Tuotetieto

Kotiväri kampaamossa – onko siinä mitään järkeä?

Jonna

Kotiväri-sana aiheuttaa yleensä kampaamoalan ammattilaisille kylmiä väreitä. Mutta ei syystä, että kyseessä olisi henkeäsalpaavan upea lopputulos. Päinvastoin. Pelkkä ajatuskin asiakkaan kylppärissä tehdyistä balayage-raidoista tai radikaaleista värimuutoksista saa ajatukset laukkaamaan levottomasti – mitenkäs tämä sitten korjataan kampaajan penkissä? Olemme varmasti kaikki samaa mieltä siitä, että ammattitaitoisen kampaajan yksilöllisen värikäsittelyn veroiseen lopputulokseen ei ”kaupan värillä” ylletä. Mutta mihin sitten kampaamossa tarvitaan kotiväriä? Voiko kampaamossa myydä kotiväriä, joka palvelee sekä asiakasta että kampaajaa? Keräsimme yhteen pointit, jolloin kotiväri on oikeasti paikallaan.

Kotivärillä on perusteltu paikkansa kampaamon tuotehyllyssä – lue miksi!

Ylläpitotuote

Tämän päivän värjäystöiltä odotetaan paljon. Vaaleat sävyt halutaan säilyttää puhtaina, punaiset hehkuvina ja ruskean sävyt kauniin täyteläisinä. Valveutuneet asiakkaat osaavat kätevästi sävyttää hiuksia ja ylläpitotuotteiden kirjo on laaja. Four Reasons Takeaway Color -kotivärin sävytysteho toimii hyvin silloin kun hiuksissa halutaan ylläpitää vivahteikasta sävyä ja intensiivisyyttä kampaamokäyntien välissä.

Turvallinen hätävara

Tiedämme kaikki sen asiakkaan, joka saapuu kampaamoon perjantai-iltapäivänä ja haluaisi saada hiukset kuntoon huomisia juhlia varten. Viikonlopun varauskalenterit ovat jo täynnä ja eikä aikaa parhaalla tahdollakaan ole mahdollista tarjota. Silloin hyvin konsultoitu kotivärisävy auttaa tukkakriisissä ja voi pelastaa maijamyöhäisen juhlat – ja ehkä ensi kerralla hän varaa ajan hiusten värjäykseen ajoissa.

Vaihtoehto pihistäjälle

Elämäntilanteita on monenlaisia. Kaikki eivät raatsi ottaa sävytyspalvelua joka kampaamokäynnillä, käyntiväli on kenties pidentynyt työkiireiden vuoksi tai korona on horjuttanut taloudellista tilannetta. Tänään kotiväriin turvautuva asiakkaasi voi kuitenkin lähitulevaisuudessa olla tyytyväinen värjäysasiakkaasi.

Marketista ostettu tuote haetaankin sinulta

Fakta on se, että kotona värjätään hiuksia jatkuvasti. Kuluttajat harhailevat markettien notkuvien hyllyjen välissä ja valitsevat tuotteensa käytännössä sokkona. Näissä kaikissa tapauksissa asiakkaasi on aiemmin ostanut käyttämänsä kotivärin marketista – miksi et tarjoaisi järkevän hintaista, ammattilaistasoista vaihtoehtoa ja kartuttaisi oman kampaamosi kassaa?

Kampaamosta ostettu, laadukas kotiväri ja kampaajan kanssa yhdessä valittu sävy varmistavat onnistuneen kotivärjäyksen. Samalla asiakas saattaa saada ensikosketuksen sinun kampaamoosi ja palveluihisi, joita kenties haluaa kokeilla hyvinkin pian.

Jotta kotivärjäys onnistuu, on tärkeää varmistaa, että asiakas ei lähde tavoittelemaan kotivärillä radikaaleja muutoksia. Yksi sävy ei sovi kaikille ja onkin ehdottoman tärkeää, että värin valinnasta keskustellaan ammattilaisen kanssa. Silloin kun toiveet kasvavat liian haastaviksi kotiolosuhteissa toteutettavaksi, on parasta varata aika osaavan kampaajan käsittelyyn.

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin