Tuotetieto Tuotteet

Näin vuoden hypetetyintä hiusten rakennepaikkaushoitoa arvosteltiin

Four Reasons

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -linjan tuotteet ovat mullistaneet monen kampaajan työpäivän, tekniset käsittelyt ja asiakkaiden hiuspäivät. Neljässä kuukaudessa yli 1 300 kampaamoa ympäri Suomen ovat ottaneet käyttöönsä uuden innovatiivisen tuotelinjan, ja ensimmäinen erä myytiin nopeasti loppuun. Mitä linjan tuotteista puhutaan nyt, kun ne ovat päässeet aidosti käyttöön?

Vaaleat pitkät hiukset, vasemmalla ennen-kuva, oikealla jälkeen-kuva. Ennen-kuvassa hiukset ovat karheamman näköiset, jälkeen-kuvassa kiiltävät ja hyvinhoidetun oloiset.

Tuhannet kampaajat ovat päässeet kokeilemaan Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -tuotelinjaa, ja vertaavat sen tehoa jopa kansainvälisiin kilpailijoihin.

Professional Bio-Molecule Repair® Protect Spray

Kemiallisten käsittelyiden pelastaja, Professional Bio-Molecule Repair® Protect Spray on auttanut erityisesti niitä kampaajia, jotka erikoistuvat vaalennuskäsittelyihin. Ensimmäisellä käyttökerralla näkyvät ja tuntuvat tulokset jäävät myös asiakkaiden mieleen, kun he saavat nousta kampaajan tuolista hyvin hoidettujen hiusten kanssa. Älä unohda teknistä monitoimituotetta, tee sillä hoitokäsittelyjä asiakkaillesi: saat nopean ja toimivan lisäpalvelun kampaamosi tarjontaan helposti.

Bio-Molecule Repair® Serum

Hitiksi noussut Professional Bio-Molecule Repair® Serum on loistava tuote käsitellyille tai rasittuneille hiuksille, jotka kaipaavat vahvistusta. Seerumi ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyn, ympäristön sekä kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta. Serumin tehon huomaa heti, ja onkin “rakkautta pullossa”. Hyvin kuvailtu!

Professional Bio-Molecule Repair® Shampoo

Universal Beauty Awardsien Highly Recommended tuote, Professional Bio-Molecule Repair® Shampoo, on kehuttu riittoisuudestaan ja hyvästä tuoksustaan. Shampoo auttaa suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää niiden kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sekä sisältä että ulkoa.

Laadukkaan shampoon huomaa heti kättelyssä, sillä sen rikas ja hyvin vaahtoutuva koostumus sekä ylellinen tuoksu tekevät pesukokemuksesta astetta paremman. Shampoota on kehuttu erityisesti sen hiuksiin tuomasta jäntevyydestä, mikä tuntuu heti ensimmäisen pesukerran jälkeen.

Bio-Molecule Repair® Treatment

Vuoden 2024 Universal Beauty Awards -kilpailun paras suojaava hoitoaine oli kuin olikin, Professional Bio-Molecule Repair® Treatment. Se päihitti yli 700 muuta tuotetta ja brändiä. Huippuhyvä Treatment on saanut tunnustusta muuallakin: se valittiin Kauneus & Terveys -lehden suosikiksi hiusnaamiotestissä, 6/2024 numerossa!

Vaurioituneille hiuksille sopiva tehohoito suojaa hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää hiusten kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Tehohoitoaine selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä, ja antaa “ihan uskomattoman tunteen ja kiillon hiuksiin”.

Oletko päässyt kokeilemaan?

Professional Bio-Molecule Repair® on kehitetty vastaamaan nykypäivän kampaamoiden vaatimuksiin ja tuo uuden tavan ajatella hiuksen korjaamista ja suojaamista. Se ei keskity vain yhteen ongelmaan, vaan korjaa ja suojaa hiusta kokonaisvaltaisesti, vahvistaen hiuksen rakennetta ja korjaten sisäisiä vaurioita.

Teknologia on suunniteltu niin, että eron voi tuntea ja nähdä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, jolloin asiakkaatkin huomaavat eron jo kampaamossa. Jos et ole päässyt vielä kokeilemaan, niin uskallamme väittää, että jäät jostain paitsi!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin