Vinkki

Maanläheisen sävyn mausteeksi ihanat pastellivivahteet

Four Reasons

Maanläheisten sävyjen mausteeksi sopii hienostuneet pastellivivahteet. Pastellisävyt sopivat myös vaaleiden hiusten viimeistelyyn, kun halutaan antaa lopputulokselle kevyt, pastellinen vivahde.

KC Color Luxima Pure Pastels -sävyillä voit luoda moderneja ja trendikkäitä pastellisia vivahteita sekä saada samalla Luximalle ominaisen, huikean kiillon ja kuulakkaan värjäystuloksen. Kaikkia sävyjä voi joko käyttää yksistään, laveerata Clear-sävyn kanssa haluamaansa intensiteettiin tai sekoittaa muiden sävyjen joukkoon.

Vinkki vaaleiden hiusten luonnolliseen sävyttämiseen

”Vaaleiden hiusten värjäys luonnollisemmaksi toteutettiin raidoittamalla hiukset ensiksi KC Color Velvety sävyillä 7.1, 7.2 ja 7.3. Pesupaikalla vaaleat kohdat sävytettiin Luxima Earth Tones -sävyillä Nutmeg (8–10.77) ja Biscuit (8–10.33).”

Värjäys ja resepti: Vaaleiden hiusten spesialisti ja KC Team -kouluttaja Elisa Cavén.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin