Tuotteet Vinkki

Lämpösuojien ABC: lämpösuojat, joista kampaaja hyötyy eniten

Four Reasons

Kaikkien niiden lämpömuotoiluvälineiden takia, joita meillä (onneksi) on tänä päivänä, asiakkaiden hiusten suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Sukelletaanpa lämpösuojien taianomaiseen maailmaan!

 

Miksi lämpösuojalla on merkitystä

Lämpömuotoiluvälineet, kuten suoristusraudat, kihartimet ja hiustenkuivaajat, voivat tehdä ihmeitä. Kuitenkin liiallinen lämpö voi aiheuttaa merkittävää vahinkoa hiuksille, jättäen ne kuiviksi, hauraiksi ja alttiiksi katkeilulle. Tässä kohtaa astuvat esiin lämpösuojat! Ne muodostavat suojaavan esteen hiusten ja lämmön välille, vähentävät vaurioita ja pitävät hiukset terveinä ja elinvoimaisina.

Neljä syytä käyttää lämpösuojia

#1 Suojaa lämpövaurioilta: lämpösuojalla saa hiuksen pintaan suojan, joka vähentää muotoilun aikana imeytyvää lämpöä. Suojakerros ehkäisee tehokkaasti katkeilua!

#2 Säilyttää kosteuden: muotoiluvälineiden korkeat lämpötilat voivat riistää hiuksilta niiden luonnollisen kosteuden, mikä johtaa kuivuuteen ja sameuteen. Lämpösuojat lukitsevat kosteuden, varmistaen, että hiukset pysyvät kosteutettuina ja taipuisina.

#3 Vähentää pörröisyyttä ja takkuja: yksi ärsyttävimmistä haasteista on pörröisten hiusten ja takkujen hallitseminen. Lämpösuojat tasoittavat hiussuomua, minimoi pörröisyyttä ja antaa hiuksille sileän lopputuloksen.

#4 Parantaa käsiteltävyyttä: lämpösuojien käyttö helpottaa hiusten muotoilua ja käsittelyä. Suojakerros luo hiukseen sileän pinnan, jolloin muotoiluvälineet liukuvat vaivattomasti ilman liiallista takertumista.

Mitä suojaa kannattaa käyttää?

Eri lämpösuojat on usein tarkoitettu eri käyttötarkoituksiin. Ole hyvä, tässä on pikakurssi erilaisista lämpömuotoilutuotteista ja niiden eroista. Valitse suosikkisi, tai tietysti monta suosikkia.

Lämpösuojat hiustenkuivaajan alla

 1. Four Reasons Nature Styling Mousse: tuuheuttava muotoiluvaahto, jossa on raikas tuoksu. Luo rakennetta ja nostetta kampaukselle. Tuote suojaa hiuksia hiustenkuivaajan kuumuudelta ja kosteudelta. Nature-sarjan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa – luonnollisesti!
 2. Paul Mitchell Flexible Style Super Sculpt: antaa tukea ja pitoa kampaukselle. Lisää kiiltoa ja paksuntaa hiuksia. Hoitavat, tuuheuttavat aineosat ja pantenoli tekevät hiuksista ilmavia ja pitävät muotoilun pidempään. Erinomainen pohjatuote föönaamiseen.
 3. Olaplex Bonding oil: Vahvistaa kaikenlaista hiusta ja hiuksen rakennetta. Olaplex suojaa hiuksia lämpömuotoiluvälineiden lämmöltä jopa 230 asteeseen asti.
 4. Four Reasons Original Styling Mist: Tarjoaa joustavaa pitoa, lämpösuojaa ja kaunista kiiltoa. Antaa vahvan, mutta joustavan tuen, muokattavuuden ja ilmavuuden.
 5. Four Reasons Original Blow-Dry Fluid: Tuuheuttava muotoiluneste tekee hiuksista näyttävän ja tuntuvan paksummilta lisäämättä painoa. Antaa kiiltoa ja pehmeää tukea kampaukselle.
 6. Four Reasons Professional Styling Primer: Valmisteleva tuote, joka antaa kevyen tuen, kosteuttaa ja suojaa hiuksia föönaamisen aikana sekä tasoittaa hiusten rakennetta.
 7. Four Reasons Professional Multi-Benefit Detangling Spray: Lämpöaktivoitu hoitosuihke hoitaa hiuksia, tekee niistä silkkisen pehmeät ja terveen kiiltävät. Suihke suojaa hiuksia päivittäisiltä rasituksilta ja samalla pitää huolta hiusten kosteustasapainosta.

Lämpösuojat suoristusraudan alla

 1. Four Reasons Nature Strong Hairspray: Hiuskiinne ilman aerosolia antaa hiuksille joustavaa pitoa ja volyymia. Tuote suojaa hiuksia kosteudelta ja jopa 230 °C lämmöltä, joten sitä voi käyttää myös muotoilurautojen alla hyvän pidon saavuttamiseksi.
 2. Four Reasons Nature Heat Protection Spray: Suojaa hiuksia kosteudelta ja jopa 230 °C lämpötilalta, kun käytetään muotoilurautoja. Helppokäyttöinen lämpösuojasuihke tekee hiusten käsittelystä helpompaa ja antaa joustavaa tukea. Suihke sopii erinomaisesti pohjaksi erilaisille kampauksille ja päivittäiseen käyttöön.
 3. Paul Mitchell Hot off the press: joustava pito -suihke suojaa hiuksia lämpömuotoiluvälineiden kuumuudelta ja antaa pidon kaikenlaisille kampauksille. Sisältää kosteussuojan.
 4. Four Reasons No Nothing Sensitive Heat Protection Spray: hajusteeton lämpösuojasuihke, sopii herkälle hiuspohjalle. Suojaa hiuksia tehokkaasti vaurioilta, jotka aiheutuvat muotoiluraudoista tulevasta kuumuudesta. Helpottaa muotoilua tasoittamalla hiusten pintaa, jotta muotoilurauta liukuu helposti hiusten läpi.
 5. Four Reasons Professional Heat Shield: hoitava koostumus estää hiusten vaurioitumisen ja kuivumisen erilaisia lämpömuotoiluvälineitä käytettäessä. Lämpösuojasuihke helpottaa hiusten käsittelyä, kosteuttaa ja ravitsee hiuksia.

Kuinka autat asiakasta?

 • Kouluta asiakkaitasi! Monet eivät ole tietoisia lämpömuotoilun mahdollisista vaurioista.
 • Suosittele oikeita tuotteita: on tärkeää suositella korkealaatuisia tuotteita, jotka sopivat asiakkaiden muotoilutarpeisiin.
 • Näytä oikea levitystekniikka: opeta heille levittämään tuote tasaisesti hiuksiin kiinnittäen erityistä huomiota latvoihin, jotka ovat alttiimpia vaurioille.
 • Selitä, että lämpösuojan uudelleenlevittäminen ennen jokaista muotoilukertaa on tärkeää maksimaalisen suojan saavuttamiseksi.

 

Nyt voit käydä hyviä, kuumia keskusteluja!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin