Inspiraatio Tuotetieto Vinkki

Värikeittiön must-have – Sävyttävät Color Mask -tuotteet kuuluvat kampaamoon

Four Reasons

Sävytystuotteista on moneksi! Mihin kaikkeen kampaajakollegasi käyttävät Color Maskeja, millaisia lopputuloksia eri sävyillä saa aikaan ja mitä vinkkejä kollegoillasi on sävyttävien tuotteiden käyttöön? Kysyimme teiltä Instagramissa. Ota opit käyttöön ja kokeile itse!

Mikä Color Mask? Tästä on kyse!

Four Reasons Color Mask -sarja koostuu laajasta valikoimasta sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Four Reasons Color Maskeista on muodostunut yhä useamman kampaajan luottotuote hiusten nopeaan sävytykseen pesupaikalla ja värjättyjen hiusten kotihoitotuotteeksi pidentämään hiusvärin kestoa.

Kun Color Maskit ovat käytössä, vain mielikuvitus on rajana!

It’s cool to be blonde

VINKIT!

”Ylitaittuneet sävytykset korjaantuvat nopeasti pesupaikalla Champagne-sävyn kanssa.”
@hairbyelisa

”Nyt kun blondit haluavat talveksi hieman tummempaa, niin Chocolate Shampoo sekoitettuna Pearl tai Silver shampoon kanssa toimii dirty blondeja tehdessä tosi hyvin ja haalistuu kauniisti pois! Toimii yllättävän hyvin sellaisenaankin vaaleaksi raidoitetuissa pohjissa.”
@imake_janika

So sweet I could eat these

VINKIT!

”Takaaksesi tasaisen lopputuloksen levitä reilu määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa lopuksi läpi harvapiikkisellä kammalla.”
@hairbyminttu

”Käytän lähes kaikissa väreissä Color Maskin vielä jälkipigmentointina.”
@hairbyjanelii

Shine bright like a rainbow

VINKIT!

“Laimenna Color Mask Intense -sävyjä “normi” Color Mask -hoidoilla. Esim. Color Mask Intense Pinkistä saat Color Mask Pearl Treatmentillä ihanan pastellipinkin.”
@hairbylindal

”Color Mask -shampoot ja -hoitoaineet ovat loistavan näppärä ja helppo heittää pesupaikalla hiuksille. Miksaamalla itse vaikka Rosea ja Rose Goldia saa vielä enemmän värivivahteita aikaiseksi. Näitä tuotteita on todella nopea käyttää, jos tarvitsee esipigmentoida alle tai värimassan sekaan.”
@hairbypirjoliu

”Paras niksi, jonka olen oppinut Color Mask Toning Treatmenteista täydellistä sävyä sekoittaessa on, että pidän aina valkoista paperia vieressä ja väriä paperiin sivelemällä tarkistan, että sävy on juuri oikea.”
@aleksiamatafaka

Wow this is intense

VINKIT!

”Sekoita rohkeasti värejä keskenään, niin saat jokaiselle asiakkaalle uniikin värin!”
@studioloimu / @hiuksiabynoora

”Kun Color Maskeilla halutaan tehdä itse sävy tai väri, mulla onnistumisen takaa runsas massan käyttö ja huolellinen levitys. Hyvä pitää mielessä, että huokoisimmat kohdat nappaa värin parhaiten ja sieltä se on myös haastavin poistaa. Pesu viileällä vedellä takaa pysyvyyden ja estää värejä sekoittumasta toisiinsa.”
@hairby_riikka

”Intense-sävyjä vaaleassa pohjassa käytettäessä muista aina ennen pesua suojata muu tukka hoitsikalla ja huuhdella sävy kylmällä vedellä. Näin sävyt eivät sekoitu keskenään pesualtaalla ja väri pysyy just niin intensiivisenä kun lupaa.”
@hairbymariak

Tutustu koko Color Mask -valikoimaan täällä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin