Koulutus Tuotetieto

Kampaustrendit kesällä 2021 – Ota talteen kampaustaituri Laura Aaltosen vinkit!

Jonna

Laura Aaltosen kampauskurssit ovat olleet jo pitkään supersuosittuja. Suosio on jatkunut myös tänä keväänä; koronasta huolimatta kampaajat haluavat treenata kampaustaitojaan ja etenkin väri- ja leikkaustöiden ohessa tehtävät pikakampaukset kiinnostavat kovasti. Pikakampausten avulla kampaaja voi tuottaa lisäarvoa asiakkaalle helposti ja nopeasti. Kun asiakas lähtee kotiin uuden leikkauksen ja hiusvärin lisäksi kiva kampaus hiuksissaan, kokee hän saaneensa jotain ihanaa ekstraa kampaamokäynnin aikana! Kesä lähestyy jälleen vauhdilla ja kysyimme Lauralta hänen näkemyksiään kampaustrendien uusimmista aalloista.

Mitä uusia tyylejä kampauksissa nähdään kesäkaudella 2021?

  1. Luonnollisuus on valttia

Trendikkäimpien kampausten yhteinen nimittäjä on luonnollinen liikkuvuus ja huolettomuus. Etenkin nutturakampauksissa halutaan säilyttää luonnollisuus – ei liian sliipattua eikä superkiharaa. Täydellinen “effortless” -tyylinen nutturakampaus näyttää nyt siltä kuin se olisi onnistunut vahingossa – ja näyttää kuitenkin superhyvältä ja sensuellilta. Nutturoiden painopisteet ovat edelleen niskassa, mutta nousemassa vähitellen korkeammalle. Kannattaa käyttää luovuutta ja leikitellä painopisteellä kampauskohtaisesti!

  1. Asusteet kehiin

Asusteilla saat helposti loihdittua kampaukseen yksilöllisyyttä ja sitä jotakin – rusetit, pinnit ja pannat sopivat kevään ja kesän trendeihin erinomaisesti. Erilaisista huiveista voit myös tehdä upean panta-lookin! Trendeissä näkyy eritoten 60-luvun fiilistä kuten tupeerausta ja kevyttä laineikkuutta. Tähän tyyliin juuri pannat ovat erityisen ihania asusteita! 90-luvun tyyli on edelleen vahvasti mukana; keskijakaukset, suortuvat otsalla, perhosnipsut, putkilomaiset kiharat ja pikkuletit. Love it!

  1. Leikittelyä, luovuutta – ja jotain keltaista

Asiakkaat kaipaavat pirskahtelevaa positiivisuutta ja kujeilevia koristeita juuri nyt. Kuplaponnareilla saat veikeää ilmettä sekä näyttävyyttä kampauskokonaisuuteen. Värit ovat myös helppo tapa leikitellä, etenkin keltainen on yksi tämän kauden iloisista teemaväreistä. Kokeile yhdistää piristävän värisiä kuituja kampaukseen ja saat uudenlaista ilmettä helposti.

Pssst!  Kuituhiuksen käyttö kampauksissa on yhtenä aiheena Lauran pitämässä Four Reasons e-koulutuksessa. Nappaa koulutuksen päivämäärä talteen jutun lopusta!

Lauran Four Reasons Professional -luottotuotteet kampauksien tekoon

Hiusta suojaamaan

Käytän lähes jokaisessa kampauksessa muotoilu- tai suoristusrautaa, joten hyvän lämpösuojatuotteen käyttö on must. On tärkeää, että lämpösuoja on koostumukseltaan painoton sillä kampauksen tekovaiheessa käytetään useita erilaisia muotoilu- ja viimeistelytuotteita ja hiuksen pitää säilyä mahdollisimman ilmavana ja liikkuvana. Luottotuotteeni on Four Reasons Professional Heat Shield -lämpösuoja, sen avulla saan täydellisen lopputuloksen!

Pohjustukseen

Kampauksia tehdessä suosin aina tuuheuttavia tuotteita, sillä ne antavat parhaan pohjan kampauksen alle. Oivallisen tekstuurin ja hyvän tyvikohotuksen tarjoaa Four Reasons Professional -sarjan Root Booster. Se on aivan huipputuote, joka sopii nutturoista kiharoihin ja antaa tarvittavan tuen ilman että hius näyttää raskaalta.

Työstöön

Kampausta kootessani ehdottomasti paras työstölakka on mielestäni Four Reasons Professional Working Spray. Se pitää hiukset hyvin koossa kovettamatta kuitenkaan pintaa, jolloin hiusta on helppo muotoilla haluttuun suuntaa. Hiuslakka on tärkeä tuote kampauksen kokoamisvaiheessa, joten sen valintaan kannattaa panostaa!

Viilaukseen

Kun tavoitellaan huoletonta lookkia kannattaa unohtaa liian kosteat kiiltotuotteet. Four Reasons Professional Dry Shine Spray sopii loistavasti kaikkien kampausten viimeistelytuotteeksi. Sen kiilto on todella hienostunut jättäen hiuksen pintaan ihanan, luonnollisen fiiliksen.

Grippiä

Lettikampauksiin ihan ykköstuote on Four Reasons Professional Fiber Wax! Tuote antaa letityksen pohjalle sopivasti rakennetta ja pitoa, mutta jättää hiuksen samalla joustavaksi ja helpoksi käsitellä. Kun letität kuituhiusta, tarvitset hieman napakamman tuotteen, ja silloin oivallinen tuote on esimerkiksi Four Reasons Professional Gel Glue.

 

Tule mukaan Laura Aaltosen Four Reasons e-koulutukseen!

Aihe: Festival Season – Braids & Updos


Milloin? Tiistaina 18.5. klo 9.30-11.00

Mukaan koulutukseen pääset täältä >>

 

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin