Koulutukset

Uusi videokoulutustarjonta tuo kouluttajan kampaamoon

Four Reasons

Vangitsimme värjäystekniikat videolle! Oppiminen on mullistunut viimeisen vuosikymmenen aikana; Googlesta ja YouTubesta on tullut opettajiamme. Viitseliäs ja aiheestaan innostunut löytää verkosta veloituksetonta oppimismateriaalia videomuodossa mistä tahansa aiheesta.

Videokoulutus on kaikkien saatavilla – ajasta ja paikasta riippumatta. Ei siis ihme, että se herätti eniten kiinnostusta myös Four Reasonsin asiakkaiden keskuudessa keväällä tekemässämme koulutuskyselyssä.

Livekoulutuksen tueksi, ei korvaajaksi

Vaikka YouTube on ääretön videokoulutustarjonnan lähde, se ei ole pystynyt korvaamaan perinteistä livekoulutusta ainakaan kampaamoalalla. Päinvastoin, koulutustemme osallistujamäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta.

Videot ovat kuitenkin äärimmäisen hyvä lisä livekoulutusten rinnalla; niiden välityksellä voidaan jakaa paljon tietoa visuaalisesti ja lyhyessä ajassa, ne tuovat joustavuutta opiskelun ajoittamiseen sekä mahdollistavat itseopiskelun ja opittujen asioiden kertaamisen. Koulutuskyselyssämme asiakkaamme uskoivat videokoulutuksen sopivan oppimismuodoksi lähes minkä tahansa kampaamossa tarvittavan osaamisen kartuttamiseen.

Four Reasons on lanseerannut syksyn aikana uutta kampaamoalan ammattilaisille suunnattua suomen- ja englanninkielistä videokoulutustarjontaa. Syksyn aikana julkaistavissa videoissa keskitytään erilaisiin väritekniikoihin, jotka on jaettu livekoulutustarjonnan tapaan kolmeen teemaan: Perfectly Blond, Color Correction ja Color Placement. Jokaiseen teemaan liittyy useampia eri vaalennus- tai värjäystekniikoita, joista jokaiselle on oma videonsa.

Aitoa kampaamoarkea, ei bullshittiä

Koulutusvideoidemme tavoitteena on inspiroida uuden oppimista ”no bullshit” -periaatteella. Videoissa näytetään aitoja, realistisia värjäystilanteita ja käydään läpi koko värjäysprosessi resepteineen lähtötilanteesta lopputulokseen ja siitä kahden viikon jälkeiseen tilanteeseen. Malleille ei tehty mitään ennakkovalmisteluja, ja kameran takana ei tapahdu käytännössä mitään, mistä videolla ei kerrota, muuta kuin asiakkaan konsultaatio. Ajatuksena oli tehdä videoista mahdollisimman liiketyöläheisiä, jotta niistä olisi suurin mahdollinen hyöty kampaamon arjessa.

Liiketyöläheisyyttä korostivat myös videoiden toteutuksessa käytetty Four Reasons -koulutustiimi, joista suurin osa työskentelee päätoimisesti omassa kampaamossaan. Ison tekijätiimin avulla pystyimme hyödyntämään koulutustiimimme monipuolisuutta ja saimme näin vangittua videoille kuhunkin teemaan juuri siihen erikoistuneiden kouluttajien osaamisen. Videoilla nähtävissä lopputuloksissa näkyy tekijän oma kädenjälki, kuten kampaamossakin. Videoiden spiikkerit, Jonna Karjunen ja Sebastian Lehtonen, viimeistelevät videot miellyttävällä kerronnallaan.

Helposti ja maksutta verkossa

Videoita julkaistaan syksyn aikana Four Reasonsin YouTube-kanavalla ja Four Reasons PRO -Facebook-ryhmässä. Käy tilaamassa kanava ja liittymässä ryhmään niin saat tiedon uusista koulutusvideoista aina ensimmäisenä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin