Tuotetieto Tuotteet Uutiset

Hiustenharjaus on tiedettä: näin hoidat hiuksia harjaamalla

Four Reasons

Kun puhutaan hiustenhoitotuotteista, harjat ovat usein aliarvostettuja. Wetbrush on muuttanut pelin sääntöjä tuomalla markkinoille harjoja, jotka eivät vain selvitä hiuksia, vaan myös hoitavat niitä. Kun hiukset huutavat apua takkujen keskellä ja kuivaaminen tuntuu repimiseltä, Wetbrush pelastaa.

Harjoilla on monia käyttötarkoituksia

Tiesitkö, että tarvitset useamman harjan eri tilanteisiin? Selvitykseen ja lämpökäsittelyyn on hyvä löytyä omat harjansa, jotta niiden ominaisuudet pääsevät käyttöön. Wetbrush on työkalu, joka muuttaa hiustenhoitorutiinit: olipa kyseessä takkujen poistaminen, hiusten kuivaaminen tai yksinkertaisesti hiusten hoitaminen, sen voi tehdä hiuksia rasittamatta. Jotta tiedät milloin käyttää eri harjoja, tutustu eri Wetbrush sarjoihin ja niiden erityisominaisuuksiin.

Go Green -sarja: ympäristöystävällinen valinta

Tämä palkittu tuoteperhe on valmistettu kasvipohjaisesta muovista, joka on johdettu maissitärkkelyksestä. Se on innovaatio, joka vähentää hiilijalanjälkeä ja vähentää tuotannossa käytettävää energiaa. Kierrättämällä käytetyn harjan materiaali biohajoaa viiden vuoden kuluessa!

Go Green Palm Detangler -sarja

Go Green Palm Detangler on suunniteltu erityisesti takkujen poistamiseen ja jokaisen harjan tyyny sekä harjakset ovat kyllästettyjä joko TeaTree -öljyllä, kookosöljyllä taivesimeloninsiemenöljyllä. Luonnon voimaa hiuksille!

Vinkki: Muotoilunsa puolesta Palm Detangler on erinomainen matkakumppani, sillä se vie vähän tilaa matkatavaroissa ja sujahtaa vaikka laukkuun!

Go green Speed Dry®

WetBrush® Speed Dry® -harja on suunniteltu vähentämään hiusten altistumista lämmölle ja onkin yksi harvoista harjoista, joka on suunniteltu kestämään lämpökäsittelyä. Harjan ilmastoitu muotoilu nopeuttaa kuivausaikaa, ja HeatFlex®-harjakset suojaavat hiuksia katkeamiselta. Harjan mukaileva muotoilu stimuloi hiuspohjaa ja tuo lisämukavuutta föönaukseen.

Go Green Treatment & Shine -hoitava harja

Wetbrush Go Green Treatment & Shine -harjan tyynyosa sisältää kosteuttavia luonnollisia öljyjä, jotka kosteuttavat ja korjaavat jokaisella harjavedolla antaen upean kiillon hiuksiin. Synteettiset harjakset levittävät luonnolliset öljyt tehokkaasti aikaansaaden kiiltävät ja sileät hiukset. Kokeile vaalennetuille ja vaurioituneille hiuksille!

Wetbrush Go Green Detangler

Selvitysharja selvittää kaikki takut tinkimättä, perustuen IntelliFlex® -teknologiaan. Harjan vahvat ja ohuet, mutta samalla erittäin joustavat harjakset ovat tämän selvitysharjan aivot. Ne joustavat juuri oikeissa kodissa repimättä tai vetämättä hiusta. Lisäksi pallokärkiset harjakset ovat ihanteelliset stimuloimaan hiuspohjan verenkiertoa!

Wetbrush Pro-sarja: ammattilaisten valinta

 

Prot rakastavat prota! Wetbrush Pro sisältää työkaluja, jotka on suunniteltu erityisesti kampaajille helpottamaan hiusten muotoilua ja hoitoa liiketyössä. Tutustu eri harjoihin sekä kampoihin ja löydä uusia must-have tuotteita!

Wetbrush Pro Detangler -selvitysharja

IntelliFlex®-harjakset liukuvat helposti takkujen läpi ilman hiusten vahingoittumista. Harjaa voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Detangler on ihanteellinen selvitysharja märkiin hiuksiin ja huipputyökalu esimerkiksi kiharoiden aukikampaamiseen.

WetBrush Pro Detangling Comb -selvityskampa

WaveTooth™-muotoilu jakaa hiukset tasaisesti ja selvittää takut. Erinomainen kampa hiusvärin ja hoitoaineiden levittämiseen.

Wetbrush Pro Shine Enhancer -kiiltoa lisäävä harja

Yhdistelmä villisian harjaksia ja IntelliFlex® -harjaksia tekee hiuksista kiiltävät ja sileät. Erinomainen viimeistelyyn ja kuivashampoon levittämiseen.

Wetbrush Pro Flex Dry -föönausharja

HeatFlex™ -harjakset ovat lämmönkestäviä. Harja nopeuttaa hiusten kuivausaikaa ja on mukava käyttää.

WetBrush Pro Paddle Detangler -lapioharja

Leveä tyynyosa nopeuttaa hiusten selvittämistä. AquaVent™-muotoilu mahdollistaa nopean kuivumisen.

Wetbrush Epic Pro Multigrip -pyöröharjat

Aitoharjaksesta ja nailonista valmistetut harjakset. Keraamisesti päällystetty harjaspää tekee hiuksista sileät ja kiiltävät.

Wetbrush Epic Pro Carbonite Combs -kammat

Karboniitista valmistetut kammat kestävät korkeita lämpötiloja ja kampaamossa käytettäviä kemikaaleja.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin