Tuotetieto Tuotteet Uutiset

Metallit ovat aina ’in’, miten ne saadaan ’out’?

Four Reasons

Mitä tehdä, kun metalli pilaa tunnelman? Nyt ei puhuta Iron Maidenista, vaan ihan oikeasta metallista ja metallikertymistä, jotka vaikuttavat kemiallisten käsittelyiden lopputulokseen – hiusten kunnosta ja ulkonäöstä puhumattakaan.

Mistä tunnistaa metallipään?

Metallit ja muut epäpuhtaudet päätyvät hiuksiin usein suihkussa käytetystä vedestä, joka voi sisältää metalleja, kalkkia ja kloorijäämiä. Metallijäämät havaitaan erityisesti vaalennetuissa, käsitellyissä ja huokoisissa hiuksissa.

Jos hiukset tuntuvat karheilta, mattaisilta tai likaisilta, tai jos ne muuttavat väriään epätavallisesti, käsissäsi saattaa olla metalli- ja epäpuhtausongelma. Metallinen tuoksu hiuksissa on myös yksi tunnistettava merkki, joka pitää ottaa tosissaan.

Metallin ja epäpuhtauksien vaikutukset hiusten kuntoon

Metallijäämät hiuksissa voivat aiheuttaa hiusten takkuuntumista. Ikävimmät yllätykset tapahtuvat yleensä kemiallisten käsittelyiden aikana. Esimerkiksi värjäyksen tai permanentin aikana metalli voi reagoida kemiallisesti väri-, vaalennus- tai permanenttiaineeseen ja aiheuttaa lämpenemisreaktion, mikä saattaa johtaa hiusten katkeamiseen. Värimassan koostumus voi myös muuttua turpeaksi tai vetiseksi. Väri voi tarttua epätasaisesti tai muuttua täysin ei-toivotunlaiseksi.

Metallikertymien ja epäpuhtauksien ehkäisy ja poisto

Metallin kertymisen ehkäisemiseksi voidaan käyttää suihkusuodatinta, joka suodattaa metallit ja mineraalit vedestä. Kaikkialla ei vain yksinkertaisesti ole mahdollista käyttää suodattimia, joten koskaan ei voi olla täysin varma hiusten metallittomuudesta. Sen vuoksi on parempi poistaa mahdolliset metallikertymät metallinpoistoon kehitetyillä tuotteilla.

UUTUUS: Four Reasons Professional Pure Detox poistaa metallit tehokkaasti

Four Reasons Professional -sarjaan lanseerataan huhtikuussa uusi Pure Detox -tuotelinja: tekninen Pre Detox Spray sekä Pure Detox Shampoo ja Pure Detox Conditioner.

KIINNOSTUITKO?

Jotta metallit ja mineraalit eivät pääse yllättämään: ole aina askeleen edellä.

Four Reasons Professional Pure Detox -linjan tuotteet poistavat metalleja ja mineraaleja hiuksesta tehokkaasti, neutraloivat niiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia kemiallisten käsittelyiden aikana sekä estävät niitä tarttumasta hiukseen uudelleen.

Four Reasons Pre Detox Spray on tehokas työväline metallien ja mineraalien poistoon, jotta vältytään epäpuhtauksien aiheuttamilta ikäviltä yllätyksiltä ja lopputulos on toivotunlainen. Pure Detox -linjan shampoo ja hoitoaine täydentävät käsittelyn kampaamossa sekä pitävät epäpuhtaudet poissa hiuksista myös kotihoidossa.

Tutustu uutuuksiin tarkemmin

Pre Detox Spray

Suihke, joka neutralisoi metallien ja mineraalien vaikutuksia. Pre Detox Sprayn sisältämät kelatoivat raaka-aineet sitovat sekä poistavat metalleja ja mineraaleja hiuksista. Vain ammattikäyttöön.

Pre Detox Sprayn käyttö varmistaa tasalaatuiset värjäystulokset, sillä metallit eivät pääse reagoimaan negatiivisesti hiuksessa kemiallisten käsittelyiden aikana.
Hajusteeton ja nopeasti kuivuva koostumus jättää hiukset helposti käsiteltäviksi.

Pure Detox Shampoo

Shampoo, joka sisältää aktiivihiiltä ja kelatoivia raaka-aineita sekä puhdistaa ja kirkastaa hiusta tehokkaasti. Se ei kuitenkaan kuivata hiuksia kuten syväpuhdistavat shampoot. Shampoo suojaa hiuksia vedessä olevien mineraalien ja metallien aiheuttamilta haitoilta. Tehostaaksesi vaikutusta anna tuotteen vaikuttaa hiuksissa 5–10 minuuttia.

Shampoon sisältämät granaattiomenauute ja vihreän teen lehtiuute ovat tunnettuja antioksidanttisista vaikutuksistaan. Ne hoitavat hiusta ja auttavat parantamaan hiuspohjan terveyttä.

Pure Detox Conditioner

Hoitoaine, joka estää metalleja ja mineraaleja kiinnittymästä hiukseen uudelleen. Se kosteuttaa ja ravitsee hiusta puhdistuksen jälkeen, palauttaen kosteuden hiuksiin. Pure Detox Conditioner pehmentää ja selvittää hiuksia ja tekee käsittelystä helpompaa.

Hoitoaineen sisältämät granaattiomenauute ja vihreän teen lehtiuute ovat tunnettuja antioksidanttisista vaikutuksistaan. Ne hoitavat hiusta ja auttavat parantamaan hiuspohjan terveyttä.

 

Kiinnostuitko Four Reasons Pure Detox -linjasta?

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin