Inspiraatio

Four Reasons Collection SS21: NO FILTER

Jonna

BRING IT ON 2021, WE DON’T CARE!

On enteilty, että kuluva vuosi tulee voittamaan kauheudessaan jopa edeltäjänsä. Tiedäthän, se 20**, josta kukaan ei tahdo enää puhua. Olemme eri mieltä. Mutta miten voimme olla varmoja, että 2021 ei ole vain surkea jatko-osa, jonka juoni lässähti jo alkutekstien jälkeen?

Emme me voikaan. Tämän kuitenkin tiedämme: se, mitä uusi vuosi tuo tullessaan riippuu paljon siitä, mitä me itse tuomme uuteen vuoteen. Aloitetaan siis tämä vuosi asenteella too glam to give a damn. Astutaan yhdessä uuteen vuoteen niin hällä väliä -asenteella, että se jo itsessään on inspiroivaa! Reality check: et voi vaikuttaa kaikkiin ympärilläsi tapahtuviin asioihin, mutta voit vaikuttaa siihen, miten suhtaudut niihin.

Pinnan alla on muhinut rohkeita, voimakkaita ja kantaaottavia tyylejä jo pidempään, mutta olemme pitäytyneet pehmeissä lookeissa. Ehkä se on tuonut pysyvyyden tuntua alati muuttuvaan maailmaan, ja hyvä niin.

Nyt on kuitenkin aika ottaa kontrolli. Repäistä, tuoda esiin oma persoonansa, olla vapaa, vahva ja voimakas. Elämä on liian lyhyt siihen, ettei koskaan kokeile mitään uutta. Rohkeimmat repäisevät laastarin kerralla irti ja laittavat koko tyylin uusiksi. Varovaisimmat aloittavat lisäämällä pieniä, uusia mausteita viime vuosien tyyliinsä – kaikki käy, tyylin luot sinä.

BOSS MODE: ON

Bowl cuts are back! Pottakampaus tuli tutuksi 90-luvun poikabändien hiustyylejä seuratessa, mutta moderni versio tästä klassikkoleikkauksesta sopii nykyaikaiselle, vahvalle ja itsevarmalle persoonalle. Pituutta ja porrastuskulmia muokkaamalla leikkauksen saa istumaan yksilöllisesti erilaisiin kasvonpiirteisiin.

Vaikka leikkauksen linjat ovat voimakkaat, antaa se silti mahdollisuuksia erilaisiin viimeistelytyyleihin. Oletko tänään sleek, casual vai nostatko hiuksesi kohti kattoa? Tyylin ja fiiliksen päätät sinä!

Värin viimeistelee shine line -värjäys, joka pilkahtelee hiusmassan välistä. Shine line -tekniikka luo yksinkertaiseen värjäykseen särmää ja uniikkia otetta. Stailausta vaihtelemalla saat tämän yksityiskohdan lähes kokonaan piiloon tai voimakkaasti esiin.

Valitse tämä look, kun haluat olla oman elämäsi pomo ja aiot päättää itse, millainen päiväsi tulee olemaan.

TEKNIIKKA LOOKIN TAKANA
Leikkaus:
Porrastettu bowl cut
Väriresepti: Shine Linen vaalennus Four Reasons Hydrobleach 6 %
Pohjan sävytys Luxima BASE 5-6 + 4-6.25 CHOCOLATE CHERRY 1,5%
Vaalennettujen paneelien sävytys Four Reasons Color Mask Intense Blue, Violet ja Fuchsia. Värien levitysjärjestystä vuoroteltiin tyven ja latvan sävyjä vaihdellen.

SOUL ON FLEEK

Haluaisitko herätä joka päivä täydelliset surffilaineet hiuksissasi ja aloittaa päiväsi suoraan sängystä? Tämän lookin ydin syntyy kevyestä rakennekäsittelystä, jolla hiuksiin on tehty aikaa kestävät, pehmeät surffilaineet. Leikkaus vahvistaa tätä huoletonta ja ajatonta tyyliä.

Hiusväri nostaa esiin hiuksen uuden rakenteen: tyven sävy on kevyesti latvan omaa syvempi, muttei selkeä liukuväri. Sävyt ovat vivahteikkaita ja voimistuvat siellä, missä muotoja halutaan korostaa. Eri tummuusasteet leikittelevät keskenään hiusten pituuksissa.

Ja kuka sanoi, ettei permanentin jälkeen voi vaalentaa? Nämä hiukset on kirkastettu tyvestä latvaan Luxima BASE -väreillä. Helppoa, nopeaa ja huoletonta.

Kun hiukset ovat näin huolettomat, on päivästäkin pakko tulla stress free!

Valitse tämä look, jos et jaksa käyttää aikaasi jatkuvaan peilin edessä puunaamiseen ja halNuat, että tyylisi sopii aitoon ja sopivan sotkuiseen elämääsi.

TEKNIIKKA LOOKIN TAKANA
Leikkaus:
Pitkä kerrostusleikkaus veitsellä
Rakennekäsittely: Patukkapermis 8 patukalla, aineena Multiwave C ja B
Väriresepti: Luxima BASE 8-9 + 8-10.74 HONEY BUNNY + 7-9.33 AMBER 6% 30min

RISE N’ SLAY

Ennalta-arvattavuus ja kaavoihin kangistuminen – ei kiitos! Haluat täyttää huoneen asenteellasi sinne astuessasi, etkä hae ulkopuolisten hyväksyntää valinnoillesi.

Shag cut on sinulle täydellinen valinta: se viestii itsevarmuutta ja rohkeutta. Voit muotoilla tähän tyyliin leikatut hiukset fiiliksestäsi riippuen joko sähäkäksi tai super sähäkäksi. Vivahteikas, voimakas väri hiuksissa viimeistelee vaikutelman.

Shag cut on lähtöisin ikonisilta, 70-luvun rokkistaroilta. Tämän ajan shag istuu niin toimistoon kuin festarilavoillekin, asenne ratkaisee! Olit sitten lähikaupassa tai tiedekonferenssissa, kenellekään ei jää epäselväksi, että olet oman elämäsi superstara.
Valitse tämä tyyli, kun rakastat henkilöä joksi olet tullut, koska taistelit tullaksesi häneksi.

TEKNIIKKA LOOKIN TAKANA
Leikkaus:
Kerrostettu, neliömäinen shag cut
Väriresepti: Tyvessä Optima 8 O 30g + COPPER GOLD mixer 30g + 11NO 15g 3%
Latvaa putsattiin kevyesti vapaankäden tekniikalla Multibleach 3%
Lopuksi sävytykseen tyvellä COPPER GOLD mixer ja latvoissa GOLD COPPER mixer 1,5%

ACTUALLY, I CAN!

Niskatukka on vain punkkareille, eikä istu moderniin tyyliin? Bullshit! Tämä toimii sekä sielukkaan taiteilijan että asenteellisen kapinallisen hiustyylinä, sillä moderni mulletti on muuntautumiskykyinen. Mittalinjoja ja stailausta muuttelemalla tyylin saa istumaan jokaiselle.

Two Tone -värjäys toimii mullet-leikkauksen kanssa hyvin. Valitse pariksi voimakas ja murrettu sävy, jotka yhdessä muodostavat sopivan sekoituksen asennetta ja mystisyyttä.
Valitse tämä look, kun haluat tuoda persoonasi esiin monipuolisesti. Voimakkaat vastakohdat muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

TEKNIIKKA LOOKIN TAKANA
Leikkaus: Moderni Mullet
Väriresepti: Esivaalennus Four Reasons Bleach 6%
Takaosan värjäys Optima 7MB + 8P 3%
Tehostealueet Optima RED VIOLET mixer + VIOLET mixer + PINK mixer 1,5%

SAVAGE NOT AVERAGE

Mistä klassikko muodostuu? Klassikko on niin varma, että sitä voi rohkeasti muokata omanlaisekseen − sääntöjä noudattamalla ei muuteta maailmaa.

Ikoninen ja klassinen polkka muotoutuu uuteen uskoon, kun saksien sijaan laatikosta kaivetaankin esiin veitsi ja hiusten latvat jätetään rosoisen sulkamaisiksi. Tyylin voi silotella tai sen kanssa voi revitellä.

Lisätwistiä tuo block-värjäys, joka on aseteltu selkeästi jakauksen isommalle puolelle. Jakauksen paikkaa muuttelemalla saat värin esiintymään eri tavoin. Why hide it, when you can show it!
Valitse tämä tyyli, jos olit klassikko jo syntyessäsi.

TEKNIIKKA LOOKIN TAKANA
Leikkaus: Veitsileikattu, tasapitkä polkka
Väriresepti: Esivaalennus Four Reasons Bleach + 9% etuosan suunnikkaaseen
Esivaalennetun alueen sävytys Optima COPPER GOLD mixer 1,5%, osion sivuilla ohuet paneelit BLUE mixer 1,5%
Pohjaväri Luxima BASE 3 3%

PURE PERFECTION

Nykyisessä maailmantilanteessa voi huomaamattaan uppoutua syviin vesiin. Hyvään uskominen vaatii joka päivä rohkeutta ja heittäytymistä. Do good, look good!

Tämä tyyli korostaa omia, ainutlaatuisia vahvuuksiasi. Hiusten luonnollinen rakenne ja ihana luonnonkihara saadaan esiin hiusta tukevalla leikkauksella ja väri saa inspiraationsa luonnosta: aurinkoraidat näkevät jälleen päivänvalon.

Valitse tämä look, jos tunnet itsesi luonnonlapseksi ja salainen aseesi on hyvä karma. Energia, jota välität eteenpäin, palaa sinulle moninkertaisena.

TEKNIIKKA LOOKIN TAKANA
Leikkaus: Kiharan hiuksen kerrostus
Väriresepti: Latvojen kirkastus vapaalla kädellä kiharanippu kerrallaan, Multibleach 1,5%
Sävytys Luxima SILVER FOX + SUNKISS 1,5%

 

Haluatko nämä upeat NO FILTER Collection -kuvat esille kampaamoosi?

 

Kampaamoiden materiaalipaketti julkaistaan jakeluun: VKO 7

Mitä kaikkea luvassa?
⭐ NO FILTER Collection Lookbook
⭐ NO FILTER Collection julisteet
⭐ NO FILTER Collection tutorial tekniikkavideot

Malta vielä hetki, kohta ne ovat sinulla!

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin