Tuotteet Vinkki

Hallitse kuivashampoot: eläköön raikkaammat hiuspäivät

Four Reasons

Raikkaan ja tasapainoisen hiuspohjan ylläpitäminen on tärkeää – se ei ole mikään salaisuus. Jatkuva taistelu rasvaista hiuspohjaa vastaan voi olla kuitenkin hiuksia nostattava kokemus. Rasvaiseen hiupohjaan ei kannata suhuttaa kilotolkulla kuivashampoota, vaan rasvaisuuden juurisyitä kannattaa tutkiskella; vasta sitten voidaan ottaa kuivashampoot käyttöön, tukemaan hiusten tervettä ylläpitorutiinia. Auta asiakkaitasi saavuttamaan elvytetty ja tasapainoinen hiuspohja!

Neljä syytä rasvaiselle hiuspohjalle

 1. Liiallinen talin tuotanto:
  Rasvaisen hiuspohjan pääsyyllinen on liiallinen talin tuotanto, joka on hiuspohjan luonnollinen öljy. Hormonaaliset epätasapainot, perimä tai jopa stressi voivat lisätä talin tuotantoa. Kun hiuspohja tuottaa liikaa talia, hiukset voivat näyttää rasvaisilta ja raskailta. Syy rasvoittumiselle saattaa löytyä myös liiallisesta hikoilusta tai hiivasieni-infektioista.
 2. Virheellinen hiustenhoitorutiini:
  Joskus asiakkaan hiustenhoitotottumukset vaikuttavat rasvaisuuteen. Talirauhaset antavat toki ravintoa hiuksille, mutta ne myös varastoivat rasvaa. Se saa monet pesemään hiuksensa jopa useita kertoja päivässä, luoden ikävän noidankehän.
  Peseekö asiakkaasi hiuksensa liian usein, kuumalla vedellä tai voimakkaasti hangaten? Nämä tavat poistavat luonnollisia öljyjä, mikä taas laukaisee ylimääräisen talintuotannon.
 3. Tuotteiden kasaantuminen:
  Monien hiustenhoitotuotteiden käyttö on nykyään yleistä, mutta jos niitä ei huuhdella kunnolla, ne voivat jättää jäämiä hiuspohjaan. Muotoilutuotteet, hoitoaineet ja jopa jotkut shampoot voivat kertyä hiuspohjaan, saaden sen näyttämään rasvaiselta. Säännölliset puhdistavat hoidot ja huolellinen huuhtelu voivat auttaa estämään tuotteiden kasaantumisen ja pitämään hiuspohjan raikkaana.
 4. Ympäristötekijät:
  Ympäristötekijät voivat myös pahentaa hiuspohjan rasvoittumista. Kosteus, lämpö ja saasteet voivat pahentaa talin tuotantoa ja tehdä hiuspohjasta alttiimman rasvaisuudelle. Ympäristön huomioon ottaminen voi auttaa torjumaan ulkoisten tekijöiden vaikutuksia.

Miksi käyttää kuivashampoota?

 • Se imee liiallisen öljyn
  kuivashampoot toimivat kuin taika imeäkseen ylimääräistä öljyä hiuspohjasta ja hiuksista, jättäen ne virkistyneiksi ja rasvattomiksi. Levitä kuivashampoota juurille, hiero se hiuksiin ja katso, kuinka se imee ylimääräisen öljyn, antaen hiuksillesi puhtaan ja elvytetyn ilmeen.Kokeile ja suosittele näitä:
  Four Reasons Professional Invisible Dry Shampoo, jonka hienojakoinen, puuterimainen koostumus imeyttää hiuksista ylimääräistä rasvaisuutta pois. Antaa hiuksiin puhtauden tunnetta ja raikastaa hiusten tuntua ja ulkonäköä.
  Four Reasons Professional Cool Blonde Dry Shampoo on hopeanhohtoinen hiuspuuteri, joka sulautuu hyvin vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin samalla taittaen kevyesti lämpimiä vivahteita hiuksista sekä häivyttää hienovaraisesti myös tyvikasvua. Hillitsee hiuspohjan rasvaisuutta raikastaen hiusten tuntua.
 • Se virkistää välittömästi
  kun sinulla on kiire tai tarvitset nopean piristysruiskeen, kuivashampoo on luotettava apuri. Kuivashampoon suihkaisu voi välittömästi virkistää hiuspohjaasi, imeä ylimääräistä öljyä ja antaa hiuksillesi kaipaamasi buustin. Se on kuin pieni kylpylähoito hiuspohjallesi hektisinä päivinä.Kokeile ja suosittele näitä:
  Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo Foamin pölyämätön koostumus sopii herkälle hiuspohjalle, häivyttäen rasvaisuutta ja raikastaen hiuksia.
  Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo. Se on hajusteeton, herkälle hiuspohjalle sopiva kuivashampoo. Luonnollinen riisitärkkelys häivyttää hiuksista ylimääräistä rasvaisuutta. Raikastaa hiukset ja tekee niistä puhtaan tuntuiset ja näköiset.
  OLAPLEX No.4D Clean Volume Detox dry shampoo on erittäin kevyt, tekee hiuksista puhtaat ja huolehtii hiuspohjasta. Hiukset tuntuvat juuri pestyiltä ilman tuotekertymiä tai jauhemaisia jäämiä.
 • Se antaa volyymia ja rakennetta
  Hiusten volyymi auttaa ehkäisemään rasvaisuuden tunnetta. Levittämällä kuivashampoota tai hiuspuuteria juuriin ja kevyesti pöyhimällä hiuksia, saat volyymia ja tekstuuria. Sano hyvästit litteille ja elottomille hiuksille!Kokeile ja suosittele näitä:
  Four Reasons Original Volume Powder antaa ylimääräistä vauhtia ja nostaa hiukset hiuspohjasta. Häivyttää tyvestä latteuden pesukertojen välillä ja toimii kampausta rakennettaessa volyymin ja tuuheuden lisääjänä.
  Four Reasons Original Hair Powderissa yhdistyy kuivashampoon ja hiuspuuterin parhaat puolet! Hiuspuuteri tuuheuttaa ja hillitsee hiuspohjan rasvaisuutta. Raikastaa hiukset puhtaan näköisiksi pesukertojen välillä. Perunatärkkelys antaa runsasta volyymia.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin