Tuotetieto

Four Reasons Professional Shots – näet ja tunnet vaikutuksen hiuksessa heti

Four Reasons

Joko olet kokeillut Four Reasons Professional Shots -ampullihoitoja? Markkinoilla on valtava määrä tehohoitoja, joiden tarkoitus on tehdä hiuksista pehmeät ja sileät. Tiedämme kuitenkin, että hiuksia ja hiusrakenteita on erilaisia – yksi tuote ei siis mitenkään voi täyttää jokaisen hiustyypin tarpeita. Siksi kehitimme kampaamohoitosarjan, jonka neljä eri hoitolinjaa ja erilaisille hiustyypeille suunnitellut ampullihoidot saavat tehonsa uusimmista teknologioista ja kasvipohjaisista aktiiviaineista.

Neljä lupausta hiuksille

#1 Tehokkaat teknologiat ja kasvipohjaiset aktiiviaineet
Kasvipohjaiset tehoaineet hellivät hiuksia ja takaavat välittömät hoitotulokset.

#2 Neljä täsmähoitoa
Unohda uskomus, että yksi tuote toimii kaikille. Professional Shots tarjoaa toimivat ratkaisut eri hiuslaaduille.

#3 Tuntuva vaikutus jo yhdellä hoitokäsittelyllä
Aina parhaat asiat eivät tapahdu heti – joskus ne vaativat kolmen minuutin vaikutusajan.

#4 Elämyksellinen kampaamokokemus
Nosta palvelusi uudelle tasolle. Anna tehoaineiden tehdä hiuksissa taikoja. Hemmottele asiakastasi.

Professional Shots -kampaamohoitosarjan avulla laajennat liikkeesi palveluvalikoimaa ja tarjoat elämyksellisen asiakaskokemuksen. Professional Shots -kampaamokonsepti koostuu helpoista ja nopeista, pesupaikalla tehtävistä hoitokäsittelyistä, joiden vaikutus näkyy ja tuntuu hiuksissa välittömästi. Professional Shots -käsittelyn jälkeen asiakkaasi lähtee kotiin tuntien olonsa upeaksi.

Edut kampaamossasi

#1 Konkreettinen hoitotulos välittömästi

#2 Monipuoliset hoitovaihtoehdot eri hiuslaaduille

#3 Räätälöity, elämyksellinen kampaamopalvelu

#4 Hyväkatteinen lisäpalvelumahdollisuus

Psst..! Mikä parasta: Helppo & nopea lisätienesti!

Haluaisitko parantaa kampaamosi liiketoiminnan kannattavuutta ja lisätä kassavirtaa? Palvelun yhteydessä tehtävät kampaamohoidot ovat luonteva mahdollisuus lisätä päiväkassaan euroja. Tarjoamalla nopean, helpon Four Reasons Professional Shots -ampullihoidon asiakkaallesi, saat työllesi hyvän katteen ja parannat asiakastyytyväisyyttä!

Viimeistele hoitokäsittely

Hiuksiin jätettävä ja selvittävä hoitosuihke Four Reasons Professional Final Glam Leave-in Treatment antaa kaunista kiiltoa. Korkean antioksidanttipitoisuutensa ansiosta arganöljy edesauttaa terveiden hiusten hyvinvointia. Kullanväriset hippuset viimeistelevät hiuksen pintaan upean, säihkyvän kiillon. Tämä ihastuttava suihke viimeistelee Four Reasons Professional Shots -käsittelyn ja sopii käytettäväksi myös kotona. Myy tämä uniikki suihke asiakkaalle kotiin vietäväksi; hiukset säilyvät eloisina ja kiiltävinä myös hoitokäsittelyjen välillä!


Kampaaja! Haluatko oppia ja kuulla lisää?

Tilaa veloituksettomat e-koulutukset, joissa uppoudutaan hiusten hoitamiseen Four Reasons Professional Shots -kampaamohoitosarjan avulla.

Hoitokäsittely, jota hiuksesi ovat odottaneet – Four Reasons Professional Shots

Four Reasons Smoothing Treatment & Professional Shots -hoidot

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin