Uutiset

4 syytä rakastaa itseäsi – sano nämä asiat peilikuvallesi päivittäin!

Four Reasons

Me Four Reasonsilla tahdomme kannustaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Toivomme, että tunnet olevasi arvokas, hyväksyt epätäydellisyytesi, arvostat muita ja uskot kykyihisi. Puhu itsellesi kauniisti -kampanjan tavoitteena on rohkaista jokaista näkemään omat vahvuutensa.

Sinä olet arvokas

Jokainen meistä kohtaa vastoinkäymisiä, epäonnistumisia ja huonoja päiviä. On päiviä, jolloin mikään ei tunnu onnistuvan, leuassa on näppy, vaatteet eivät istu ja hiukset sojottavat itsepäisesti juuri sinne, minne ei pitäisi. Muista silloin, että vaikka elämä heittelee, sinä pysyt.

Sinulla on varmasti paljon upeita ominaisuuksia, taitoja ja kokemuksia, jotka tekevät sinusta arvokkaan – muista sanoa se silloin tällöin myös ääneen. Ota neuvostamme vaari ja kerro seuraavat asiat itsellesi päivittäin:

#1 Tahdon sinulle kaikkea hyvää.
Sinä ansaitset kaiken sen ilon, onnen ja auringonpaisteen, mitä tiellesi tulee. Toivon todella, että saavutat juuri sen, mistä unelmoit, ja olen valmis tekemään töitä sen eteen.

#2 Uskon ja luotan sinuun.
Sinussa on voimaa – tiedän, että sinusta on tähän. Uskon, että teet parhaasi, ja jos et onnistu, osaat kääntää sen vahvuudeksesi. Tärkeintä on, että jaksat yrittää.

#3 Oletpa kaunis tänään.
Näytät hyvältä. Jokaista kohtaa itsessään kukaan tuskin ehdottomasti rakastaa, mutta sinussa on monia upeita piirteitä – paras niistä on mielestäni _________ !

#4 Sinä riität.
Olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Virheesi ja epäonnistumisesi eivät määrittele minuuttasi, vaan nouset aina omille jaloillesi, ylpeänä siitä, mitä olet. Täydellisyyttä on turha tavoitella, mutta parhaaseensa kannattaa pyrkiä.

Voimalauseita varastoon

Jos kaipaat lisää kaunista sanottavaa itsellesi, voit hakea inspiraatiota muiden kirjoittamista voimalauseista:

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin