti kampaajille entistäkin luovemman työskentelyn ja asiakkaille terveemmät hiukset. Tervetuloa mukaan juhlimaan kanssamme Olaplexin 10-vuotista taivalta – ja terveitä hiuksia!

Kymmenen vuotta sitten kaikki oli toisin. Kemialliset käsittelyt vaurioittivat hiuksia ja asiakkaat kamppailivat hauraiden sekä katkeilevien hiusten kanssa. Olaplexin patentoitu bond building-teknologia mullisti hiusalan tarjoamalla ennen näkemättömän mahdollisuuden vahvistaa ja suojata hiuksia käsittelyn aikana.
Tule mukaan oppimaan lisää Olaplexin ainutlaatuisesta teknologiasta, kun Olaplex-kouluttaja Mark Coates kertoo aiheesta yksityiskohtaisesti. Lisäksi kouluttajamme Antero Lahtinen ja Jasmin Hurskainen ovat valmistelleet inspiroivan Healthy Hair -hiusnäytöksen, joka esittelee, mitä kaikkea voimme saavuttaa Olaplexin avulla.

Awapuhi Wild Ginger – ylellisyyttä hiustenhoitoon ja muotoiluun

Kaundeuden salaisuus Havaijilta: tropiikki odottaa sinua. Uusi Awapuhi Wild Ginger® -sarja sisältää ylelliset hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, jotka ovat rikastettu havaijilaisella awapuhi-uutteella sekä patentoiduilla yhdistelmillä eri ainesosia, kuten vegaanista kollageeniä, hyaluronihappoa, kasviproteiineja ja erilaisia öljyjä.

Anna itsellesi aikaa ja antaudu kanssamme aamupalatapahtumaan, joka antaa sinulle annoksen tuotetietoutta Havaijin Awapuhi Wild Ginger -sarjasta, inspiraation kouluttajan tekemistä upeista malleista sekä erikoisluennon valmentaja ja positiivisen psykologian asiantuntija Rosa Nenosen luotsaamana.

Kokoa oma oppimispolkusi koulutuksista, jotka on suunniteltu ammatillisen kehityksen tueksi.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin