Koulutukset Koulutus Uutiset

Syksyn 2023 odotetut E-koulutukset alkavat elokuussa

Four Reasons

E-koulutusten koulutuskalenteri on nyt valmis! Syksyllä pääset kokeneiden asiantuntijoiden johdolla oppimaan niin parturoinnin, hiustatuointien, värjäyksien, kampauksien, rakennekäsittelyiden kuin muodonmuutosten aakkosia. Tule mukaan E-koulutukseen verkostoitumaan ja ottamaan kaikki ilo irti asiantuntijoistamme sekä kollegoistasi. Voit myös katsoa tallenteen jälkikäteen – kotisohvalta käsin kylpytakissa vai iltapuuhana ennen nukkumaanmenoa?

E-koulutus pähkinänkuoressa

E-koulutuksemme järjestetään live-webinaarina, jonka tallenne tulee katseltavaksi verkkokauppaamme muutaman arkipäivän kuluessa. Voit siis osallistua livelähetykseen tai katsoa pelkän tallenteen myöhemmin. Livelähetyksen aikana voit esittää kouluttajalle kysymyksiä reaaliajassa ja jutella kollegoiden kanssa chatboxissa!

8 syytä kouluttautua: tutustu teemoihin ja ilmoittaudu mukaan

Soveltuvuusajattelu Piatu Puhakan kanssa 29.8.
Koulutuksessa opit, mikä on Piatun ajatusprosessi muodonmuutoksia tehdessä ja miten sopivuusajattelu liittyy siihen. Piatu kertoo, miten hän lähestyy asiakasta ja mikä on hänen menestyksensä salaisuus!

Punavärien monipuolinen maailma 19.9.
Tämä koulutus on paketti, minkä tarvitset punavärien kanssa onnistumiseen! Onko sinulla hankaluuksia valita erilaisten värisarjojen väliltä? Milloin kannattaa valita Luxima, milloin Optima ja milloin paras valinta onkin suoravärit? Tässä koulutuksessa pureudut suoraan kaikkeen, joka vaikuttaa värivalintoihin – aina konsultaatiosta väritekniikoihin asti.

Pikkujoulusesongin tyylikkäimmät kampaukset 3.10.
Käyt läpi pikkujoulukauteen sopivia pikakampauksia sekä myös hieman aikaavievempiä juhlakampauksia. Saat vinkkejä kestävään kampauspohjaan, tuotevalintoihin ja siihen, miten kampaus kestää aamuun asti!

Nõberu of Sweden – Kauniin parturoinnin aakkoset 24.10.
Mistä koostuu loistava parturileikkaus? Tämä koulutus on kattava paketti parturointiin! Opit luomaan erittäin kaupallisia miesten hiustenleikkauksia koneleikkaustekniikoin ja kuulet samalla vinkkejä parturiasiakkaiden hiusten- sekä parranhoitotuotteiden käyttöön sekä myyntiin!

Four Reasons COLLAB 28.10.
Hiusalan yhteisöllinen, ammattilaiset yhteen kokoava, ennennäkemätön Four Reasons COLLAB -menestystapahtuma saa nyt jatkoa!

COLLAB vol. 2 tapahtumassa lavalle nousevat Suomen kiinnostavimmat kouluttajat. Näet niin klassikko- kuin trenditekniikoitakin ja saat vinkkejä sekä oppeja, joilla viet ammattitaitosi seuraavalle tasolle.

Hiustatuoinnit – lyhyen hiuksen kuviointi 14.11.
Koulutuksessa käyt läpi kaiken hiuksen kuviointiin liittyvän – kuvion suunnittelusta sen korostamiseen asti. Liity nyt mukaan katsomaan Nikolaosta tositoimissa ja opi samalla lisää nousevasta trendistä: hiustatuoinnista.

Hiusten rakennekäsittelyn ABC 28.11.
Tuottaako hiusten permanenttaaminen päänvaivaa? Oletko viimeksi kouluttautunut permanenttien saralla ammattikoulun seinien sisällä? Tässä koulutuksessa saat syväluotauksen onnistuneen permanentin perusedellytyksiin. Muistuta mieleen tai opi täysin uutena tärkeimmät vinkit, joiden avulla penkistä lähtee toinen toistaan onnellisempia kiharapäitä!

Makeover – Muutostyöt Four Reasons Optimalla 12.12
Oletko sinä kenties yksi niistä, jotka mieluusti kaivavat raitalaput ja vaalennusaineet kaapista, vaikka lopputulos saattaisi olla jopa helpompi toteuttaa eri kaavaa pitkin – käyttäen pelkästään hiusvärejä? Jos kolahti, tämä koulutus on juuri sinulle!

 

Nähdään syksyllä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin