Inspiraatio

Color Maskien monta käyttötarkoitusta – ammattilaisen tärpit! 

Four Reasons

Värjätyille tummille, vaaleille ja punaisille hiuksille kehitetyt sävyttävät Four Reasons Color Mask -tuotteet palvelevat monia eri tarpeita ja toiveita. Voit pidentää olemassa olevan hiusvärin kestoa, säilyttää sävyn lämpöisyyden halutunlaisena tai sävyttää hiuksiin uuden, raikkaan vivahteen. Katso, millaisiin tarpeisiin Color Maskit ovat täydellinen ratkaisu!

Hiusvärin ylläpito värjäysten välillä 

Color Mask on vaivaton ratkaisu värjättyjen hiusten yleisimpään haasteeseen: värin haalistumiseen. Tuotteiden sisältämä runsas määrä pigmenttiä huolehtii siitä, että vastavärjätty hehku säilyy hiuksissa pitkään varsinaisten värjäyskertojen välillä. Voit antaa hiusvärillesi vahvistusta aina, kun sävy tuntuu kaipaavan virkistystä. Myös haasteelliset punasävyt on helppo säilyttää hehkuvan intensiivisinä Color Maskin avulla.  

Sävyn pitäminen viileänä tai lämpimänä 

Color Mask -tuotteet ovat tehokkaita viileän tai lämpimän sävyn ylläpitäjiä ja hienosäätäjiä. Vaaleat hiukset pysyvät kirkkaina ja viileinä ja lämpimät ruskeat täyteläisinä. Hopeanharmaat, violetit ja viileät ruskeat sävyt säilyvät tyylikkään kylminä. Lämpöiset punasävyt hehkuvat pitkään juuri sopivan kuparisina.  

Sävytys 

Vaihtelua kaipaavat saavat Color Mask -tuotteilla uutta vivahdetta hiuksiinsa helposti. Nauti ylellisen ruusukullan tai intensiivisen pinkin sävystä vaaleissa hiuksissa, sävytä vaaleanruskeat hiukset pronssisen metallinhohtoisiksi tai anna tummille hiuksille violettia vivahdetta. 


Four Reasons Color Mask– tuotekonsultaation 4 kulmakiveä – toimi näin: 

#1 Kerro, minkä ongelman tuote ratkaisee
Hiusvärin kotihoito kannattaa ottaa asiakkaan kanssa puheeksi jo ennen värjäystyöhön ryhtymistä. Jotkin sävyt ovat erityisen herkkiä haalistumiselle ja vaativat pysyäkseen asiakkaalta erityistä viitseliäisyyttä. Tämä on reilua ottaa esiin asiakkaan kanssa, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. 

#2 Hyödynnä omaa käyttökokemustasi
Kampaajan suosituksella on valtava voima. Hyödynnä Four Reasons Color Mask -aloituspaketteihin sisältyvät veloituksettomat testituotteet, joiden avulla voit itse tutustua huolella kaikkiin sävyihin. Kun olet tutustunut eri sävyjen eroavaisuuksiin, sinulla on itsevarmempi olo suositella tuotteita, konsultoida asiakasta sävyvalinnassa ja antaa käyttövinkkejä.  

#3 Tarjoa käyttökokemus kampaamokäynnillä
Värjäystapahtuma kampaamossa on oiva mahdollisuus tarjota asiakkaalle uuden tuotteen käyttökokemus, joka madaltaa merkittävästi ostamisen kynnystä. Pintakäsittele hiukset pesupaikalla Color Mask -tuotteella, tuo tämä esiin asiakkaallesi ja kerro miten tuote viimeistelee värjäystuloksen.

#4 Opasta oikean sävyn valinnassa ja tuotteen käytössä
Voit hyödyntää Four Reasons Color Mask -tuotteiden pakkausdesignia sävyvalinnan konsultaatiossa. Pakkauksessa tuotenimen alla on kuvattu tuotteen neljä syytä, joista ensimmäinen kertoo minkä tummuusasteen hiuksiin tuote on tarkoitettu. Määritä hiusten tummuusaste ja valitse Color Mask -tuotteista sopiva sävy. Valitse tummuusaste hiusten vaaleimman kohdan mukaan. Pakkauksessa sävynimen alapuolella on sävyn kylmyyttä/lämpöisyyttä kuvaava asteikko, joka antaa lisäinformaatiota oikean sävyn valintaan.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin